- Konu Sahibi atessizprenses
-
Ya bir tane daha soru sormak isterim.. :))
clean & clear siyaah nokta temizleyici ürünleri vra tavsiye edermisiniz birde hani burunda küçük küçük siyah noktalar için bant önerirmisinizz ?? :))
birde sanırım sizin alanınıza girmiyor ama bayansınız bilirsiniz:)
benim saçım parlak değil yani arkadaşm söylüyor çekici değil parlamıyor diye ne önerirsinizz?? :))
elseve şampuanı kullanmayı düşüünüyorumm ?? :)) SİZİDE YORDUM SANIRIIMM
Önceikle ilgilendiğiniz ve bilgilendirdiğiniz için tşkler... Yaşım 24, ergenelik dönemimde siviceden çok çektim,resmen psikolojimi bozmuş tam bi özgüvensizlik sebebim olmuştu.Utanır olmuştum cildimden.baya bir zaman sonra geçti sivilcelerim hatta duyduğum iltifatlar güvenimi geri kazanmamı sağladı fakat o meşhur sivilceler giderken elleri boş gitmediler,yanaklarımda iri iri gözenekler bıraktılar giderken.Şimdilerde sizce bu gözenekleri sıkılaştırmam mümkün mü? Şimdiden tşkler..
selamlar :)
cildimin tipini merak ediyorum analizi tüm eczaneler yaparmı? açıkçası sırf bunun için gitmeye de çekiniyorum..
karma gibi aslında ,ağız çevrem çok kuru ,alnım normal,burnumda biraz yağlı elimi her burnuma sürdüğümde yağ gelir..
kozmetik ürün kullanmıyorum,arada suyla seyreltilmiş elma sirkesi , gül suyu ve maden suyunu aklıma geldikçe ayrı ayrı sürüyorum ama düzenli değil..allaha şükür hiç sivilce sorunum flnda olmadı bi sorunum yok sadece yılda 2-3 kez uçuk çıkar..
Önceikle ilgilendiğiniz ve bilgilendirdiğiniz için tşkler... Yaşım 24, ergenelik dönemimde siviceden çok çektim,resmen psikolojimi bozmuş tam bi özgüvensizlik sebebim olmuştu.Utanır olmuştum cildimden.baya bir zaman sonra geçti sivilcelerim hatta duyduğum iltifatlar güvenimi geri kazanmamı sağladı fakat o meşhur sivilceler giderken elleri boş gitmediler,yanaklarımda iri iri gözenekler bıraktılar giderken.Şimdilerde sizce bu gözenekleri sıkılaştırmam mümkün mü? Şimdiden tşkler..
hala oralardaysanız ben de bir şey sormak istiyorum.Az önce diğer sayfalarda da göz kırışıklığı için maskeler okudum. kahve ve yumurta akı sürmeye karar verdim ama onun haricinde yüzüme de yumurta akı ve şeker sürmeye karar verdim. yoğurt ve limon maskesini zaten sürekli yapıyorum. Gül suyu da sürüyorum Sizin yorumlarınızı okuyunca sodayla yıkamaya ve sütü buzlukta dondurup sürmeye de karar verdim yani açıkçası hepsini karıştırmak da istemiyorum bunların hepsini yaparsam cildime zarar olur mu yoksa birini mi seçmem gerekir.:44:
25 yaşındayım göz altı kırışıgım var ne yapmalıyım cnm herhangi bi krem varsa
benim o kadr çok sorum var ki. cild tipimi bilmiyorum ama karma gibi burnmda siyah noktalr, sivilce yatkın bir cilt, ayrıca güneş lekei de var, gözenklerimi sıkılaştımrak istiyorum ne yapabilirim. birde gözlatımda ve dudak kenarımda çizgiler oldu. bugday yağı, üzüm çekirdeği yağı ve kayısı çekirdeği yağı aldım kullandım ama fayda etmedi. zaman zaman kil maskesi yapıyorum iyi gelmiyor. duru bir cilt istiyorum nasıl kurtulacam bu problemlerdem bide bacağımda ezama var doktoa gitim hiç bir iey vermedi ne yapabilirim
benim masaj çok işime yaradı tabi su bol harekette öyle en azından artık dışardan belli olmuyorlar teşekkürlerAh selülit.....Bir kısmını yapıyorsunuz zaten,tebrikler:) Selülitle öncelikle bol su içerek baş edebiliriz...Ve evet spor.Yürüyüş sürenizi arttırarak devam edebilirsiniz.
Tuz kullanmayın derler ama vücudun tuza ta ihtiyacı var,tabi ki kullanın ama azaltarak...
En önemlisi kola gibi asitli içecekler kahve,nescafe gibi kafeinli içeceklere oranla daha fazla selülite zemin hazırlamaktadır..Bence tamamen bırakın içmeyi.Ben yaklaşık 10 senedir kolayı ağzıma sürmedim,sürmem de...
Bol c vitamini;limon,portakal,greyfurt vs..Ben kış boyunca sabahları aç karnına 1 greyfurt,1 elma,1 limon,1 portakal suyu içerim.İnanın kışın hiç selülütim olmaz.Ama yazın içemiyorum ve doğal olarak selülitlerim geri geliyor
Günde birkaç dilim ananas engellemek için birebir..
Bol sulu gıdalar;karpuz,salatalık,bol ayran vs..
Uygulama olarak limon suyu,susam yağı ve saf zeytinyağı inanın yeterli gelecektir..Unutmayın düzenli yaptığınız her şeyin faydasını görürsünüz..Bu yağlarla keseden hemen sonra emdirerek az da olsa masaj yapın.Selülitle en kolay masaj yaparak baş edilir aslında ama hiç birşey yapmamaktan iyidir değil mi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?