- Konu Sahibi pinaripekci
-
söz veremem malum hamilelik ama çok isterim gelmeyi. konuyu başından okuyorum inciraltı yazılmış mesajlarda ilk konuda konak pier yazıyor buluşma yeri. bizim hatunlar uçtu galiba dedim konak pier ile inciraltının ne alakası var. meğer sonradan değişmiş kısmet kızlar bakalım inş. yanınızda olurum. özledim buluşmayı bende
sumakcğm dershane yakındır konak pier e yetişirsin bence cnm..opuyorumnanaktan
Bende gelirimmmm..:teytey:
Arkadaşlar aslında Karşıyaka'da Yasemin kafe de çok güzel hava güzel olursa bahçede, soğuk olursa içerde oturabiliriz ne dersiniz? Bir öneri size!....
Karşıyaka'dan gidecek arkadaşlar cumartesi saat 13.00 de iskelede buluşalım derim ben. Ne dersiniz_?
hehe ah be pınar ablam teee ızmır'in bir ucunda benım dershanem neredeyse ,ama bakalım artık..kısmet
insallah cnım senle tanısmayı cok ıstıyorum opuyorumnanaktan
benide yazabilirsin tatlım listeye kısmetse geliyorum...
hihoyyythihoyyythihoyyytbenide yazabilirsin tatlım listeye kısmetse geliyorum...
kızlar bende gelirim benide yazın
periciğm bizim taraftan gelenlere de karşıyaka uzak oluyor biraz bu yüzden en mantıklısı ortada konakta buluşmak diye düşündüm tatlım..senin ismini yazıyorum hemen o zaman ok??öptm cnm bnmopuyorumnanaktan
canımcım benim için sorun değil ben uyarım kısmetse geliyorum.kaydirigubbakcemile5..yaz canım adımı listeye...Şeniz
geliyorm ben hhemde çookk uzun yolları göze alarak kaydirigubbakcemile3
geliyorm ben hhemde çookk uzun yolları göze alarak kaydirigubbakcemile3
yürü git kızzz zilli seni sırnaşık şey:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?