Güzellik uzmanı sorunum

Yildizsezen

Atam izindeyiz ∞ <3
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2016
952
1.453
43
27
Merhaba
Bugun ygs sonuclari aciklandi. Istedigim bolum baska sehirlerde tutuyor ama ben bulundugum sehirde kalmak istiyorum. Bulundugum sehirde de sadece 2.ogretim olarak tutuyor puanlari yuksek. Okusam mi bi sene daha mi hazirlansam bilmiyorum bu ilk girisim cunku.

Aslinda benim aklimda hep guzellik uzmanı,makyoz falan vardı. Çok guzel makyaj yapıyorum saç tasarimı falan ogrenmeyi bakım yapmayı çok severim. Kucuklugumden beri hep bu tarz seylere cok ilgiliydim. Şuan 19 yasindayim.Aranızda bu islerle ilgilenen var mı? Iş imkanlari ve maasi yeterli mi? Bazen bu tarz meslekler icin orta yaş istiyorlar. Ona gore bir secim yapmam gerekiyor. Bilen biri yardimci olabilir mi lutfen bilgim yok cunku.

Canım ben güzellik uzmanıydım
Güzellik salonunda çalışıyordum eskiden lazer yapıyordum hamile kalınca işi bıraktım
Açıkcası meslekten soğudum güzellik uzmanlığı yapmayı düşünmüyorum artık kızım büyüyünce daha farklı bir yerde çalışacağım
Kısacası tavsiye etmiyorum aldığın paraya değmez
Mesleği çok severek yapıyordum aslında dediğim gibi çok soğudum nedense

Ozel olmazsa nedenini ogrenebilir miyim? Benim de cekincelerim var da. Cunku kendine ve cevrene hobi olarak yapmak baska baskasinin kaprisini cekmek baska

Kardesim bu is cok uzun sure daha populer olur ekmek yedirir ama bunu yapanlar ya doktor ya disardan kursa gidip sertifika almis insanlar

Sende istiyosan git sertifika al unide baska bisey oku olur mu ?

Kardesim bu is cok uzun sure daha populer olur ekmek yedirir ama bunu yapanlar ya doktor ya disardan kursa gidip sertifika almis insanlar

Sende istiyosan git sertifika al unide baska bisey oku olur mu ?

Sertifika almayi dusunuyorum zaten. Onun icin ne yapmam gerekiyor? Mesleki egitim kursu falan demisler onlara da genellikle orta yas gidiyor acaba sans var mi ordan

Sertifika almayi dusunuyorum zaten. Onun icin ne yapmam gerekiyor? Mesleki egitim kursu falan demisler onlara da genellikle orta yas gidiyor acaba sans var mi ordan

Canim sertifika veren birsuru yer var arastirman gerek . Maaslarda calistigin yere gore degisir sik luks ve pahali bi semtteki maasla daha ucuz biyerdeki bir olmaz heralde .

Burda guzellik uzmani arkadaslar varsa maaslarida ogrenirsin

Canim sertifika veren birsuru yer var arastirman gerek . Maaslarda calistigin yere gore degisir sik luks ve pahali bi semtteki maasla daha ucuz biyerdeki bir olmaz heralde .

Burda guzellik uzmani arkadaslar varsa maaslarida ogrenirsin

Yaa cok tesekkur ederim iyi ki varsiniz. Su umutsuz animda icimi rahatlattiniz

Ozel olmazsa nedenini ogrenebilir miyim? Benim de cekincelerim var da. Cunku kendine ve cevrene hobi olarak yapmak baska baskasinin kaprisini cekmek baska
Hobi olarak yapılır
Üniversiteyi başka bölüm oku canım
Ben sertifika aldım o şekilde güzellik uzmanı oldum çok istiyorsan al sertifikanı dursun kenarda
Özel bir sebebi Yok en iyisi devlet dairesinde çalışmak esnaflık çok zor kadınların kaprisi hiç çekilmiyor ne anılarım var.

2 sene ozel sektorde yabancilarin kaprislerini cekmistim Allah korusun Hakkimizda hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…