E
EU1
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi EU1
eskilerin cildi çok güzel, ama eskiler makyaj da yapmıyormuş ki doğru düzgün. ben hergün kapatıcı kullanıyorum :çok üzgünüm: cilde elbet zararı oluyordur :1ninca: en azından hafif 1 nemlendirici kullanmak gerekmezmi ki benneyaptımki
peki arkadaşlar evet bence de erken bi yaş 20 anti aging ürün kullanmak için..o zaman kaç yaşında başlanmalı bu anti aging kremlere ben 26 yaşındayım benim için de erken diye düşünüp normal nemlendirici alacaktım vichy oligo 25 kullandım göz altı şişlikleri için iyi geldi ama bırakınca tekrar aynı..ben de clinique all about eyes düşünüyorum..
clinique standındaki kız bana clinique-all about eyes 20 yaşa çok uygun, all about eyes rich ise 25 inden sonra daha uygun demişti canım, araştır bi bence yerimseniben
bidee yanlış anlaşıldım sanırım :roflol: tabiki 20 yaşında anti aging ürünü kullanmayı düşünmüyorum, nemlendirici etkisi olan, mimik çizgilerinin derinleşmesini engelleeyecek, hafif bir ürün arıyorum ben benneyaptımki
anladım canım ben vichy olugo 25 ten memnundum hem o da genç ciltler için ve gözaltı morluk ve torbalarını kullanıldığı süre içerisinde farkedilir derecede azaltıyo nemlendirmesi nasıl bilmiyorum ama mutlaka nemlendiriyordur eğer morluk sorunun varsa o ideal