Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Gzel prensesim DEFNE'min ekerleri ve Altn Yast :..

çok şirin olmuşlarr :)
malzemeleri nerden va kaça aldın öğrenebilir miyim? ben de yapmayı düşünüyorum. şeker ağacının iskeleti hazır satılıyor mu?

canım ya zahmet olmazsa bana da atar mısın aldığın yerin adres ve telini :))çok guzeller

şeker ağacına bayıldım canım allah bebişini hurlu sağlıklı büyütmek nasip etsin canım

çok şirin olmuşlarr :)
malzemeleri nerden va kaça aldın öğrenebilir miyim? ben de yapmayı düşünüyorum. şeker ağacının iskeleti hazır satılıyor mu?

gerçekten çok güzel olmuşlar alkisalkisalkis ellerine sağlık canımopuyorumnanaktan

cok güzel olmus elelrine saglik:)

Beğenmenize çok sevindim kızlar. Çok tşk ederim a.s.

Kusura bakmayın ne zamandır atlamışım burayı. Umarım geç kalmamışımdır. Aldığım yerin internet sitesi var. Hemen adresi gönderiyorum isteyen arkadaşlara a.s.

çok bayıldım çookkk bende kızıma mevlit okutucam şekerler çok mantıklı geldi ama neye astığını anlayamadım :) ) açıklarsan sevinirim.

çok bayıldım çookkk bende kızıma mevlit okutucam şekerler çok mantıklı geldi ama neye astığını anlayamadım :) ) açıklarsan sevinirim.

Şeker aldığım yerden şeker ağacıda aldım canım ona astım a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…