ben kil maskesi kullnıyorum iyüzümdeki yağı kiri silip atıyor resmen
sizce kil maskesi nasıl ,benimki hiç kimyasal içermiyor tamamen bitkilerden ve kilden oluşuyor ,içerisinde bir sürü bitki yağları da var ..
krem gibi sürüp kuruyunca yıkıyorum
Dalgakiran canım selülit için çok etki eden formüller tabi ki var ama uzun kullanımlar sonucunda bir kerelik uygulamada değil.. Daha çok beyaz kil maskesi öneriyorum ama yeşil kil maskesi yapıcaksan içine limon sıkabilirsin limon cilde zarar vermez ancak yağlı cildin olduğu için zeytinyağı bir iki damla yeterli olucaktır istersen hiç koymayabilirsin.
anqeLicaL yüzdeki sarkmalar için pek çok maskeler var bunlardan biri Suna Dumankaya'dan öğrendiğim ve pek çok kişide etkili olanı bir sütü buz kalıbına boşaltın ve hergün makyajdan önce yüzünüzde dolaştırın.
mervemervemerve beyaz, pembe ve yeşil kil mevcuttur. En doğal olanı beyaz kildir beyaz kil kullanmanı öneririm ama diğerlerininde faydasını görebilirsin.
incimnaz en basit olanlarından birisi bir tutam menekşeyi sıcak suda demleyin süzün ve sabah akşam yüzünüze tonik şeklinde uygulayın. Daha fazla demleyip saklayabilirsiniz ama pek önermiyorum. :)
Dalgakiran canım selülit için çok etki eden formüller tabi ki var ama uzun kullanımlar sonucunda bir kerelik uygulamada değil.. Daha çok beyaz kil maskesi öneriyorum ama yeşil kil maskesi yapıcaksan içine limon sıkabilirsin limon cilde zarar vermez ancak yağlı cildin olduğu için zeytinyağı bir iki damla yeterli olucaktır istersen hiç koymayabilirsin.