Güzellik Sırları Angelina Jolie 'den

E

EU2

Ziyaretçi
Dünyanın en güzel kadınlarından biri olan Angelina bakın neler yapıyor ...

Seksi yıldız kendisini örnek alan kadınlara şu önerilerde bulunuyor:

* Uykunuza dikkat edin.

* Düzenli olarak D ve A vitamini almaya özen gösterin.

* Her gün spor yapın.

* Kendinizi güzel ve özel hissedin.

* Dişlerinizi karbonatlı ürünlerle fırçalayın.

* Yemeklerinizde zeytinyağından vazgeçmeyin.

* Stresten mutlaka uzak durun.

* Ailenize önem verin.

* Vücudunuzun güzel yanlarının farkına varıp, o bölgelerinizi ön plana çıkartan kıyafetler giyin.

Bir gün boyunca neler yapıyor?

ANGELINA Jolie, mutlaka erken kalkıyor. Sabah kalkar kalkmaz ilk iş olarak, dişlerini fırçalıyor. Daha sonra soğuk bir duş alan Jolie'nin bundan sonra, spor maratonu başlıyor. İlk önce koşan ardından yüzen seksi oyuncu daha sonra, dövüş sporları yapmaya başlıyor. Saat 14.00'e kadar tüm işlerini bitiren Jolie, öğleden sonra 16.00'ya kadar oğlu ile birlikte vakit geçiriyor. Akşam yemeğini yanlız yemekten nefret eden güzel yıldızın, mutlaka her akşam bir misafiri oluyor. Gece ise saat 00.00'da yatıyor.

'Rimelim olmadan asla'

ANGELINA Jolie'yi güzel yapan en önemli ayrıntısı, prüzsüz cildi. Yüzünü sabunla yıkayan Jolie, günlük hayatında makyaj yapmıyor. Ancak, Jolie'nin tek takıntısı rimel. "Rimelim olmadan dışarı adımımı atmam" diyen güzel yıldızın favorisi ise, lacivert rimel.

Muhteşem gözlerinin sırrını, papatya çayıyla yaptığı komprese bağlayan Jolie, papatyanın göz şişliklerini aldığını söylüyor. Saçlarını defne sabunlu şampuanla yıkayan seksi oyuncu, elleri için aloe veralı bir jel kullanıyor. Vücut losyonu olarak gül yağı kullanan, Jolie, bu sayede selülit sorunu yaşamadığını söylüyor. Kıyafetlerinde ise, uçuk renkleri tercih eden Jolie, "Kumrallara canlı renklerin kesinlikle yakışmadığını düşünüyorum" diyor.

Angelina Jolie ne yiyor?

BOL miktarda su ve süt içen Jolie, formunu biberiye çayına borçlu. Sebze ve meyveden vazgeçmeyen seksi oyuncunun dolabında mutlaka çilek bulunuyor. Jolie, doğallığını bozmamak için ise, Uzakdoğu ve Afrika'ya özgü bitkilere başvuruyor. Soyalı ürünler tüketmeye özen gösteren seksi oyuncu, kahvaltıda meyveli yoğurt, öğlen ızgara et ya da tavuk, akşam ise soya soslu levrek yiyiyor. Et yemek istediğinde, bunları mutlaka buharda pişiriyor. Papatya, bergamut, vanilya, avakado ve yeşil çay içen Jolie, asla bu ürünlerden vazgeçmiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
angelinanın bu güzellik sırlarına bir de ek olarak,dudaklara,göğüslere silikon taktırmayı da eklesek:uhm:
:Roflol:

dimi yani:1yes2:

bu arada eeeee bende tüm gün evde olsam cok daha güzel olurum stressden uzak olurum ama bizde o lüks nerdeeeeeeeeee:uhm:

Tüm gün evde olmayı bırakın, o imkanlara ve paraya sahip olsak acaba nasıl bakarız kendimize...

