Canim polikistigi bilmem ama 3unde catlayim bi haftada hemen belli olmayabilir acele etme,en erken iki haftada belli oluyo diye biliyorum ben zaten yarin gununmus gecerse gene test yaparsinMerhaba herkese!
ben pco hastasyım, uzun süre doğum kontrol hapı kullandım. 2 yıl oldu evleneli, artık cocuk düşüncesindeyiz. Aceleci değiliz ancak ben sürekli kistlerimin nüksedeceği korkusundan dolayı endişeliyim.. son doktor kontrolümde kistlerimij ufaklaştığından ve cocuk istediğimden yumurta destekleyici ve folik asit içeren yumurta destekli bu ilacı verdi. Cok fazla başlık yoktu yorumlarda, o yüzden bu başlığı açtım.. bu ay rastgele yaptığım ovu testinde pil gördüm 2 ocakta 3 ocakta silikleşmişti, bizde by günleri değerlendirdik. Sonrasında ise uygulamaya göre 11 ocak yazan adet günümün öncesinde yaptığım erken gebe testinde negatifi gördüm, biraz endişeliyim tekrar.. var mıdır? Kullanan ilacı?
Aynı gün pik görmüşüz , test için daha çok erken yumurtlamadan minimum 15-17 gün sonra test yapın diyorlar . İnşallah ikimizde hamileyizdir :)Merhaba herkese!
ben pco hastasyım, uzun süre doğum kontrol hapı kullandım. 2 yıl oldu evleneli, artık cocuk düşüncesindeyiz. Aceleci değiliz ancak ben sürekli kistlerimin nüksedeceği korkusundan dolayı endişeliyim.. son doktor kontrolümde kistlerimij ufaklaştığından ve cocuk istediğimden yumurta destekleyici ve folik asit içeren yumurta destekli bu ilacı verdi. Cok fazla başlık yoktu yorumlarda, o yüzden bu başlığı açtım.. bu ay rastgele yaptığım ovu testinde pil gördüm 2 ocakta 3 ocakta silikleşmişti, bizde by günleri değerlendirdik. Sonrasında ise uygulamaya göre 11 ocak yazan adet günümün öncesinde yaptığım erken gebe testinde negatifi gördüm, biraz endişeliyim tekrar.. var mıdır? Kullanan ilacı?
Teşekkür ederim, desteğiniz için. Umarım ümit ettiğimiz şeyler olurCanim polikistigi bilmem ama 3unde catlayim bi haftada hemen belli olmayabilir acele etme,en erken iki haftada belli oluyo diye biliyorum ben zaten yarin gununmus gecerse gene test yaparsin
Umarım öyledirAynı gün pik görmüşüz , test için daha çok erken yumurtlamadan minimum 15-17 gün sonra test yapın diyorlar . İnşallah ikimizde hamileyizdir :)
Erken gebelik testiyle 17-18 ocakta öğrenebiliriz en erken , bende çok merak ediyorum ama beklemekten başka çaremiz yokUmarım öyledirçarşamba ya da perşembe erken testlerden denesem yine mi şansımı erken zorlamış olurum
Sizden de güzel haber bekliyorum o halde, bilgilendirelim birbirmizi. Ben bugun simdi ovu testi deneyeceğim. Genelde koyulaşma olursa gebelik belirtisi deniyor coğu yerde, bakalım nasıl cıkacakErken gebelik testiyle 17-18 ocakta öğrenebiliriz en erken , bende çok merak ediyorum ama beklemekten başka çaremiz yok
İnşallah , birlikte güzel haberler vermek nasip olsunSizden de güzel haber bekliyorum o halde, bilgilendirelim birbirmizi. Ben bugun simdi ovu testi deneyeceğim. Genelde koyulaşma olursa gebelik belirtisi deniyor coğu yerde, bakalım nasıl cıkacak
Merhaba tekrardan , sizi merak ettim var mı olumlu bir haber :)Sizden de güzel haber bekliyorum o halde, bilgilendirelim birbirmizi. Ben bugun simdi ovu testi deneyeceğim. Genelde koyulaşma olursa gebelik belirtisi deniyor coğu yerde, bakalım nasıl cıkacak
