Göz Çevresi Bakımı Gz altndaki torbalanma

nurya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2008
11
0
40
canlarım ben gözümün altındaki torbalardan çok şikayetçiyim bürsürü kırem denedim ama faydasını göremedim sizin tavsiye edebileceğiniz bi ürün varmı a.s.

canlarım ben gözümün altındaki torbalardan çok şikayetçiyim bürsürü kırem denedim ama faydasını göremedim sizin tavsiye edebileceğiniz bi ürün varmı a.s.

canım bende aynı durumdayım gözaltlarım sinir ediyo beni. her görenin sormasıda cabası sinir katsayımı artırıyo:))ben şimdi alpha göz kremi kullanıyorum gecmedi ama hic yoktan göz cevresi bakımı yapıyor. cünki bu krem sadece altlara degil butun göz cevresine kullanılıyor.

evet bende de aynı sorun var kızlar.. ama benimki torbalanma degilde daha cok şişlik gibi.. uykusuz ve yorgun bir görüntü veriyor ve hep böyle gecmiyor.. pek umudum yok kalıtımsal bence ama yinede hafifletecek bir ürün yokmu acaba ?

maydanozu kaynatın arkadaşlar ...suyunu günde 2 fincan için..evdeyken akşamları için sık idarara çıkarırda....bu vücudunuzdaki ödemi atar şişlikleri indirir benimde arada olur bir kaç gün içer kurtulurum...vücuttaki ödemden oluyo şiddetle tavsiye ederim...içemezseniz bir kaşık bal koyun içine..bu arada tuzu da azaltın normal hayatınızda...umarım işinize yaar sizinde

benimde sabahları özellikle göz altı torbalarım şişikk gün içerisinde normal e dönüyor yaşım 22 ama kimyasal bi şey kullanmak istemiyorum buzla terapi yapsamm mı acepp?

Kızlar wpcare markasının hemoless adında bir hemoroid kremi var, ben teyzeme sipariş ettim ve kullandı. Şimdi Allah razı olsun diyor. Göz altında torba falan kalmadı. Daha önce duymuştum ünlülerin eczaneden hemoroid kremi aldıklarını, göz altı torbaları ve morlukları için. İsteyen deneyebilir

torbaları mı geçirdi gerçekten????

torbaları mı geçirdi gerçekten????

Evet geçirdi torbaları ama uzun süreli kullanmamak gerekli. Mesela teyzem 2-3 günde 1 kez bir mercimek tanesi kadar kullanıyor. Çünkü çok fazla kullanımı göz etrafında kırışıklık yapıyor.

bu hemoroid kremi kırışıklığa da iyi gelmiyo muydu? :44:

Arkadaşlar, benim gözaltlarım yaklaşık üç aydır şiş,aniden oldu ve geçmiyor, ne yaptıysam olmadı ( patates dilimleri, çay poşetleri, buz uygualamaları hiç biri fayde vermedi, ben ne yapacağımı bilemiyorum göz altı torbası mı yoksa bu şişlik mi anlam veremedim.Göz altı torbası aniden olur mu onu da bilmiyorum ama ( bana yardımcı olacak birileri varsa çok sevinirim

Kızlar bende de aynı sorun oldu.Ama aylardır 6 ay gibi hep sabaha karşı yatmak zorunda kaldm.şimdi yavaş yavaş uykum düzene giriyor buarada patates dilimleri,çay deiyroum buzu da deniycem.Biraz daha düzeldi uykuma da dikkat etmeye çalışıyorum ama yinede uyus oluyorum bi tarafta fazla diğerinde az çünkü :S

hemoroid kremi ? ilginç gerçekten benimde 2 aydır gözaltımda şişlik eksik olmuyor önce salatalık patetes buz üçlüsünü deniycem ama olmazsa son çare hemoroid kreminide deneyebirim çünkü artık aynaya bakmak istemiyorum çok sıkıldım

1 çorba kaşığı bademyağı,
1 çorba kaşığı soya yağı,
1 çorba kaşığı avokado yağı,

Bunları karıştırın. Haftada 3 gece yatmadan önce göz çevrenize yumuşak ve yavaş hareketlerle masaj yaparak sürün. Sabah uyandığınızda yüzünüze bir nemlendirici sürerek güne güzel bir yüzle devam edebilirsiniz.

Ancak bu tür karışımlara her cilt aynı tepkiyi vermeyeceğinden deneyimlerinizi ve cilt tipinizi söyleyerek deneyimlerinizi bizimle paylaşabilirsiniz.Benim cildim ne aşırı yağlı, ne de kuru sayılmaz, normaldir. Bende gayet iyi etki yaptığını söyleyebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…