• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Gzel prensesim DEFNE'min ekerleri ve Altn Yast :..

Kızlar merak edip soranlar için keselerin içindeki şekerleri ve yapılan malzemeleri göstermek istedim a.s.

img0698kb.jpg

img0699k.jpg

img0696k.jpg

hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt Kızımın şeker ağacı teyzeleri hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

img0678k.jpg

img0681k.jpg

img0691k.jpg

hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt Bu da altın yastığı hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

img0688k.jpg

Kızlar merak edip soranlar için keselerin içindeki şekerleri ve yapılan malzemeleri göstermek istedim a.s.

img0698kb.jpg

img0699k.jpg

img0696k.jpg

bebek sekerlerı cok hosuma gıttı malzemelerını ıst nerden aldın bende yapmak ıstıyorm ...
:nazar:

Ayyyyyy çok güzeller maşaallah rabbim sağlıklı bi şwkilde büyümenizi nasip etsin

merhaba çok hoş olmuş şekerleriniz. Bebeğiniz de hayırlı olsun. Ben hallettim bir şekilde şeker işini de. Bir arkadaşıma düşünüyoruz şimdi de nereden aldınız acaba ve ne kadara mal oldu.

Çok tşk ederim kızlar a.s.

Şeker malzemelerini Eminönü'nden aldım. Telefon numarasını özel mesaj atayım size adres tarifini alırsınız a.s. Ben 100 tane yaptım. 170 tl tuttu. Şekerini de kaliteli , içi bademli ve çikolatalı aldım. 30'da o tuttu. 200'e malettim a.s.

ay bayıldım şeker ağacına yaa kesinlikle bende kendim yapmak istiyorum. Aslen ıstanbulluyum ama Eskişehir'e geldim gelin. Daha seneye çocuk düşünüyorum ama elimin altında asres olsun. ıstanbul'dan alır yaparım ne güzel. Ağacını da birlikte mi veriyorlarlar. Bana da telini öm atar mısın rica etsem çok hoş olmuş...

çok güzeller. ellerine sağlık.
bebişinede maşallah. Allah analı babalı büyütsün.

Çok tşk ederim canım Allah razı olsun a.s.

ay bayıldım şeker ağacına yaa kesinlikle bende kendim yapmak istiyorum. Aslen İstanbulluyum ama Eskişehir'e geldim gelin. Daha seneye çocuk düşünüyorum ama elimin altında asres olsun. İstanbul'dan alır yaparım ne güzel. Ağacını da birlikte mi veriyorlarlar. Bana da telini öm atar mısın rica etsem çok hoş olmuş...

Selam canım. Ağacı 30 tl'ydı yanlış hatırlamıyosam. Ama 200 tl'nın içine dahil. Ben şimdi eli mesaj atıyorum sana. Allah hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah a.s.

ozel mesaj derken anlayamadım ıstersen maıl adresımı verıyım...oraya atarsın gereken bılgılerı...

Canım site içi mesajlaşman kapalı onu demek istedim. Burdan mail adresi verirsen olmaz. Yasak çünkü :çok üzgünüm:

canım cok güzel olmuşlar ellerine sağlık malzemeler nerede satılıyor bende bebeğime yapıcam cok ceşit olan bi yere gidip almak istiyorum nerelerde satılyıor bilgi verirsen sevinirim cnaımopuyorumnanaktan

cok guzellerr elllerıne saglıkkk.. guzel gunlere ınsallah bebegınızlee

canım cok güzel olmuşlar ellerine sağlık malzemeler nerede satılıyor bende bebeğime yapıcam cok ceşit olan bi yere gidip almak istiyorum nerelerde satılyıor bilgi verirsen sevinirim cnaımopuyorumnanaktan

çok güzel olmuş...........
:ecrin_bebek:bebeğinizi güle güle büyütün.........

Çok tşk ederim kızlar sağolun a.s.

ebru şahin şimdi telefon numarasını mesaj atıyorum sana a.s. Eminönünde a.s.

Back