U ulkeraksoy Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Eylül 2009 4 0 86 Balıkesir 26 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi pnrhlt #41 canım ya zahmet olmazsa bana da atar mısın aldığın yerin adres ve telini :))çok guzeller
S selin1986 Popüler Üye Kayıtlı Üye 5 Mart 2009 645 1 116 İzmir 28 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi pnrhlt #42 şeker ağacına bayıldım canım allah bebişini hurlu sağlıklı büyütmek nasip etsin canım
P prettyinpink Aktif Üye Kayıtlı Üye 10 Ağustos 2009 15 0 86 36 İstanbul 28 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi pnrhlt #43 çok şirin olmuşlarr :) malzemeleri nerden va kaça aldın öğrenebilir miyim? ben de yapmayı düşünüyorum. şeker ağacının iskeleti hazır satılıyor mu?
çok şirin olmuşlarr :) malzemeleri nerden va kaça aldın öğrenebilir miyim? ben de yapmayı düşünüyorum. şeker ağacının iskeleti hazır satılıyor mu?
canim_kizim Popüler Üye Kayıtlı Üye 15 Nisan 2009 304 0 116 39 İzmir 29 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi pnrhlt #44 gerçekten çok güzel olmuşlar alkisalkisalkis ellerine sağlık canımopuyorumnanaktan
Zilanur Popüler Üye Kayıtlı Üye 5 Şubat 2008 1.019 3 116 Almanya 5 Ekim 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi pnrhlt #45 cok güzel olmus elelrine saglik:)
pnrhlt DEFNE'm Güzel Meleğim Kayıtlı Üye 14 Ağustos 2008 7.149 210 363 7 Kasım 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi pnrhlt #46 ulkeraksoy .!.: canım ya zahmet olmazsa bana da atar mısın aldığın yerin adres ve telini :))çok guzeller Genişletmek için tıkla... selin1986 .!.: şeker ağacına bayıldım canım allah bebişini hurlu sağlıklı büyütmek nasip etsin canım Genişletmek için tıkla... prettyinpink .!.: çok şirin olmuşlarr :) malzemeleri nerden va kaça aldın öğrenebilir miyim? ben de yapmayı düşünüyorum. şeker ağacının iskeleti hazır satılıyor mu? Genişletmek için tıkla... canim_kizim .!.: gerçekten çok güzel olmuşlar alkisalkisalkis ellerine sağlık canımopuyorumnanaktan Genişletmek için tıkla... Zilanur .!.: cok güzel olmus elelrine saglik:) Genişletmek için tıkla... Beğenmenize çok sevindim kızlar. Çok tşk ederim a.s. Kusura bakmayın ne zamandır atlamışım burayı. Umarım geç kalmamışımdır. Aldığım yerin internet sitesi var. Hemen adresi gönderiyorum isteyen arkadaşlara a.s.
ulkeraksoy .!.: canım ya zahmet olmazsa bana da atar mısın aldığın yerin adres ve telini :))çok guzeller Genişletmek için tıkla... selin1986 .!.: şeker ağacına bayıldım canım allah bebişini hurlu sağlıklı büyütmek nasip etsin canım Genişletmek için tıkla... prettyinpink .!.: çok şirin olmuşlarr :) malzemeleri nerden va kaça aldın öğrenebilir miyim? ben de yapmayı düşünüyorum. şeker ağacının iskeleti hazır satılıyor mu? Genişletmek için tıkla... canim_kizim .!.: gerçekten çok güzel olmuşlar alkisalkisalkis ellerine sağlık canımopuyorumnanaktan Genişletmek için tıkla... Zilanur .!.: cok güzel olmus elelrine saglik:) Genişletmek için tıkla... Beğenmenize çok sevindim kızlar. Çok tşk ederim a.s. Kusura bakmayın ne zamandır atlamışım burayı. Umarım geç kalmamışımdır. Aldığım yerin internet sitesi var. Hemen adresi gönderiyorum isteyen arkadaşlara a.s.
pretty_angel Nirvana Kayıtlı Üye 20 Nisan 2009 224 3 641 İstanbul 7 Kasım 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi pnrhlt #47 Bana da gönderir misin sana zahmet. Ben Eminönü'ne gittim ama resimdekileri hiç görmedim.
pnrhlt DEFNE'm Güzel Meleğim Kayıtlı Üye 14 Ağustos 2008 7.149 210 363 7 Kasım 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi pnrhlt #48 pretty_angel .!.: Bana da gönderir misin sana zahmet. Ben Eminönü'ne gittim ama resimdekileri hiç görmedim. Genişletmek için tıkla... Gönderdim canım adres ve telefonu a.s.
pretty_angel .!.: Bana da gönderir misin sana zahmet. Ben Eminönü'ne gittim ama resimdekileri hiç görmedim. Genişletmek için tıkla... Gönderdim canım adres ve telefonu a.s.
sevdaazra cocukda yaparim kariyerde Kayıtlı Üye 6 Eylül 2009 344 28 118 39 8 Kasım 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi pnrhlt #49 çok bayıldım çookkk bende kızıma mevlit okutucam şekerler çok mantıklı geldi ama neye astığını anlayamadım :) ) açıklarsan sevinirim.
çok bayıldım çookkk bende kızıma mevlit okutucam şekerler çok mantıklı geldi ama neye astığını anlayamadım :) ) açıklarsan sevinirim.
pnrhlt DEFNE'm Güzel Meleğim Kayıtlı Üye 14 Ağustos 2008 7.149 210 363 8 Kasım 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi pnrhlt #50 sevdaazra .!.: çok bayıldım çookkk bende kızıma mevlit okutucam şekerler çok mantıklı geldi ama neye astığını anlayamadım :) ) açıklarsan sevinirim. Genişletmek için tıkla... Şeker aldığım yerden şeker ağacıda aldım canım ona astım a.s.
sevdaazra .!.: çok bayıldım çookkk bende kızıma mevlit okutucam şekerler çok mantıklı geldi ama neye astığını anlayamadım :) ) açıklarsan sevinirim. Genişletmek için tıkla... Şeker aldığım yerden şeker ağacıda aldım canım ona astım a.s.
S sybel7 Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Mart 2010 1 0 86 İstanbul 6 Mart 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi pnrhlt #51 bende ögrenmek ıstıyorum nerden aldığını çok güzeller