ahsenin tahlilinde enfeksiyon çıktı, doktor yarın geçmezse mutlaka beni arayın dedi ,antibiyotiğe gerek duymadı allahtan ,son zamanlarda enteresan bir salgın varmış, herkes ishal,bağırsak sistemi bozulanın mide problemide olur mide sorunu yaşayanlarda kronik öksürmede olur mide asiti yüksek olursa alerjik öksürmeyi tetikler dedi. herkes bu şikayetle geliyor özellikle çocuklarda dedi. . . direkt anında ishali kesen ve mineral kaybı yerine koyan bir probiyotikde verdi onu içtikden sonra karın ağrısı mide bulantısı geçti . işe yaradı sanırım. alerjik astım ve reflü hastası zaten. geçenlerde ilacın dozunun artması gerekiyordu gece uyku öncesi çiğneme tabledi vardı o da fazladan ishali tetiklemiş ,onuda değiştirdi benzer içerikde muadille . daha iyi olacağını düşünüyorum zaten beslenmesi kusursuz mükemmellikte daha ne yapılır bilmiyorum.
gösteri için sabah 8 buçukta servis gelip alacak 12 de gösteri bitecekmiş ,küçük hanım atatürk ölmedi yüreğimde yaşıyor uygarlık savaşında bayrağı o taşıyor diye şarkı söyleyerek uyudu heyecanlı