gynoferon + folibol kullananlar bakabilirmi

vuslat13

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2013
219
40
Hanimlar yeni gebeyim.yaklaşık öğrendikden sonrada folibolu kullnmaya başladım.bgn doktora gittim demir eksikliğimden dolayı gynoferon verdi içinde folik asitde içeriyo.hem bunu hemde folibolu içebilirsin dedi doktorum? Fazla gelmezmi Sizce emin olamdımda 0,35 mg ve diğeri 5mg

Canim bende ilk gebeligimde ikisini bir kullandim bi zararini gormedim..zzararli olsa drun zaten vermez..

Yahu dr un kullan demis biz ondan ii bilecek degiliz ya..kafan dahada cok karisicak ilac bu sonucta zararli olsa vemezdiki

Hamileliğin çok yeni bence kullanmalısın. Ben folik asiti hamilelik öncesinde kullanmaya başlamıştım gynoferonu ise devamlı kullanmam gerekiyor zaten. İlk 2 ay sonrasında bıraktırdı folik asiti tüplerin dolu ve gynoferonun içinde var zaten diyerek. Ama sen bir süre daha kullansan iyi olur.

bende ikisini kullaniyorjm ama bir zararinj gormedim doktoruna guven zaten zararlj olan bir ilaci vermeye cesaret edeemez

Uzun zaman olmuş ama şuan bende aynı durumdayım acaba folıc asıt fazla gelirmi die düşünceler oluştu siz ne yaptınız 3ay o lekilde kullandınızmı sağlıklı doğum yaptınız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…