Güzellik sektörü içinde olanlar???

Seso35

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2016
2.485
2.431
33
İyi akşamlar herkese :) Ben makyaj konusunda gayet yetenekli olduğumu düşünüyorum sadece işin tekniği için bununla alakalı bir eğitim almak istiyorum. Makyözlükle ilgili bilgisi olanlar İzmir de bunun için en iyi eğitimi veren yer neresi biliyor musunuz? Sevdiğim işi yapmak istiyorum ve bu konuda da kendimi geliştirmek istiyorum. Sizin de fikirlerinizi almak istedim. Yardımcı olursanız çok sevinirim

Merhaba canım. Bende makyozum ama suana kadar hiç çalışmadım bu sektörde. Yurtdışında biraz zor. Türkiye de daha kolay. Başarılar dilerim.

Ben olsam instagramda bi sayfa açar güncel tutardım. Zaten sürekli post atmak isteyeceğiniz için de otomatik kendinizi yenilersiniz. Böylece takipçi sayınız da artar.
Bi arkadaşım makyaj konusunda eh işte denilebilecek durumdaydı. Sayfa açtı ve hesabını sürekli güncel tuttu. Şimdi çok güzel makyajlar yapıyor ki bu sınırlı bir süre içerisinde oldu.

Bir kuafor yaninda asistan olmak da hem deneyim hem bilgi kazandirir. Tabi caninizi cikarip az paraya calistirirlae ilk donem

Ya düğün makyajı yapın . Üç kuruşa kuaför yanında çalışmak yerine , millete özel günlerde makyaj yapın. İnsanlar kuaförlerde uyduruk malzemeden yapılan makyaja en az 200 lira vereceklerine, iyi malzemeyle iyi makyaj yapan birine verirler.

Ben de o şekilde istiyorum. Bağımsız kendi adıma profesyonel olmak istiyorum o konuda. Bunun için de kendi bildiklerimin üstüne eklemeler yapabileceğim güzel bir kurs almak istiyorum öncelikle.

Bir kuafor yaninda asistan olmak da hem deneyim hem bilgi kazandirir. Tabi caninizi cikarip az paraya calistirirlae ilk donem
Aslında bir kuaförle çalışmak yerine kendı adıma çalışmak istiyorum bu konuda. Belki daha sonralar da profesyonel bi makyaj atölyesi falan açarım.

Ama bu emeklemeden koşmak gibi birşey. Profesyonel anlamda ilk bi bilgi sahibi olmak istiyorum bu konuda.

makyajla alakam yok ama bence bu zamanda her şey, hele ki o kadar makyaj yapan kanal blog vs. varken, youtube gibi instagram gibi sosyal medya araçlarından öğrenilebilir. hatta yaptığınız makyajları koyarak müşteri bulabilirsiniz çoğu kişi öyle yapıyor.

ismek'te ücretsiz kursları var. kursu bitirince sertifikada veriyorlar.

Googlede araat orda derecelendirmeler ve yorumlar var kurslar hakkında ben ankarada olduğum için bilmiyorum ama arasam ilk bu şekilde başlardım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…