kızlar biz onun gibi biraz zor oluruz akşama kadar işte sonra gel eve iş yap nerde spor nerde çocuğa vakit ayırcan oooooo:KK43:((

kızlar biz onun gibi biraz zor oluruz akşama kadar işte sonra gel eve iş yap nerde spor nerde çocuğa vakit ayırcan oooooo:KK43:((

kız olurmu be isteyen yapar valla. ben yarım saat ip atlıyom oğlumda eğleniyo aynı zamanda benimle.hem işe gitmesem evde kafayı yerim heralde. hem çocuk yaparım hem kariyer hemde güzelliğime önem veririm valla. hepsinide yaparım inanki. isteyince olur öle boşvermicez olurmu öle yawyerimseniben

Ahh ahh be guzelim..Keşke bunları yapınca angelina gibi guzel olunsa :Roflol: Ama ortada bi gercek var...Allah vermiş :Roflol: bunları yapsada guzel yapmasada :Roflol:

Ahh ahh be guzelim..Keşke bunları yapınca angelina gibi guzel olunsa :Roflol: Ama ortada bi gercek var...Allah vermiş :Roflol: bunları yapsada guzel yapmasada :Roflol:

tabi güzelim allah vergisi o doğru ama. bide kendine bakmak var değilmi. şimdi bu angelina bunları yapmasa nolacak böle 70 kilo balık etli basit mavi gözlü bi hatun olacak okadar ama doğru değilmi. acıkta özenmek lazım. bakım lazım

angelina jolly mi?? ben hiç beğenmiyorumm.. Sürekli sex objesi halinde izlenim vermeye çalışan tavırları + heran arıza çıkartabilirmiş gibi bakışlarııııı!!! yanımda ne yapacağığını şaşırır.........00

valla ben normalde pek makyaj yapmam ama arada bir ruj parlatıcı yanağımada hafif allık sürüyorum gözlerime sadece siyah kalem alta üste birde biraz seksi giydimmi evde süper oluyorumki göğüslerim onun gibi silikon dudaklarım şişirilmiş ve gözlerime bi mavi lens taksam kaç kişi takılır peşime bilemiyorum.cilt bakımları masajlar tabi güzel olur.çocuk doğurmuş sabatan ikiye kadar spor yapıyo.hizmetçiler bakıcılar kadında beyin yokki tabi güzelliğe takmış para işte herşey.

Tabir-i caizse, ta$ gibi kadin,ma$allah,Allah Brad´e bagislasin:)

angelinanın dudakları silikon diil arkadaşlar bilginiz olsun zaten orıjınal olan tek yeri dudakları

allah vergisi birtek dudakları demek .gerisi yapma e tabi güzel olur dişlerde yapmadır.

tabi güzelim allah vergisi o doğru ama. bide kendine bakmak var değilmi. şimdi bu angelina bunları yapmasa nolacak böle 70 kilo balık etli basit mavi gözlü bi hatun olacak okadar ama doğru değilmi. acıkta özenmek lazım. bakım lazım

Canım ne bakım yapanlar gorduk... :))) Allah vermediyse isterse dunyanın en iyi bakım yapan kadını olsun bana mısın demiyo :) Ama tabi ben şimdi burda bakım yapmayın mesajı vermek istemiyorum..Sadece Güzellik başka bişey bakımlı olmaksa basşka bişey bu ayrımı belirtmek istedim :) Yaşasın Bakımlı Kadınlar....:)

ya makyajsız halini görmüş gibi konuşuyorsunuz valla ben sokakta ne güzeller görüyorum angelinaya bin basar.hemde doğal haliyle.ben ne diyorum yüzüme hafif bişeyler sürünce bile bambaşka bir insan oluyorum.sanki onunla yatıp onunla kalkıyorsunuz.kadın dünyanın karşısına çıkıyor ne makyaj yapılıyordur düşünün.

ypiyor sailirim eeehhhhhhh ama bilmemki cok fark var arada :)))

benimde bu kadar param ve vaktim olsa ondan çok daha qüzel olurum hııh :)

onlardaki bakım ve imkanlar bizde olsa angelina bizim güzellik sırlarımızı merak ederdi herhalde :)))
puhahahahahaha

X