Valla canım bende erken yumurtladım galibaBenim de iki hafta oluyor. Erken yumurtladım gibi hissediyorum. Daha önce olmayan semptomlar yaşıyorum. Acaba onun etkisi mi
Valla canım bende erken yumurtladım galibaçünkü hem gynositol hemde bal tarçın çörek otu kullandım inşallah kist oluşmamıştır
Aaa bende çektirdim 19 eylüldü galibainşallah olmamıştır. Ben bir de rahim filmi çektirdim bu ay yarın kontrole gideceğim baktıracağım yumurtama da bakalım erken ovulasyon olmuş mu gerçekten
Birçok yerde okudum rahim filmi sonrası ilk üç ay hamilelik çok daha kolay oluyormuş. Bir sürü kadın ilk ay hamile kalmış. Onun da merakı var kafamda acaba oldu mu diyeAaa bende çektirdim 19 eylüldü galiba
Ben çektirdiğim ay korunmuştum bide kist oluşmasın diye yasmin de kullanmıştım ayrıca dostinex de yani daha yeni denedim merak içindeyim adetim 21 inde gebelik testi yaptım negatif çıktı acaba erken diye miBirçok yerde okudum rahim filmi sonrası ilk üç ay hamilelik çok daha kolay oluyormuş. Bir sürü kadın ilk ay hamile kalmış. Onun da merakı var kafamda acaba oldu mu diye
Dostinex kullanırken korunmanızımı söyledi doktor ?Ben çektirdiğim ay korunmuştum bide kist oluşmasın diye yasmin de kullanmıştım ayrıca dostinex de yani daha yeni denedim merak içindeyim adetim 21 inde gebelik testi yaptım negatif çıktı acaba erken diye mi
Bence erken diyedir. Biz korunmadık doktor bir şey demedi. Hayırlısı olsunBen çektirdiğim ay korunmuştum bide kist oluşmasın diye yasmin de kullanmıştım ayrıca dostinex de yani daha yeni denedim merak içindeyim adetim 21 inde gebelik testi yaptım negatif çıktı acaba erken diye mi
Merhaba geçen ay bir faydasını görmedim. Bu ay tekrar deniyeceğim ama bi kaç g ü n kullandım bu sefer grip falan oldm başka ilaç kullanıyorum dıye ara verdim bu ay da hiç umudum yok size ne için vermişlerdi bu ilacıMerhaba. Faydasını gördünüz mü?
Bende pcos var onun için verdi doktor. Yumurtalarım daha kaliteli olsun diye.Merhaba geçen ay bir faydasını görmedim. Bu ay tekrar deniyeceğim ama bi kaç g ü n kullandım bu sefer grip falan oldm başka ilaç kullanıyorum dıye ara verdim bu ay da hiç umudum yok size ne için vermişlerdi bu ilacı
Merhaba, ben günde 1 kullandım evet bir çay bardağının yarısından az kadar su ekleyip tozla beraber karıştırıyorum. O şekilde kullandım fakat hiç bir faydasını göremedim ben umarım sizde işe yararMerhaba , Siz bu ilacı günde kaç kere kullandınız? Doktor bana 2 kere dedı ama uzerınde 1 kere yazıyor . Bide suda eriterek mi içtiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?