• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Gynositol kullananlar varmı kullanıp hamile kalanlar??

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Fegaaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2019
266
115
103
28
Merhaba arkadaşlar çok mutluyum çok şükür hormon sonuçlarım temiz çıktı 🙏🙏 Doktor hiç bir şekilde akıntı, intihap, kis falan hiç bir şeyimin olmadığını söyledi 🙏 eşimin sperm testi inde çok iyi oldugunu söyledi. Yumurtalıklarımın çok iyi çalıştığı söyledi ve bekleyeceğiz dedi bi kaç ay bekle dedi gynositol ve q folin verdi. Bu ay kullanmaya başladım inşallah faydasını görürüm 🙏 dua edin lütfen 🙏

Benim de iki hafta oluyor. Erken yumurtladım gibi hissediyorum. Daha önce olmayan semptomlar yaşıyorum. Acaba onun etkisi mi

Benim de iki hafta oluyor. Erken yumurtladım gibi hissediyorum. Daha önce olmayan semptomlar yaşıyorum. Acaba onun etkisi mi
Valla canım bende erken yumurtladım galiba 😅çünkü hem gynositol hemde bal tarçın çörek otu kullandım inşallah kist oluşmamıştır 😅

Valla canım bende erken yumurtladım galiba 😅çünkü hem gynositol hemde bal tarçın çörek otu kullandım inşallah kist oluşmamıştır 😅

inşallah olmamıştır. Ben bir de rahim filmi çektirdim bu ay yarın kontrole gideceğim baktıracağım yumurtama da bakalım erken ovulasyon olmuş mu gerçekten 😂

Birçok yerde okudum rahim filmi sonrası ilk üç ay hamilelik çok daha kolay oluyormuş. Bir sürü kadın ilk ay hamile kalmış. Onun da merakı var kafamda acaba oldu mu diye
Ben çektirdiğim ay korunmuştum bide kist oluşmasın diye yasmin de kullanmıştım ayrıca dostinex de yani daha yeni denedim merak içindeyim adetim 21 inde gebelik testi yaptım negatif çıktı acaba erken diye mi

Ben çektirdiğim ay korunmuştum bide kist oluşmasın diye yasmin de kullanmıştım ayrıca dostinex de yani daha yeni denedim merak içindeyim adetim 21 inde gebelik testi yaptım negatif çıktı acaba erken diye mi
Dostinex kullanırken korunmanızımı söyledi doktor ?

Bence erken diyedir. Biz korunmadık doktor bir şey demedi. Hayırlısı olsun

Merhaba. Faydasını gördünüz mü?
Merhaba geçen ay bir faydasını görmedim. Bu ay tekrar deniyeceğim ama bi kaç g ü n kullandım bu sefer grip falan oldm başka ilaç kullanıyorum dıye ara verdim bu ay da hiç umudum yok size ne için vermişlerdi bu ilacı

Merhaba geçen ay bir faydasını görmedim. Bu ay tekrar deniyeceğim ama bi kaç g ü n kullandım bu sefer grip falan oldm başka ilaç kullanıyorum dıye ara verdim bu ay da hiç umudum yok size ne için vermişlerdi bu ilacı
Bende pcos var onun için verdi doktor. Yumurtalarım daha kaliteli olsun diye.

Merhaba , Siz bu ilacı günde kaç kere kullandınız? Doktor bana 2 kere dedı ama uzerınde 1 kere yazıyor . Bide suda eriterek mi içtiniz

Merhaba , Siz bu ilacı günde kaç kere kullandınız? Doktor bana 2 kere dedı ama uzerınde 1 kere yazıyor . Bide suda eriterek mi içtiniz
Merhaba, ben günde 1 kullandım evet bir çay bardağının yarısından az kadar su ekleyip tozla beraber karıştırıyorum. O şekilde kullandım fakat hiç bir faydasını göremedim ben umarım sizde işe yarar 🙏

Back