Maske Tarifleri Güzellik Uzmanından...

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

benimki de yeşil kil maskesi ..kuruyunca yıkayacaksın .10 dakikadan fazla bekletirsen gerçekten kızarma yanma yapıyor ama o da geçici beş dakika sürüyor geçiyor ..ben çok faydasını gördüm kil maskesinin..benim yüzümde hiç sorun yok ..ergenlik sivilcem bile çıkmadı ..hatta alırken siz neden alıyorsunuzki yüzünüz gayet ii dedi ama kirden tozdan arındırsın ,siyah nokta yapmasın ve yüzdeki yağlanmayı kontrol etsin diye aldım ben ..bi kere gerçekten nasıl etkili diye denemek için münücük bir sivilce başlangıcım vardı ..hemen maskeyi yaptım ..ertesi güne kuruttu gitti valla ..yüzdeki yağı hemen çekiyor ..en azından bende öyle etkili kaşlarına sürmeye ne gerek var canım sürmedikçe nasıl kaş döksün..ben de tavsiye ile aldım ve gerçekten işe yarıyr ..ben ilk başta haftada 2 kere yapıyordum sonra yüzüm zaten sorunsuz tahriş eder diye haftada bire indirdim ..gayet de memnunum ..

Sürerken kaşlara falan temas eder diye sordum. Benimde yüzümde fazla sivilcem var,geçirir değil mi? Arkadaşım siyah noktaları için kullanmış geçirmiş. Haftada 2-3 kez kullanmayı düşünüyorum belki sonra azaltırım.yüzümde içten çıkan sivilceler var onlar diğerlerine göre acıyor ve daha fazla kızarıyor. keşke kızarıklığı da alsa. Sabah uyanınca baktım suratım nasıl olmuş diye sivilcelerim çok fena kızarmış. ama kil maskesi yaptıktan bi saat sonra felan bi krem var ondan sürdüm herhalde ondan oldu. normalde kremi tek başına kullanınca yapmıyodu öncesinde maske yaptığım için böyle oldu galiba.

Bear verdiğin bilgiler için teşekkürler öncelikle. Arkadaşlar ben yağlı bir cilde sahibim ve yıllarca çok uğraştım cildimle ve rezil ettim. Tabiri caizse denemediğim maske türü kalmadı, şimdi başka yollar deniyorum :) Nacizane bir paylaşımda bulunmak istiyorum. Az ya da çok cildinizde bir sorun olduğunu düşünüyorsanız lütfen dermatoloğa gidin vakit kaybetmeden. Çünkü sivilcelenme durumlarının çoğu tedavi gerektiriyor, düşündüğünüzden daha ciddi olabilir ya da ilaç kullanmanız ve öncelikle içten tedavi olmanız gerekiyor olabilir. Kil herkesin uygulayabileceği birşey değil. Yıllar önce bir hevesle kil maskesi uygulamaya kalktım, cildimi tanıyamadım. Meğer alerjim varmış. Kafanıza göre uygulama yapmayın lütfen, bir dermatoloğa danışın.

merhaba bear.benimde annemin cildinde yüzünde güneş lekeleri var.bunun için önerebileceğin bi bitkisel çözüm yada maske var mıdır canım?

merhaba bear.benimde annemin cildinde yüzünde güneş lekeleri var.bunun için önerebileceğin bi bitkisel çözüm yada maske var mıdır canım?

eğer sürekli güneş lekeleri tekrarlıyorsa yaz kış mutlaka güneş kremi sürmekte fayda var. fakat geçmeyen lekeler içinde bi maske söyleyebilirim bir tatlı kaşığı kabartma tozu bir tatlı kaşığı vazelin ve 1 adet yumurta kabuğunu un haline getirip karıştırsın yüzüne sürerek 20 dakika bekletsin ve ovalayarak çıkartsın işe yaradığını görücektir annen :)

Eğer çok yoğun bi yağlanma varsa haftada 2 kez yeterli olucaktır en fazla 10 dakika bekletmek yeterlidir. Gül suyu konusunda hiç tereddüt etme sabah akşam silebilirsin gerçekten çok iyi gelicektir.

çok saol canım ama yumurta kabuğu kısmını pek anlamadım.yumurtanın kabuğunu mu karıştırıcaz.beyazını sarısını duymuştum ama

Eğer çok yoğun bi yağlanma varsa haftada 2 kez yeterli olucaktır en fazla 10 dakika bekletmek yeterlidir. Gül suyu konusunda hiç tereddüt etme sabah akşam silebilirsin gerçekten çok iyi gelicektir.

Bir iki damla damlatınca yağlanma fazla olmuyor,tamam çok sağol.

konu sahibi arkadaş güzellik uzmanıymışsınız size dan danışmak istediğim bi konu var. tam anlamıyla evde cilt bakımı yapmak isitiyorum ama sıralamasını tam bilmiyorum. mesela ben önce bitkisel bi sabunum var yüzümü onunla yıkadıktan sonra buhara tutuyorum yüzümü parmaklarıma peçete sarıp burnumdaki siyah noktaları sıkmıyorum sıkabildiğim kadarını tabi hepsi çıkmıyor (canım yanıyo) sonra kil maskesi yada herhangi bir maske uyguluyorum en son olarak da yüzümü yıkadıktan sonra gülsuyu ile siliyorum doğrumu yapıyorum ne yapmam gerekiyor tavsiyelerinizi yada doğru olan sıralamayı rica ediyorum teşekkürler şimdiden ...

yazın deniz kenarında ince kumla avuşturun sora şu vücut masaj aletleir var avonunda oriflame yada bi çok yerde bulunur alın onlardan 15 dk günde kızarana kadar hergün yapınnn selülit azalmassa sezen değilim

meraba ben 25 yaşındayım ve bu yıl farkettim elmacıklarımda minik minik delikler oluşmuş gözenekler diyolar ve çok kötü gösteriyo cildimi cildim karma çok kötüyüm yardım et ve günlük nasıl bi bakım yapmam gerek yüzüme pek bişi sürmedim cevabını bekliyorum tşk

bear cım benımde bı sorum olcak ben normal nemlendırıcı kullnınca (nıvea) sıvılce cıkıyo alnımda cıldım karma bana uygun sıvılce cıkatmayan bı nemlendırıcı soler mısınız fıyatı uygun olursa ıyı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…