Gyno max xl fitil

141020

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2024
509
120
23
32
Merhabalar bi kaç aydır çocuk denemem var ama maalesef olmuyor geçen ay kontrole gittiğimde smeer alındı ve gynomax xl fitil yazdı doktor fakat bunu kullanırken ilişkiye girmememi söyledi onu kullanırken yumurtlama zamanım olacak muhtemelen ilişkiye girmezsem bir ay daha kaybetmiş olacağım fitil öncesi ilişkiye giren var mı sonra değilde öncesinde ilişki yaşasam sorun olur mu böyle bi durum yaşayan var mı acaba yardımlarınız için teşekkür ederim

Enfeksiyon için kullanılan bı fitil o

Valla bana fitil vereceklerini bilmeden böyle bir durum yaşadım bir sakıncası olacağını sanmıyorum. Ama ilişkiden 2 gün sonra kullanmanı tavsiye ederim. Benim ağrılarım çok olduğu için 1 gün sonra yapmak zorunda kaldım.

Fitil acıtıyormu? Kolaymı kullanması?

Nasıl yani ilişkiye gireyim sonra mı fitile başlayayım

Nasıl yani ilişkiye gireyim sonra mı fitile başlayayım
İlişkiden 2 gün sonra fitili kullanın diyorum. Fitilin gebeliği engelleyici bir etkisi varmış o yüzden spermlerin ölmemesi için 2 gün bekleyin sonra fitile başlayın

Gynomax xl fitil kullandıktan sonra regl gecikmesi yaşayan var mı ? Normalde hep düzenlidir bu ay gecikti ona bağladım ama emin değilim​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…