Gzel zmirimin tatl m tatl hatunlar haftasonu bulumasna ne dersiniz?

kaydirigubbakcemile2hi hi çok mutlu oldumkaydirigubbakcemile2

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan​

ay kızlar gelmem miiii :) hatta peri arkadasın dediği gibi saat 13de iskelede olucaamm :)) haberleşelm kskden gelcek olanlarlar =)

ay kızlar gelmem miiii :) hatta peri arkadasın dediği gibi saat 13de iskelede olucaamm :)) haberleşelm kskden gelcek olanlarlar =)

opuyorumnanaktanPınarcım yer tespiti harika olmuş.Her iki mekanda süper.Kısmetse geliyorum canım.

süper kızlar çok mutlu oldum inanın..opuyorumnanaktan

yok canım cumartesi en yoğun günülerimizden oluyor malesef izin almam imkansızbenneyaptımki
sizlere iyi eğlenceler dilerim kızlar opuyorumnanaktan
mafoldumben

beraber gıderız ,theshe bu sefer,büyük ihtimalle ben ekmem bu sefer kaydirigubbakcemile3

vereliniortak Tamam öyle olur bak, biriyle sözleşince gitmek farz oluyo :jeyyar:
:teytey:

inş. şekercim bende gelicem oğlan bi yamukluk yapmazsa eger :))
:Saruboceq:

tabiki geliyorum seve sevehihoyyythihoyyythihoyyyt
opuyorumnanaktançok sevindim betayım..opuyorumnanaktan

beraber gıderız ,theshe bu sefer,büyük ihtimalle ben ekmem bu sefer kaydirigubbakcemile3

:teytey::teytey:opuyorumnanaktan

buluşmalara katılmayı istiyorum ama maalesef cumartsi günleri çalışıyorum.
artık fotoğraflarına bakarım. şimdiden iyi eğlenceler.

aaaaaaaaaaa ben tarihe bakmamışım ya kızlarkusura bakmayın bide misafirim gelicek diyorumkaydirigubbakcemile3 bu hafta sonu diye algıladım ben yaa neyse bende gelirim şimdilik o tarihte bi işim yok bi aksilik çıkmaz inşallah gelirim kaydirigubbakcemile4 valla kusura bakmayın bende hafta sonu deyince zemuszemus beni de ekleyin listeye kızlarrrrrr :lepi:

buluşmalara katılmayı istiyorum ama maalesef cumartsi günleri çalışıyorum.
artık fotoğraflarına bakarım. şimdiden iyi eğlenceler.

belkide bir değişiklik olur melodim belli mi olur?? inşallah sende aramızda olursun hayırlısıyla..hep birlikte poz veririz fotolarda...opuyorumnanaktan

aaaaaaaaaaa ben tarihe bakmamışım ya kızlarkusura bakmayın bide misafirim gelicek diyorumkaydirigubbakcemile3 bu hafta sonu diye algıladım ben yaa neyse bende gelirim şimdilik o tarihte bi işim yok bi aksilik çıkmaz inşallah gelirim kaydirigubbakcemile4 valla kusura bakmayın bende hafta sonu deyince zemuszemus beni de ekleyin listeye kızlarrrrrr :lepi:

opuyorumnanaktan:teytey::teytey:a.s.:teytey::teytey:opuyorumnanaktan​

selamlar....ben de o tarihte ızmirde olacağım...inşallah gelip hepinizi görmek isteriM...Mekan seçimi de harika olmuş PınarcıM...:))

Ay bu buluşma kalabalık, herkes olcak, kaçmaz. Her türlü işi ayarlayıp kesin katılmak lazımopuyorumnanaktan

Back