Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
makyaj yapıyorum cnm rimel, dipliner ve allık sürmeden eksik hissediyorum kendimi ama sevmiyorum işte keşke doğal güzel olsamda yapmasam diyorum birde saç mevzusu var saçlarımıda düzleştirmediğim zaman özgüvenim sıfır oluyor
bazı bayanlar sırf çok güzelsin sözünü duymak için karşısındakine iltifat ediyor, benim böyle bir arkadaşım vardı :) bende inadına söylemezdim :))
önemli olan burada başkalarının onayına neden bu kadar ihtiyaç duymak.....
bazı bayanlar sırf çok güzelsin sözünü duymak için karşısındakine iltifat ediyor, benim böyle bir arkadaşım vardı :) bende inadına söylemezdim :))
önemli olan burada başkalarının onayına neden bu kadar ihtiyaç duymak.....
Malesef bende de var.
Hatta seninkinden daha ileri boyuttadır eminim.
Bir ortama girdiğimde bende sürekli kendimi kıyaslarım. Güzelse makyaj yapış şekline, giyimine, takılarına kadar kıyaslarım hemde
Çok beğendiysem "makyajdan öyledir", yada "kıyafetleri onu güzel gösteriyor bence" diye düşünürüm birde kıskançlıktan
Birde bana güzelsin, nazar değmesin diyenler de oldu. Daha dün oldu hatta ama ben inanmıyorum :26:
Hiç inandırıcı gelmiyor, bilerek öyle söylediklerini düşünüyorum vs.
Çok takıntılıyımdır yani.