Güzellik uzmanlığı

makewayforthebadguy

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2018
1.786
3.625
83
35
Arkadaşlar Merhaba, Atanamamış bir öğretmenim.Üç yıl ücretli öğretmenlik yaptım ama olacak gibi değil. Belge alıp güzellik uzmanı olup kalıcı makyaj öğrenmek istiyorum. Bu işi yapan yada bilgisi olan arkadaşlardan yardım istiyorum. Artıları, eskileri nelerdir? Yapmalı mıyım? Gelecek vaad ediyor mu? Düşüncelerinizi merak ediyorum. Okuyan herkese teşekkürler sevgiyle

Hiç bir bilgim yok bu konuda canım ama bende her yıl deniyorum. Kızımla birlikte kpss calismaya çok zorlanıyorum. Ama olsun. Hiçbir engelin yoksa bir yıl sık dişini atan bence mesleğin varken ne güzel işte.

ismek buna bezer kurslar veriyordu gecenlerde bakarken gorduk kayitlari 9eylulde basliyor bir arastirin sonucta kuafor yada guzellik merkezlerinde calisabilirsiniz is bulursunuz suan avantajli bu tarz meslekler

Hiç bir bilgim yok bu konuda canım ama bende her yıl deniyorum. Kızımla birlikte kpss calismaya çok zorlanıyorum. Ama olsun. Hiçbir engelin yoksa bir yıl sık dişini atan bence mesleğin varken ne güzel işte.
Bölümüm t.dili ve edebiyatı. Ve çok zor napıcam bilemiyorum

ismek buna bezer kurslar veriyordu gecenlerde bakarken gorduk kayitlari 9eylulde basliyor bir arastirin sonucta kuafor yada guzellik merkezlerinde calisabilirsiniz is bulursunuz suan avantajli bu tarz meslekler
Yaşadığım şehirde ismek ahşap boyama,bez bebek gibi kurslar açmış. Güzellik uzmanlığını özelden alcam. 4200 fiyatı

Şurda aldatmalı, kaynanalı bir konu olsa herkes yazardı. Üzdünüz

Yorumluk bir konu acmamissiniz ki bilen birilerinin cevaplamasi gerekiyor. Herkes guzellik uzmanliginin gelecegi var mi nerden bilsin? Meslegin bir şekilde içinde olmayan artisini eksisini nerden bilsin?
Bilgisi olan gelir yazar zaten. Sanki herkes bu konuda ilgili ve bilgili olmak zorunda da size yazmiyorlar. :)

Zaten konunuz bdv konusu degil.

Arkadaşlar Merhaba, Atanamamış bir öğretmenim.Üç yıl ücretli öğretmenlik yaptım ama olacak gibi değil. Belge alıp güzellik uzmanı olup kalıcı makyaj öğrenmek istiyorum. Bu işi yapan yada bilgisi olan arkadaşlardan yardım istiyorum. Artıları, eskileri nelerdir? Yapmalı mıyım? Gelecek vaad ediyor mu? Düşüncelerinizi merak ediyorum. Okuyan herkese teşekkürler sevgiyle

Merhaba,
Ben de konu ile ilgili bir araştırma yapmıştım Ankara'da Cansu Durkun Akademi var. Orası kalıcı makyaj konusunda çok başarılı ve eğitimleri de çok güzel. Yani benim araştırmalarım sonucunda anladığım bu sektör ölmez, kadınlar var oldukça güzellik ve bakıma para vermekten asla kaçınmıyorlar.
O yüzden bence hiç düşünmeden girebilirsin. Eğitim için de çok güzel bilgi veriyorlar telefonda instagram hesaplarından bi bak istersen.
Görüşmek üzere

Back
X