- Konu Sahibi pinaripekci
kaydirigubbakcemile2hi hi çok mutlu oldumkaydirigubbakcemile2
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dıptısm cnm işverenin yapar bi güzellik belkiyerimseniben bellimi olur cnm..hem merkezde ya kaçıp gelmekte kolay olur:jeyyar:
ay kızlar gelmem miiii :) hatta peri arkadasın dediği gibi saat 13de iskelede olucaamm :)) haberleşelm kskden gelcek olanlarlar =)
opuyorumnanaktanPınarcım yer tespiti harika olmuş.Her iki mekanda süper.Kısmetse geliyorum canım.
mafoldumbenyok canım cumartesi en yoğun günülerimizden oluyor malesef izin almam imkansızbenneyaptımki
sizlere iyi eğlenceler dilerim kızlar opuyorumnanaktan
geliyorm ben hhemde çookk uzun yolları göze alarak kaydirigubbakcemile3
betay,the she,gizem1986 sizlerde geliyorsunuz değilmi canlarm?
beraber gıderız ,theshe bu sefer,büyük ihtimalle ben ekmem bu sefer kaydirigubbakcemile3
:teytey:vereliniortak Tamam öyle olur bak, biriyle sözleşince gitmek farz oluyo :jeyyar:
:Saruboceq:inş. şekercim bende gelicem oğlan bi yamukluk yapmazsa eger :))
opuyorumnanaktançok sevindim betayım..opuyorumnanaktantabiki geliyorum seve sevehihoyyythihoyyythihoyyyt
beraber gıderız ,theshe bu sefer,büyük ihtimalle ben ekmem bu sefer kaydirigubbakcemile3
buluşmalara katılmayı istiyorum ama maalesef cumartsi günleri çalışıyorum.
artık fotoğraflarına bakarım. şimdiden iyi eğlenceler.
aaaaaaaaaaa ben tarihe bakmamışım ya kızlarkusura bakmayın bide misafirim gelicek diyorumkaydirigubbakcemile3 bu hafta sonu diye algıladım ben yaa neyse bende gelirim şimdilik o tarihte bi işim yok bi aksilik çıkmaz inşallah gelirimvalla kusura bakmayın bende hafta sonu deyince zemuszemus beni de ekleyin listeye kızlarrrrrr :lepi:
selamlar....ben de o tarihte İzmirde olacağım...inşallah gelip hepinizi görmek isteriM...Mekan seçimi de harika olmuş PınarcıM...:))