Gebeliğe Hazırlık Gynositol kullananlar? Pco hastaları ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

sed106

Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2020
140
96
18
32
Merhaba herkese!
ben pco hastasyım, uzun süre doğum kontrol hapı kullandım. 2 yıl oldu evleneli, artık cocuk düşüncesindeyiz. Aceleci değiliz ancak ben sürekli kistlerimin nüksedeceği korkusundan dolayı endişeliyim.. son doktor kontrolümde kistlerimij ufaklaştığından ve cocuk istediğimden yumurta destekleyici ve folik asit içeren yumurta destekli bu ilacı verdi. Cok fazla başlık yoktu yorumlarda, o yüzden bu başlığı açtım.. bu ay rastgele yaptığım ovu testinde pil gördüm 2 ocakta 3 ocakta silikleşmişti, bizde by günleri değerlendirdik. Sonrasında ise uygulamaya göre 11 ocak yazan adet günümün öncesinde yaptığım erken gebe testinde negatifi gördüm, biraz endişeliyim tekrar.. var mıdır? Kullanan ilacı?

Canim polikistigi bilmem ama 3unde catlayim bi haftada hemen belli olmayabilir acele etme,en erken iki haftada belli oluyo diye biliyorum ben zaten yarin gununmus gecerse gene test yaparsin

Aynı gün pik görmüşüz , test için daha çok erken yumurtlamadan minimum 15-17 gün sonra test yapın diyorlar . İnşallah ikimizde hamileyizdir :)

Canim polikistigi bilmem ama 3unde catlayim bi haftada hemen belli olmayabilir acele etme,en erken iki haftada belli oluyo diye biliyorum ben zaten yarin gununmus gecerse gene test yaparsin
Teşekkür ederim, desteğiniz için. Umarım ümit ettiğimiz şeyler olur

Aynı gün pik görmüşüz , test için daha çok erken yumurtlamadan minimum 15-17 gün sonra test yapın diyorlar . İnşallah ikimizde hamileyizdir :)
Umarım öyledir çarşamba ya da perşembe erken testlerden denesem yine mi şansımı erken zorlamış olurum

Umarım öyledir çarşamba ya da perşembe erken testlerden denesem yine mi şansımı erken zorlamış olurum
Erken gebelik testiyle 17-18 ocakta öğrenebiliriz en erken , bende çok merak ediyorum ama beklemekten başka çaremiz yok

Erken gebelik testiyle 17-18 ocakta öğrenebiliriz en erken , bende çok merak ediyorum ama beklemekten başka çaremiz yok
Sizden de güzel haber bekliyorum o halde, bilgilendirelim birbirmizi. Ben bugun simdi ovu testi deneyeceğim. Genelde koyulaşma olursa gebelik belirtisi deniyor coğu yerde, bakalım nasıl cıkacak

Sizden de güzel haber bekliyorum o halde, bilgilendirelim birbirmizi. Ben bugun simdi ovu testi deneyeceğim. Genelde koyulaşma olursa gebelik belirtisi deniyor coğu yerde, bakalım nasıl cıkacak
İnşallah , birlikte güzel haberler vermek nasip olsun Bende devam ediyorum ovulasyon testine bazen bir ayda iki defa yumurtlama oluyormuş , kaçırmamak için :)

Merhaba tekrardan , sizi merak ettim var mı olumlu bir haber :)

Merhaba tekrardan , sizi merak ettim var mı olumlu bir haber :)
Selamlar, ben 36 füne girdim adet olamadım. Gebelik testleri de negatif cıkınca, soğan kürü yaptım 2 gün. Somra 3 gün söküldü. Acaba gynositol günde 2 defa içiyorum; ondan mı kaynaklı kist oluşturdu tekrardan. Cunku pko yum ancak bu zamana kdar olmadıgım ay yoktu. Bu ilç fazla agır gelmiş olabilir. Şuan bir defa içeceğim günde. Adetime 10 gün kala tekrardan soğan suyu içip 15 günlük kürü tamamlayacağım. Üzgünüm tabi olmadı diye ancak takılmamak lzım siz nasılsınız? Siz kaç defa kullanıyorsunuz günde

Benimde test sonucum negatif maalesef , ovulasyon testiyle bir ay takip yaptım 16. gün erken gebelik testim negatif çıkınca da aldığım sayfada adet sökmesi için egzersiz haraketi vardı onu uyguladım ve sabah bende adet oldum

Bu ay içinde takio yapacak mısınız ovi?

Merhaba. Doktorum da eczanede de günde bir defa kullanmam gerektiğini söylemisti gynositolü. Siz kendiniz mi bu şekilde içiyorsunuz, doktorunuz mu söyledi?

Merhaba, doktorum önerdi bana 2 defa kullanmam
Benim doktorum da günde 2 kere verdi gynositol'ü. Ama çok ağır bir şey değil bildiğim kadarıyla. İlaç bile değil takviye yani. Adet olmanızı engelliceğini sanmıyorum tam tersi olalım diye veriyorlar. Bende de pko var uzun sürüyor adet olmam.

Ben kullandım, ancak ters etki yaptı maalesef 36 gün gecmesine ragmen adet olamadım, bende tek güne düşürdüm. Kimi bünyeye iyi geliyor kimisine yaramıyor işte..

Ben de gynositolü 1 haftadır kullanıyorum. Ancak günde 1 defa olarak alıyorum. İnternette o şekilde doz bilgisi var. Ekstradan folattro diye de bir folik asit verdi doktor. Gynositolde de folik asit var. Niye ekstradan verdi bilmiyorum. Ama kullanmamın 2.3. Gününde yumurtlama olduğunu düşünüyorum. Umarım güzel haberler vermek için de yazarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…