• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

güzellik takıntısı

makyaj yapıyorum cnm rimel, dipliner ve allık sürmeden eksik hissediyorum kendimi ama sevmiyorum işte keşke doğal güzel olsamda yapmasam diyorum birde saç mevzusu var saçlarımıda düzleştirmediğim zaman özgüvenim sıfır oluyor

Saclarini boyarsan belki kendine güvenin yerine gelir sac bambaşka yapio insani:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bazı bayanlar sırf çok güzelsin sözünü duymak için karşısındakine iltifat ediyor, benim böyle bir arkadaşım vardı :) bende inadına söylemezdim :))
önemli olan burada başkalarının onayına neden bu kadar ihtiyaç duymak.....

Saclarini boyarsan belki kendine güvenin yerine gelir sac bambaşka yapio insani:)

koyu renk saçlıyım sarı saçı çok severim ama dip boyasından dolayı istemem uçlarına doğru sarı tonuna yakın balyaj atsam nası olur

bazı bayanlar sırf çok güzelsin sözünü duymak için karşısındakine iltifat ediyor, benim böyle bir arkadaşım vardı :) bende inadına söylemezdim :))
önemli olan burada başkalarının onayına neden bu kadar ihtiyaç duymak.....
sanırım ego tatmininden başka birşey değil.

koyu renk saçlıyım sarı saçı çok severim ama dip boyasından dolayı istemem uçlarına doğru sarı tonuna yakın balyaj atsam nası olur

acikcasi isilti attirman daha hoş olabilir.yada su sekil yapabilirsin .... Ben çok yakisacagini dusunuorum resmini koyduğum tarzin bire birinin.

Eklentiler

• $1396879821020.webp
    $1396879821020.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 60
Malesef bende de var.
Hatta seninkinden daha ileri boyuttadır eminim.

Bir ortama girdiğimde bende sürekli kendimi kıyaslarım. Güzelse makyaj yapış şekline, giyimine, takılarına kadar kıyaslarım hemde :ssz:
Çok beğendiysem "makyajdan öyledir", yada "kıyafetleri onu güzel gösteriyor bence" diye düşünürüm birde kıskançlıktan :25:
Birde bana güzelsin, nazar değmesin diyenler de oldu. Daha dün oldu hatta ama ben inanmıyorum :26:
Hiç inandırıcı gelmiyor, bilerek öyle söylediklerini düşünüyorum vs.
Çok takıntılıyımdır yani.

Back
X