- 28 Haziran 2007
- 2.135
- 1.287
- Konu Sahibi EU1
anladım canım ben vichy olugo 25 ten memnundum hem o da genç ciltler için ve gözaltı morluk ve torbalarını kullanıldığı süre içerisinde farkedilir derecede azaltıyo nemlendirmesi nasıl bilmiyorum ama mutlaka nemlendiriyordur eğer morluk sorunun varsa o ideal
bu bahsettiğiniz krem stick şeklinde ise onu bende kullanmıştım.. ilk kullandığım göz kremi ünvanına sahip :) birinci kutu iyi gelmişti.. ikinci kutuda aynı etkiyi görmemiştim.. sonra bide onun c vitaminlisini aldım.. onu da bitirmeden atmıştım kenara..
morluklarla savaşmak için en çok memnun kaldığım declare diye bi krem olmuştu.. artık kremlere para yatırmaktan bıkmış biri olarak sadece basit nemlendiriciler kullanıyorum..
bide olayın şu yönü var.. daha şimdiden kırışıklık kremlerine cildimizi alıştırırsak ilerde 40lı yaşlarda etki için ameliyat olmak gerekir herhalde..
cilt iyileşmesi için bence en önemli ilaç sigarayı bırakmaktır.. test ettim onayladım :) tavsiye ederim.
zaten sürdüğümüz kremlerin çok fazla etki mucize beklememek lazım.. önemli olan bizim beslenme alışkanlıklarımız.. ve zararlı alışkanlıklardan uzak durmamız..
kaliteli bi yaşam sürmeye gayret etmemiz.. stressten kesinlikle uzak kalmaya çalışmamız..
hepinizi kucaklıyorum :) sevgiler...