- 30 Eylül 2011
- 7.271
- 9
Bende ilk kez bu akşam yeşil kil maskesi yapıcam. Sen ne zamandır kullanıyorsun? Faydasını gördün mü? Okudum çoğu yerde yorumları herkes memnun kalmış. Ama bi yerde okudum kız demiş ki 5 dk beklettim suratım kızardı yanma yaptı demiş.Çok bekletince böyle yapıyomuş galiba ama 5 dk nedir ki?.. Maksimum ne kadar bekletmeliyiz yüzümüzde?
Bi de kız kaşlarımı döktü demiş.Yok değil mi böyle bi şey?
benimki de yeşil kil maskesi ..kuruyunca yıkayacaksın .10 dakikadan fazla bekletirsen gerçekten kızarma yanma yapıyor ama o da geçici beş dakika sürüyor geçiyor ..ben çok faydasını gördüm kil maskesinin..benim yüzümde hiç sorun yok ..ergenlik sivilcem bile çıkmadı ..hatta alırken siz neden alıyorsunuzki yüzünüz gayet ii dedi ama kirden tozdan arındırsın ,siyah nokta yapmasın ve yüzdeki yağlanmayı kontrol etsin diye aldım ben ..bi kere gerçekten nasıl etkili diye denemek için münücük bir sivilce başlangıcım vardı ..hemen maskeyi yaptım ..ertesi güne kuruttu gitti valla ..yüzdeki yağı hemen çekiyor ..en azından bende öyle etkilikaşlarına sürmeye ne gerek var canım sürmedikçe nasıl kaş döksün..ben de tavsiye ile aldım ve gerçekten işe yarıyr ..ben ilk başta haftada 2 kere yapıyordum sonra yüzüm zaten sorunsuz tahriş eder diye haftada bire indirdim ..gayet de memnunum ..
merhaba bear.benimde annemin cildinde yüzünde güneş lekeleri var.bunun için önerebileceğin bi bitkisel çözüm yada maske var mıdır canım?
Tamam canım sen yazarsın selülit formüllerini uygulamaya çalışırım evet bi kere de geçmez zaten.Beyaz kili kuru ciltlere önerdikleri için kullanmayı düşünmedim,kil maskesini haftada kaç kez önerirsin?kaç dk tutmalıyız max. olarak? 10 dk tuttum yeterli mi? Peki gül suyu için ne diyorsun? Pamukla sabah akşam yüzü silmek iyi geliyomuş.
eğer sürekli güneş lekeleri tekrarlıyorsa yaz kış mutlaka güneş kremi sürmekte fayda var. fakat geçmeyen lekeler içinde bi maske söyleyebilirim bir tatlı kaşığı kabartma tozu bir tatlı kaşığı vazelin ve 1 adet yumurta kabuğunu un haline getirip karıştırsın yüzüne sürerek 20 dakika bekletsin ve ovalayarak çıkartsın işe yaradığını görücektir annen :)
Eğer çok yoğun bi yağlanma varsa haftada 2 kez yeterli olucaktır en fazla 10 dakika bekletmek yeterlidir. Gül suyu konusunda hiç tereddüt etme sabah akşam silebilirsin gerçekten çok iyi gelicektir.