birkaç püf nokta var sadece aslında, makyaj öncesi kesinlikle cilt neme doymuş olmalı serumları nemlendiricini sürmelisin gecede olsa gündüzde fark etmez göz altımı da atlamıyorum ki kuru kuru olmasın diye ... ben güneş kremi kullanıyorum cilt bakımımdan sonra ''en güzel makyaj bazı güneş kremidir'' .hemde üste uygulanan ürünleri tutuyor daha uzun süre dayanıklı kalmasını sağlıyor hemde makyaj ürünleri gözeneklere dolamıyor çünkü cilt bakım ürünleri ve güneş kremi ciltde zaten bariyer olmuş oluyor .... ve en güzeli fondotende elle uygulamak serum sürer gibi ama az miktar. elle uygulanınca vücut ısısıyla birleşiyor yüze oturuyor uyguladıktan sonra ıslak süngerle geç yüzünün üstünden pıt pıt yaparak işte bu kadar basit alt zemin böyle doğru uygulanırsa yüzüne pislik sürsen ışıldarsın
yüzde yüz doğal duracaktır asla fondoten fondoten durmayacaktır farda da parmakla uygulanabilir birtek allık ve kontürde fırça gerekecek so fly ve nascitanın fırçaları güzel. ben far kullanmıyorum kontür ve allık ürünümü gözüme gölgelendirme yapıyorum
akşamları köntürle renklendirme gündüz allıkla renklendirme yetiyor valla
eğer dumanlı göz makyajı istersem göz kalemi çekip fırçayla dağıtıyorum jilet gibi istersem eyeliner onda da bence şu iyi
Maybelline Eyeliner Hyper Precise All Day Eyeliner Matte Siyah 1 Adet tüm makyaj ürünleri için geçerli çok çok az kullanmak şart yoksa palyaço gibi olunur ,birde göz ön plana çıksın istersen dudakta soft geçeçeksin... hem dudak hem gözde çalışır pembe de allık patlatırsan mahallenin delisi bu derler
bunlara dikkat etmek yeterli emin ol evde haftasonu 1-2 deneme yap hemen elin alışacak normalde yapmasan bile arada yap ki gerektiğinde pratik oluyor senide en iyi anlayan sensin bu zamana kadar düğünümde bile kendim yaptım 1 kere makyöze yaptırdım eve geldim sildim kendim yaptım hayır dedim bu ben değilim asla
başkasına bakıyor gibiyim kendime yapancıydım