Gzel zmirimin tatl m tatl hatunlar haftasonu bulumasna ne dersiniz?

ben inciraltında güzel güzel yayılırız diye düşünmüştümkaydirigubbakcemile3 ama malesef birçok arkadaşa uzak..bu yüzden değiştirdik mekanı.inşallah bu şekilde daha güzel olur..opuyorumnanaktan

Bende gelirimmmm..:teytey:
Arkadaşlar aslında Karşıyaka'da Yasemin kafe de çok güzel hava güzel olursa bahçede, soğuk olursa içerde oturabiliriz ne dersiniz? Bir öneri size!....

Karşıyaka'dan gidecek arkadaşlar cumartesi saat 13.00 de iskelede buluşalım derim ben. Ne dersiniz_?

periciğm bizim taraftan gelenlere de karşıyaka uzak oluyor biraz bu yüzden en mantıklısı ortada konakta buluşmak diye düşündüm tatlım..senin ismini yazıyorum hemen o zaman ok??öptm cnm bnmopuyorumnanaktan

hehe ah be pınar ablam teee ızmır'in bir ucunda benım dershanem neredeyse ,ama bakalım artık..kısmet

sumakım cnm tahmin edemedim kusuruma bakma..bir güncük eksen ne çıkar:kedi:

arkadaşlar şimdi aradım köfteciyi menü halinde isteniyormuş, herhangi bir köfte + patates ya da salata+ içecek 11 tl gayet uygun değilmi??

açık ve kapalı olmak üzre denize nazır iki salonları mevcut..

hım bu yer değişikliği iyi olmuş tesekkurler canım pınarcım..benı de yaz listeye rabbımdne bı manı olmazsa bende gelırım

Yaz listeye adımııı çizmeci pınar ağaaa :)) ben kesin gelirim Pınarcım cumartesi öğlene kadar çalışıyorum zaten çıktımmı hemen atlarım alsancaktayım nasılsa yakın banada gerçi yer mekan farketmez haftasonu olduktan sonra koşa koşa hihoyyyt delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…