Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
evet şapkaları eldivenleri buranın soğuğuna göre üretilmiş ve çok sempatik geliyor. Türkiyede biri derece ile havanın ne akdar soğuk olduğunu paylaştığında istemsizce gülümsüyorum :cool:
Ayyyyy, ben kesin ölürüm orada. -3 derecede donuyorum ben :KK14::KK57:

Ayyyyy, ben kesin ölürüm orada. -3 derecede donuyorum ben :KK14::KK57:
ya sen böyle deyince aklıma şey geldi komik kedi videosu vardı kardan yani dışardan eve geliyor donuyoommm donuyoomm diye diye :KK70: aynı onun gibi olursun kız :KK70: donuyooom donuyoom :KK70: aldın mı sıcak su torbası

ya sen böyle deyince aklıma şey geldi komik kedi videosu vardı kardan yani dışardan eve geliyor donuyoommm donuyoomm diye diye :KK70: aynı onun gibi olursun kız :KK70: donuyooom donuyoom :KK70: aldın mı sıcak su torbası
Kedili tükendi, köpekli alacaktım ya; sepete attım 71 TL idi, sabah almak için baktığımda 149 olmuştu :KK70: Almadım, çakallıklarına ara vermelerini bekliyorum. :KK70:

Kedili tükendi, köpekli alacaktım ya; sepete attım 71 TL idi, sabah almak için baktığımda 149 olmuştu :KK70: Almadım, çakallıklarına ara vermelerini bekliyorum. :KK70:
ay şakaaaa tövbeee tövbeeee saçmalığa bak sinir oldum ben çok sinir olurum böyle şeylere satıcıya soru sor kısmında biraz daha abartın isterseniz diye yazmışlığımda var :KK70:

ay şakaaaa tövbeee tövbeeee saçmalığa bak sinir oldum ben çok sinir olurum böyle şeylere satıcıya soru sor kısmında biraz daha abartın isterseniz diye yazmışlığımda var :KK70:
Bir ürüne de bir gecede %100 zam yapmayın yahu, tamam bir saçmalığın içindeyiz anladık ama bu kadar da değil yani. Almıyommmm, soğukta otururum yine almam :KK70:

Bir ürüne de bir gecede %100 zam yapmayın yahu, tamam bir saçmalığın içindeyiz anladık ama bu kadar da değil yani. Almıyommmm, soğukta otururum yine almam :KK70:
babanem şey yapmıştı o süslüdür biraz. eczaneden sıcak su torbası alıp polar kumaşı dışına kaplayıp ponponlamış falan süslemişti :KK70: bu gidişle hepimiz kendi su torbamızı kendimiz yapıcaz :KK70:

babanem şey yapmıştı o süslüdür biraz. eczaneden sıcak su torbası alıp polar kumaşı dışına kaplayıp ponponlamış falan süslemişti :KK70: bu gidişle hepimiz kendi su torbamızı kendimiz yapıcaz :KK70:
Aynen bana da anneannem aynısını yapmıştım. Dışında kılıfı olmayanlar 40-50 tiel. Bende evdekini bulamadım yenisini aldım.

ben glutatyon yaptırdım hariiiika bir şey,kesinlikle herkesin yaptırması gerekiyor.

güvendiğim ve uzun süre hizmet aldığım bir yer

Son düzenleyen: Moderatör:
Güneş kremi alicam trendyol hissetmis mi napmış olmuş 218 milyon milyar
E dün 185'ti hayırsız 😩
Senin güneş kremin buydu değil mi? Al bak kargo bedava, 185,90 TL

ben glutatyon yaptırdım hariiiika bir şey,kesinlikle herkesin yaptırması gerekiyor.

güvendiğim ve uzun süre hizmet aldığım bir yer
bana neden reklam yapıyormuşsunuz gibi his uyandı bilmiyorum :KK43:

Son düzenleyen: Moderatör:
Senin güneş kremin buydu değil mi? Al bak kargo bedava, 185,90 TL

bende alayım , önce sen al Kova hatunu Kova hatunu stokta kaç tane var bilmiyorum 1 vardır alırım haksızlık olur :KK70: sen al haber verde bende alayım ahahah

bana neden reklam yapıyormuşsunuz gibi his uyandı bilmiyorum :KK43:
O ne gıııııı?
1670241922793.png

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X