- 28 Haziran 2007
- 2.135
- 1.287
-
- Konu Sahibi EU1
anladım canım ben vichy olugo 25 ten memnundum hem o da genç ciltler için ve gözaltı morluk ve torbalarını kullanıldığı süre içerisinde farkedilir derecede azaltıyo nemlendirmesi nasıl bilmiyorum ama mutlaka nemlendiriyordur eğer morluk sorunun varsa o ideal
ben bugün nivea visage aqua sensation göz çevresi bakım kremi aldım deniycem bakalım..özellikleri şöyle:
canlandırıcı salatalık özü içerir hafif formüllü hassas göz çevresini anında tazeler
magnezyum ve gingseng içerir şişkinlik ve gözaltı morluklarının görünümünü azaltır
doğal nemlendirici içerir
UVA-UVB ve e vitamini ile göz çevresini korur
merhaba kızlar :1rolleyes:
benim göz altımda bikaç tane incecik çizgi var, mimik çizgisiymiş, öyle dedi tekin acardakiler :lepi: ve bu çizgiler beni çokkk rahatsız ediyor, çok bi belirgin olmasada her aynaya baktığımda moralim bozuluyor :çok üzgünüm: göz kremine başlamayı düşünüyorum, ama 20 yaşındayım ve bana erken gibi geliyor sanki :uhm: annemler de, erkek arkadaşım da göz kremi diyince saçmalama bu yaşta ne kremi diyorlar, daha kötü yaparsın falan diyorlar :çok üzgünüm: cliniquedeki görevli kadınla konuştum, kırışıklık oluşmadan başlamak lazım kreme, bir kere kırıştıktan sonra geri dönüşü olmaz, 20 yaş çok uygun diyor. :sm_confused: kararsız kaldım :ecrin_bebek: sizce ne zaman başlanmalı böyle kremlere :sm_confused:
bide alırsam clinique-all about eyes rich, dermalogica ya da ddf alcam, bunlardan herhangi birini kullanan, yorum yapabilecek olan var mı? Şeniz
Canım bu yaz nasip olursa Türkiyedeyim inşaallah. Sen gitmişsin bilirsindir. Tekin Acara gitsem çalışanlara (emin olmak için) cilt tipimi sorsam bakarlar mı ve hangi krem kullanmam gerektiğini bilirler mi ?
Burdakiler anlamıyor.:çok üzgünüm:
Teşekkürler.