Demir ilaçları mide bulantısı yapıyor maalesef benim aşırı bulantım vardı gebelikte, doktor çok geç başlamıştı hastanelik olmıyım diyeKızlar 15 haftalık hamileyim bir iki haftadır bu ilacı kullanıyorum kullandıktan sonra mide ve karın ağrıları mide bulantıları yaşıyorum özellikle ağrılar beni mahfediyor bu durumu yaşayan var mı ne yapmalıyım doktorla konuşup değiştirebilir miyim diğer demir ilaclari aynı etkiyi yapar mi
Aslında bulantı da o kadar sorun değil ama karın ağrısı ciddi sorun yapıyor bende çözüm ne bilmiyorumDemir ilaçları mide bulantısı yapıyor maalesef benim aşırı bulantım vardı gebelikte, doktor çok geç başlamıştı hastanelik olmıyım diye
Karın ağrısı yaşamadım ben ama Bi doktoruna sor benceAslında bulantı da o kadar sorun değil ama karın ağrısı ciddi sorun yapıyor bende çözüm ne bilmiyorum
Karın ağrısı yaşamadım ben ama Bi doktoruna sor bence
Evet ben bir sorayım ya en iyisi sağolunKarın ağrısı yaşamadım ben ama Bi doktoruna sor bence
Evet riske atma sen, belki değiştirir ilacını..Evet ben bir sorayım ya en iyisi sağolun
Umarım öyle olurEvet riske atma sen, belki değiştirir ilacını..
Uyumadan önce içmeyi denediniz miHepsi mide ağrısı yapıyor takviye kullanıyorum o bile midemi ağrıtıyor, sabah erken saate alarm kurup gözümü açmadan yutup yatıyorum bikac saat sonra kalkınca rahatsızlığı daha az oluyor
Aç tok demek yemekten önce hemen sonra değil yemekten 2 saat sonra sç olanı içebilirsin demir bisglinat karın ağrıtmıyo devletin verdiği ilaçlar benim midemde bile kalmıyor çok denedim gentle iron yaxınca çıkıyor bir kaç marka. Yatmadan içiyorum ben 2 günde 1 2 tane. Düzenli kullanıyorum ara vererek. Benim diyetisyenim böyle önerdignyo Ferro sanol aç karninaydi, Multivitamn şimdi kullandığım tok gece kullaniyorum ama hemen uyudum uyudum yoksa yarım saat sonra başlıyor mide ağrısı
Öyle oluyorsa bide öyle deniyimHepsi mide ağrısı yapıyor takviye kullanıyorum o bile midemi ağrıtıyor, sabah erken saate alarm kurup gözümü açmadan yutup yatıyorum bikac saat sonra kalkınca rahatsızlığı daha az oluyor
Aç da aldım tok da ama aynı etkiDirek aç karnına mı alıyorsunuz?
Doktora danışıp bende degistirmeyi düşünüyorum sağolunBende demir ilaçları kusma yapıyor içince 10 dakika sonra kusuyorum. Doktor sidefer önerdi onun toz halini kullanıyorum bir sorun yaşamadım doktorunuza sorup kullanabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?