Göz Çevresi Bakımı Gz kremine balama ...

bu bahsettiğiniz krem stick şeklinde ise onu bende kullanmıştım.. ilk kullandığım göz kremi ünvanına sahip :) birinci kutu iyi gelmişti.. ikinci kutuda aynı etkiyi görmemiştim.. sonra bide onun c vitaminlisini aldım.. onu da bitirmeden atmıştım kenara..
morluklarla savaşmak için en çok memnun kaldığım declare diye bi krem olmuştu.. artık kremlere para yatırmaktan bıkmış biri olarak sadece basit nemlendiriciler kullanıyorum..
bide olayın şu yönü var.. daha şimdiden kırışıklık kremlerine cildimizi alıştırırsak ilerde 40lı yaşlarda etki için ameliyat olmak gerekir herhalde..
cilt iyileşmesi için bence en önemli ilaç sigarayı bırakmaktır.. test ettim onayladım :) tavsiye ederim.
zaten sürdüğümüz kremlerin çok fazla etki mucize beklememek lazım.. önemli olan bizim beslenme alışkanlıklarımız.. ve zararlı alışkanlıklardan uzak durmamız..
kaliteli bi yaşam sürmeye gayret etmemiz.. stressten kesinlikle uzak kalmaya çalışmamız..
hepinizi kucaklıyorum :) sevgiler...

ben bugün nivea visage aqua sensation göz çevresi bakım kremi aldım deniycem bakalım..özellikleri şöyle:

• canlandırıcı salatalık özü içerir hafif formüllü hassas göz çevresini anında tazeler
    magnezyum ve gingseng içerir şişkinlik ve gözaltı morluklarının görünümünü azaltır
    doğal nemlendirici içerir
    UVA-UVB ve e vitamini ile göz çevresini korur

bnm derdimi pilar arkadaşım açmış saolsun varolsun=) bnde 20 yaşındaım aynı şekilde gözlermn altı mosmor.bn kozmetiğe çok fazla güwenmiorum ztn aşırı makyaj yapmm ama gözümün altlarına kapatıcı sürüodum morluğu belli olmasın die ama sona daa beter oluodu tam bi kısır döngü :1no2: 3 gün önce neutrogena radiance boost eye aldım ama korkuorum ya daa beter olursam die..gerçi neutrogenaya çok güweniorum temizleycisini,kremlerini kullanıorum ama ya ilerde kırışık kırışık olursam delikafadulden

Decleor Hyrdal Floral tavsiye derim canim =)
cok yogun bir nemlendirici, göz cevren hassas ise Decleor Harmonie al derim, magazadan almak cok pahalidir, Strawberrynet den bak orda fiyatlar daha uygun.

kendim 19 yasimdan beri kullaniyorum göz kremi, hala tek bi mimik cizgim yok =)
(23yasindayim)

ben kullanıyorum canım çok güzel inş sende de işe yarar..a.s.

selenais canım çok iyimiş strawberryde fiyatları :lepi:
çokk teşekkür ediyorum Şeniz

Canım bu yaz nasip olursa Türkiyedeyim inşaallah. Sen gitmişsin bilirsindir. Tekin Acara gitsem çalışanlara (emin olmak için) cilt tipimi sorsam bakarlar mı ve hangi krem kullanmam gerektiğini bilirler mi ?
Burdakiler anlamıyor.
:çok üzgünüm:

Teşekkürler.

tabiki bakarlar canım, ürün almak istediğin markanın standına git, söyle, onlar ilgilenirler. a.s.

kızlar 20 li yaşlarda ürün kullanırsanız 40 larda napçaksanız?su anda cildin kendı kendını yeniledigi en güsel zaman.ben kendım estetisyen oldugum halde ve 27 yasında oldugum halde gözume tek bır urun dahı surmedım,10 senedir bu işi yapıyorum ve emin olun ürün kullnmayan ve geç yaşta başlayan hastaların göz cevrelerı cok dahaaaa daha iyi durumda.karar sizin.uzmanlar sadece satış odaklıdır,genelde uzmanlar bozar estetisyenler düzeltir cildi...kesinliklee arastrmadan ve acele etmdedn rün alın.yasakkelime

wuuu noktayı süper koymuşsun yalnız m.joyy
ben göz çevresi için nemlendirici kullanıorm.içinde uva ve uvb olmasına da özellikle dikkat ederim.
umarım yanlış yapmıormdur
bu arada 1 yıldır kullanıorm 25 yaşındayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…