Ben izmirdeyim ama nasıl bir yol izlemem gerekiyor bilemiyorum :)Merhaba canım. Bende makyozum ama suana kadar hiç çalışmadım bu sektörde. Yurtdışında biraz zor. Türkiye de daha kolay. Başarılar dilerim.
Çok mantıklı bence neden olmasınbadanacı yanında staj olabilir mi acaba
şaka şaka umarım uygun bir kurs bulursunuzÇok mantıklı bence neden olmasın
Ben de o şekilde istiyorum. Bağımsız kendi adıma profesyonel olmak istiyorum o konuda. Bunun için de kendi bildiklerimin üstüne eklemeler yapabileceğim güzel bir kurs almak istiyorum öncelikle.Ya düğün makyajı yapın . Üç kuruşa kuaför yanında çalışmak yerine , millete özel günlerde makyaj yapın. İnsanlar kuaförlerde uyduruk malzemeden yapılan makyaja en az 200 lira vereceklerine, iyi malzemeyle iyi makyaj yapan birine verirler.
Aslında bir kuaförle çalışmak yerine kendı adıma çalışmak istiyorum bu konuda. Belki daha sonralar da profesyonel bi makyaj atölyesi falan açarım.Bir kuafor yaninda asistan olmak da hem deneyim hem bilgi kazandirir. Tabi caninizi cikarip az paraya calistirirlae ilk donem
Ama bu emeklemeden koşmak gibi birşey. Profesyonel anlamda ilk bi bilgi sahibi olmak istiyorum bu konuda.Ben olsam instagramda bi sayfa açar güncel tutardım. Zaten sürekli post atmak isteyeceğiniz için de otomatik kendinizi yenilersiniz. Böylece takipçi sayınız da artar.
Bi arkadaşım makyaj konusunda eh işte denilebilecek durumdaydı. Sayfa açtı ve hesabını sürekli güncel tuttu. Şimdi çok güzel makyajlar yapıyor ki bu sınırlı bir süre içerisinde oldu.
Ismek?ismekte bile var görmüştüm.
Ismek?
Hayır Izmirde yasıyorumyurt dışında mı yaşıyorsunuz?
Hayır Izmirde yasıyorum
Googlede araat orda derecelendirmeler ve yorumlar var kurslar hakkında ben ankarada olduğum için bilmiyorum ama arasam ilk bu şekilde başlardım.İyi akşamlar herkese :) Ben makyaj konusunda gayet yetenekli olduğumu düşünüyorum sadece işin tekniği için bununla alakalı bir eğitim almak istiyorum. Makyözlükle ilgili bilgisi olanlar İzmir de bunun için en iyi eğitimi veren yer neresi biliyor musunuz? Sevdiğim işi yapmak istiyorum ve bu konuda da kendimi geliştirmek istiyorum. Sizin de fikirlerinizi almak istedim. Yardımcı olursanız çok sevinirim