- Konu Sahibi atessizprenses
-
sivilce izlerim geçmiyor.leke şeklinde kalıyor.
tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler.
Şeyy. bende bir şey sormak istyorum :))
Örneğin kil maskesi siyah noktaları gözenekleri genişleterek atar. (diyorlar)
Ben almadım kullanmadım onu kullanırsam otomatikman gözenekler genişleyecek
o zaman ne yapmalıyım ya gözenekler genişleince içi daha fazla kirle dolup daha çok siyah nokta yaparsa?
Lütfen yardım edin..
Şimdiden teşekkürler :)
Kilin faydaları;
-Her tür cildi temizler
-Sıkılaştırır
-Besler
-Toksinleri atar
-Cildin yeniden yapılanmasını sağlar
-Ciltte bulunana gözenekleri temizler
-siyah nokta oluşumunu önler
-Sivilceleri iyileştirici etkisi vardır
-Pişikte kullanılır
-Selülitli görünümü azaltır
-Aynı zamanda saçı parlatır
-Kepeği azaltır
ve daha bir çok faydası bulunur.
Gözenekler temizlenince siyah noktanın yerleşmesi nereseyse imkansızdır cilde..
peki başka ne önerirsiniz siyah nokta için karbonat yoğurt maskesi var ondan da tiksiniyorum sizce ?
peki başka ne önerirsiniz siyah nokta için karbonat yoğurt maskesi var ondan da tiksiniyorum sizce ?
Bol bol buhar banyosu öneririm....Gözenekleri açıp,derinlemesine temizler.Üzerine bal maskesi yapabilirsin. Cilt yağlı ve sorunluysa bal ve birkaç damla limon suyu damlatıp yüzünüze sürünüz.Kuruysa bal ve birkaç damla badem ya da susam yağı uygulayabilirsiniz.15 dk sonra ılık su yardımıyla maskenizi çıkarın,gül suyuyla tonikleyin ve son olarak nemlendiricinizi sürün ....
Ama gözenekler açılırsa içi çabuk dolmazmı :S :/ ??
ben daha 15 yaşındayım ve ccildim yağlı
Geç döndüğüm için kusura bakmayın...Tabi ki dolmaz.Fakat cildinizi temiz tutmak kaydıyla..Ve sıkılaştırmanız gerekiyor.Bunun için soda öneririm.Soda müthiş bir tonik ve sıkılaştırıcıdır.Yüzünüzü sodayla yıkayın.Temizleyici olarak ta gül suyu tavsiye ederim.Gül suyu açık gözeneklerinizi derinlemesine temizler :)
hayır önemli değil :)
denemeye çalışacağım annem kızıyorçok uğraşmaya başladım buşeylerle yaşın küçük napcan falan diyo
Sivilce lekelerine kesinlikle saf zeytinyağını öneriyorum.Kurumuş ve leke yapmış yerin yumuşaklığını ve nmini korumalıyız.Aksi helde o lekeler daha da sert bir görünüm alır.Zeytinyağı cildi nemlendirme ,yumuşatma ve lekelerde etkilidir....
ben elma sirkesi ve limon suyunu okumuştum önceki yorumlarınızdan hangisini denesen ki?
Bahsettiğiniz iz bırakan sivilce ve akneler ise kesinlikle limon suyunu öneririm.Sivilcenin iz bıraktığı bölgeye pamukla limon sürebilirsiniz.Tabi cildinizde kurumak kaydıyla.Hatta ben geceleri yatmadan önce sürerdim ki gece tamamen limonun asidini içine alsın ve o bölgedeki mikrop ve enfeksiyonları alsın diye:)
çok hoş ya Suna Dumankaya'dan sonra bu kadar çok çer çöp ratifi veren bir uzman ilk kez görüyorum genelde begendikleri ,başarılı buldukları,özellikle tedavi edici özelligi olan formülasyonları içeren ürünleri tavsiye ederler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?