- Konu Sahibi pinaripekci
-
çabuk gel ama olurmu tatlım..belkide yetişirsin yemeğe de köfte daha bir tatlı gelir bana inan..öptüm kocaman..arkadaşını da rabbim hayırlısıyla,kolaylıkla kurtarsın sağlıkla kucağına almak nasip etsin kuzucuğunu inşallah..pınarcım benim aslında çok yakın çalışıyorum oraya ama çok yakın bir arkadaşımın doğumu olacak o gün izin kullanacağım o yüzden.sabah saat 8 gibi falan girecek doğuma gerçi buluşma saatine çoktan çıkmış olurum ama gene de haber vereyim dedim.mutlaka geleceğim allah nasip ederse ama belki yemeğe yetişemem haberin olsun rasim kısmında beni opsiyonlu tut hayatım..
bende kesin geliyorum kızımıda getircem sende getircekmisin?çocuk olmıycaksa getirmeyebilirimde ne yapsamki?:ecrin_bebek:
perişiiimm gelmiyormu ayol gelir o kaçırdım mı ben bir manisimi varmış?
kız gülşahh artılan bakayım ne o ööle
o liste baştan beri geleceğini söyleyen arkadaşların isimlerinden oluşuyor pinkim..ama belki bir aksilik olmuştur diye son bir güncelleme yapmak için yeniden isim istedim..buraya ok dediklerinde isme artı koyuyorum..inşallah çok hoş bir gün olacak...opuyorumnanaktan
canım peri geliyor gelemıyckmolsa yazardıperişiiimm gelmiyormu ayol gelir o kaçırdım mı ben bir manisimi varmış?
kız gülşahh artılan bakayım ne o ööle
guulsah ve periye artıkoy sen onlar gelırler canımo liste baştan beri geleceğini söyleyen arkadaşların isimlerinden oluşuyor pinkim..ama belki bir aksilik olmuştur diye son bir güncelleme yapmak için yeniden isim istedim..buraya ok dediklerinde isme artı koyuyorum..inşallah çok hoş bir gün olacak...opuyorumnanaktan
karsıyakadan gidicekler kimleer ? beraber gecelim karsıya =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?