Selamlar,Merhaba tekrardan , sizi merak ettim var mı olumlu bir haber :)
Benimde test sonucum negatif maalesef , ovulasyon testiyle bir ay takip yaptım 16. gün erken gebelik testim negatif çıkınca da aldığım sayfada adet sökmesi için egzersiz haraketi vardı onu uyguladım ve sabah bende adet oldumSelamlar,ben 36 füne girdim adet olamadım. Gebelik testleri de negatif cıkınca, soğan kürü yaptım 2 gün. Somra 3 gün söküldü. Acaba gynositol günde 2 defa içiyorum; ondan mı kaynaklı kist oluşturdu tekrardan. Cunku pko yum ancak bu zamana kdar olmadıgım ay yoktu. Bu ilç fazla agır gelmiş olabilir. Şuan bir defa içeceğim günde. Adetime 10 gün kala tekrardan soğan suyu içip 15 günlük kürü tamamlayacağım. Üzgünüm tabi olmadı diye ancak takılmamak lzım siz nasılsınız? Siz kaç defa kullanıyorsunuz günde
Bu ay içinde takio yapacak mısınız ovi?Benimde test sonucum negatif maalesef , ovulasyon testiyle bir ay takip yaptım 16. gün erken gebelik testim negatif çıkınca da aldığım sayfada adet sökmesi için egzersiz haraketi vardı onu uyguladım ve sabah bende adet oldum
Evet tabi sipariş verdim tekrar , her ay farklı zamanlarda yumurtlama olabiliyor onu bilmemiz için takip etmek gerekirBu ay içinde takio yapacak mısınız ovi?
Merhaba. Doktorum da eczanede de günde bir defa kullanmam gerektiğini söylemisti gynositolü. Siz kendiniz mi bu şekilde içiyorsunuz, doktorunuz mu söyledi?Selamlar,ben 36 füne girdim adet olamadım. Gebelik testleri de negatif cıkınca, soğan kürü yaptım 2 gün. Somra 3 gün söküldü. Acaba gynositol günde 2 defa içiyorum; ondan mı kaynaklı kist oluşturdu tekrardan. Cunku pko yum ancak bu zamana kdar olmadıgım ay yoktu. Bu ilç fazla agır gelmiş olabilir. Şuan bir defa içeceğim günde. Adetime 10 gün kala tekrardan soğan suyu içip 15 günlük kürü tamamlayacağım. Üzgünüm tabi olmadı diye ancak takılmamak lzım siz nasılsınız? Siz kaç defa kullanıyorsunuz günde
Merhaba, doktorum önerdi bana 2 defa kullanmamMerhaba. Doktorum da eczanede de günde bir defa kullanmam gerektiğini söylemisti gynositolü. Siz kendiniz mi bu şekilde içiyorsunuz, doktorunuz mu söyledi?
Bende yapcam bakalım bu ayEvet tabi sipariş verdim tekrar , her ay farklı zamanlarda yumurtlama olabiliyor onu bilmemiz için takip etmek gerekir
bu ayda yapacak mısınızEvet tabi sipariş verdim tekrar , her ay farklı zamanlarda yumurtlama olabiliyor onu bilmemiz için takip etmek gerekir
Benim doktorum da günde 2 kere verdi gynositol'ü. Ama çok ağır bir şey değil bildiğim kadarıyla. İlaç bile değil takviye yani. Adet olmanızı engelliceğini sanmıyorum tam tersi olalım diye veriyorlar. Bende de pko var uzun sürüyor adet olmam.Merhaba, doktorum önerdi bana 2 defa kullanmam
Ben kullandım, ancak ters etki yaptı maalesefBenim doktorum da günde 2 kere verdi gynositol'ü. Ama çok ağır bir şey değil bildiğim kadarıyla. İlaç bile değil takviye yani. Adet olmanızı engelliceğini sanmıyorum tam tersi olalım diye veriyorlar. Bende de pko var uzun sürüyor adet olmam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?