- 10 Nisan 2014
- 42.149
- 113.355
ne kadar kutusuben1.5 yıla yaklaşıyor 300 e almıştım 1 kutusunu eczaneden.Verdim kuzum day2day alıcam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne kadar kutusuben1.5 yıla yaklaşıyor 300 e almıştım 1 kutusunu eczaneden.Verdim kuzum day2day alıcam
30 günlük 181.25ne kadar kutusuben1.5 yıla yaklaşıyor 300 e almıştım 1 kutusunu eczaneden.
aa nerede satılıyor güvenilir site mi?sahteleri de var çünkü bu ürünün30 günlük 181.25
Trendyoldan alıcamaa nerede satılıyor güvenilir site mi?sahteleri de var çünkü bu ürünün
Likit formdakileri önermiyorlar10000 olanı 374 tl trendyolda şimdi baktım
likit değil diğer day 2 day de toz.ama içindeki kolajen oranı çok daha fazla.Likit formdakileri önermiyorlar
9336mg kolajen içeriyor her kaşığındalikit değil diğer day 2 day de toz.ama içindeki kolajen oranı çok daha fazla.
Hergün düzenli güneş koruyucunu kullanman gerek o zaman lekelenmezsinLeke sorunum için doktora gittim haziran ayı olmasına rağmen karışım yazdı bana,yaz ayında uygun olur mu güneşe maruz kalıyoruz cilt hassaslaşmaz mı diye sordum,korunursan sıkıntı yok dedi.doçent dr bir bildiği var dedim kullandım ama lekelerim daha da belirginleşti artık kullanmıyorum.
karışımı eczaneye mi yaptırdınız?nasıl ürünlerdi?Leke sorunum için doktora gittim haziran ayı olmasına rağmen karışım yazdı bana,yaz ayında uygun olur mu güneşe maruz kalıyoruz cilt hassaslaşmaz mı diye sordum,korunursan sıkıntı yok dedi.doçent dr bir bildiği var dedim kullandım ama lekelerim daha da belirginleşti artık kullanmıyorum.
kolajen kolajendir kullanalım 3 ay.faydasını görürüz9336mg kolajen içeriyor her kaşığında
bir şey var ki 2 katı fiyat farkı var.onu eczacı arkadaşa sorayım bi9336 10.000 arada fark yok
Herhaldekolajen kolajendir kullanalım 3 ay.faydasını görürüz
Çok düzenli aksatmadan evde olduğum halde iki saatte bir yeniledim 15günde bitirdim ürünü ikinciyi aldım yine de cildim çok hassas yazın lekeleniyorumHergün düzenli güneş koruyucunu kullanman gerek o zaman lekelenmezsin
güneş kreminin altına leke baskılayıcı bir serum mu sürseniz?Çok düzenli aksatmadan evde olduğum halde iki saatte bir yeniledim 15günde bitirdim ürünü ikinciyi aldım yine de cildim çok hassas yazın lekeleniyorum