gyno ferro sanol kullananlar

Melikenin

Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2024
115
35
13
22
Kızlar 15 haftalık hamileyim bir iki haftadır bu ilacı kullanıyorum kullandıktan sonra mide ve karın ağrıları mide bulantıları yaşıyorum özellikle ağrılar beni mahfediyor bu durumu yaşayan var mı ne yapmalıyım doktorla konuşup değiştirebilir miyim diğer demir ilaclari aynı etkiyi yapar mi

Demir ilaçları mide bulantısı yapıyor maalesef benim aşırı bulantım vardı gebelikte, doktor çok geç başlamıştı hastanelik olmıyım diye

Demir ilaçları mide bulantısı yapıyor maalesef benim aşırı bulantım vardı gebelikte, doktor çok geç başlamıştı hastanelik olmıyım diye
Aslında bulantı da o kadar sorun değil ama karın ağrısı ciddi sorun yapıyor bende çözüm ne bilmiyorum

Hepsi mide ağrısı yapıyor takviye kullanıyorum o bile midemi ağrıtıyor, sabah erken saate alarm kurup gözümü açmadan yutup yatıyorum bikac saat sonra kalkınca rahatsızlığı daha az oluyor

Hepsi mide ağrısı yapıyor takviye kullanıyorum o bile midemi ağrıtıyor, sabah erken saate alarm kurup gözümü açmadan yutup yatıyorum bikac saat sonra kalkınca rahatsızlığı daha az oluyor
Uyumadan önce içmeyi denediniz mi

gnyo Ferro sanol aç karninaydi, Multivitamn şimdi kullandığım tok gece kullaniyorum ama hemen uyudum uyudum yoksa yarım saat sonra başlıyor mide ağrısı

gnyo Ferro sanol aç karninaydi, Multivitamn şimdi kullandığım tok gece kullaniyorum ama hemen uyudum uyudum yoksa yarım saat sonra başlıyor mide ağrısı
Aç tok demek yemekten önce hemen sonra değil yemekten 2 saat sonra sç olanı içebilirsin demir bisglinat karın ağrıtmıyo devletin verdiği ilaçlar benim midemde bile kalmıyor çok denedim gentle iron yaxınca çıkıyor bir kaç marka. Yatmadan içiyorum ben 2 günde 1 2 tane. Düzenli kullanıyorum ara vererek. Benim diyetisyenim böyle önerdi

Bende demir ilaçları kusma yapıyor içince 10 dakika sonra kusuyorum. Doktor sidefer önerdi onun toz halini kullanıyorum bir sorun yaşamadım doktorunuza sorup kullanabilirsiniz

Bende demir ilaçları kusma yapıyor içince 10 dakika sonra kusuyorum. Doktor sidefer önerdi onun toz halini kullanıyorum bir sorun yaşamadım doktorunuza sorup kullanabilirsiniz
Doktora danışıp bende degistirmeyi düşünüyorum sağolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…