Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Gzel prensesim DEFNE'min ekerleri ve Altn Yast :..

pnrhlt

DEFNE'm Güzel Meleğim
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2008
7.149
210
363
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt Kızımın şeker ağacı teyzeleri hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt Bu da altın yastığı hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

Kızlar merak edip soranlar için keselerin içindeki şekerleri ve yapılan malzemeleri göstermek istedim a.s.

Son düzenleme:
Çok guzeller cok.. Allahım ıcınıze sındırsın herseyıyle...

ayyy çok şirin olmuşlar canım ellerine sağlık a.s.

senmi yaptin canim???
bayildim ya harikalarrrrrrrr masallahhhhh

Çok tşk ederim kızlar Allah razı olsun a.s.

Evet canım. Zaten tülün içine şekeri koyuyosun. Kurdeleyle bağlıyosun. O keseler de hazır. İçine yerleştiriyosun. Çok basit yani a.s.

hepsi cok güzel
yastığa bayıldım
bol bol altınlar takılır insallah yerimseniben

canım cok guzel olmus ellerıne saglık malzemelerı nereden aldın acaba bende kendım yapmak ıstıyorum....

Sağolasın canım a.s. Eminönün'den aldım. İstersen aldığım mağazanın adres ve telefonunu özelden gönderirim a.s.

hepsi cok güzel
yastığa bayıldım
bol bol altınlar takılır insallah yerimseniben

Tşk ederiz canım benim hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

ay bayıldımmm harika olmuş sen kendinmi yaptın onları malzemeleri nerden aldın nasıl yaptın ne kadar soru sordum

ay bayıldımmm harika olmuş sen kendinmi yaptın onları malzemeleri nerden aldın nasıl yaptın ne kadar soru sordum

Sağolasın canım a.s. Şekerler için malzemeleri Eminönü'nden aldım. Zaten çok kolay. şekerleri tüle koyup kurdeleyle bağlıyosun. Keselere yerleştiriyosun. Ağacına asıyosun a.s.

Sağolasın canım a.s. Eminönün'den aldım. İstersen aldığım mağazanın adres ve telefonunu özelden gönderirim a.s.

cok güzel olmus bebek sekerlerın.ben istiyorum adresını.yakın zamanda eminönüne gidicez inşallah.bıkac kez gittim tam bılmıoyrum orayaı ama bellı baslı yerlerı var bıldık yerlerın yakını die anlatırsan bulmam daha kolay olura.s.

allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok güzel olmuş ellerine emeğine sağlık canım

ÇOK GÜSELLL pınarım güle güle kullanın cnm

Sağolasınız canlarım. Allah daha güzellerini hepimize nasip etsin inşallahh a.s.

Tşk ederim canım. Adresini şimdi mesaj atıyorum sana a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…