Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kankam bari sen yapma doğru ürünü bile Alman bir sene sürdü yanlışi hemen yarın gidip alacak miyim sanki sadece sordum güzel mi ikinci alternatif olabilir mi diye nisanın dediklerinden şaşma başka birşeye bulasmayin yeter stres yapmayin sakın🥰🤣@sepyazeytin
Ben bu mesajdan hiçbir şey anlamadım. Benim mi doğru ürünü almam bir sene sürmüş? Şu cümlelerin açılımını yapamadım inanın. Bize mi demiş başka bir şeye bulaşmayın diye?
Ay bu kız hesabını mı pasifleştirmiş? :110: Bu arada herkese günaydın.

:KK70: alemsin ya :KK70:
uygun fiyatlıda en iyisi bence gerçekten o gönül ister ki bunları alabilelim bu daha da iyi

Yine yormuş kendini, linkler atmış. Tek tek ilgileneceğim bunlarla, favori yapıp pusuda bekleyeyim. :KK53: Yalnız Dermoskin'i gayet başarılı buldum. Zaten 6 ay kesin gider bu. Belki hiç değiştirmem balım:KK76:

Ben bu mesajdan hiçbir şey anlamadım. Benim mi doğru ürünü almam bir sene sürmüş? Şu cümlelerin açılımını yapamadım inanın. Bize mi demiş başka bir şeye bulaşmayın diye?
Ay bu kız hesabını mı pasifleştirmiş? :110: Bu arada herkese günaydın.
Yok kendi için diyor hani zar zor ürün alıyorum bunu gidip hemen alacak değilim diye...aaaa ui yaptı 😲 oy sebboo oyyy 🤔

Ay şu snail olan kremleri çok merak ediyorum. S Skinkeyrlover gibi merakşov :KK70: bi göz kremim kaldı Nisa, onu da aldıysam tamamdır inşallah. Önerdiklerini favoriledim birini seçicem 🌺
Snail güzel içerik gerçekten Canki su 😂Ben cosrxin esensını kullandım kullandığım ilk Kore ürünlerinden biridir. Serum gibi yapıda essense demişler ama ve 100 ml çok bereketli ve öyle olunca uyguna gelmiş oluyor. Onarımı çok güzel yapmıştı bende. Yaşlanma karşıtı olarak da iyi. Bu göz keremi de wish listimde ama sıra gelmedi bir türlü 😂Dermabieni kullandım buradakilerden hakikaten şov bir üründü. Tekrar alırım. Klairsin de testerlerini denedim sadece o da büyük boy olduğu için uyguna geliyor aslında alabilirim onu da. Jel yapıda özellikle yazın sabahları çok iyi olur.

Retinol türevi içeren bir göz kremi de ben denemek istiyorum. Gerçi Nisa'nın önerdiği Dermoskin bayağı iyi gerçekten, bayıldım. Fakat işte cankiler merakşov :KK70:Anaaaa, kız şimdi baktım da bu kremde zaten retinil varmış. AH canım Nisa, yine tam 12'den vurmuş beybi ya
Ben asıl burada da konuşmuştuk retinal içeren Beauty of joseonnun göz çevresi serumunu merakşov artı ginseng de var. Bayağı iyi duruyor. Ben dermoskin peptitli kullanmıştım bayağı oldu 1 buçuk yıl falan 2 ye yakın güzeldi. Nisoşun favorisini de alacağım o da benim hiç bitmeyen sonsuza uzayan wish listimde 😂

emzirmeyi bırakmana birşey kalmamış bence az daha sabret :KK66: bazı doktorlar birçok içerik için emzirmeye engel değil diyor ama ben hep hamilelik ve emzirme döneminde +++ garanticiyimdir :)
Cok tesekkur ederim canim. Azicik daha sabir o halde. Alerjik bebek olunca emdigi surece her seyim biraz daha fazla kisitli oluyor. İple cekiyorum o gunleri. Urunlerle uzaktan bakisiyoruz. :KK70:

Bunları nasıl layerlayıp rutin oluşturabilirim bir fikri olan var mı?

Bazı yerlerde niacinamide'i retinolden önce sürün diyor, bazı yerlerde tam tersi, karar veremedim.

Eklentiler

• 20221017_125645.jpg
    20221017_125645.jpg
    89,9 KB · Görüntüleme: 42
Bu marka nasıl sizce arkadaşlar
Güzel ürünleri de var ama temizleyşcileri no mesela phleri yüksek. Ben bu ürünü kullanmadım ama bu serinin diğer ürünlerini kullandım. Güzel bir seri narlı serisi.Serumundan 1 tane bitirdim diğeri de bitmek üzere yapısı çok güzel losyon gibi hatta yağlı ciltliler nemlendirici niyetine dahi kullanabilirler. Antioksidan içerikli. Kremi de jel krem ne jel ne yoğun krem o da antioksidan içerikli. Toniği de iyi. Bir de mor toniği ve sarı toniği de seviliyor. Lip balmı iyi nem veriyor.

Yıl boyu kullandım diyebilirim. İlk day to day intensive beauty kullandım. Sonra collagen barbaris kullandım. Barbaristen sonra 1-1.5 ay ara verdim. En son Suda kolajen kullandım. Day to day şase şeklindeydi. Barbaris tek shot lık şişelerde. Suda kolajen de büyük kutuda. Gece 11 de içip yatıyordum. Suda kolajen diğer ikisi kadar etkili değildi sanki ama benim öncesinfe yapılanma başladığı için sonuçtan memnunum.
Kullandıklarım hep cilt için etkili olan formuydu yine de eklemlerime de olumlu etkisi olduğunu düşünüyorum.
Saç tırnak sorunum yoktu onu çok iyi gözlemleyemedim.
Merhaba sizde kollajen i 3 aylık kür şeklinde mi kullandınız ben ilk suda ile başladım araştırınca en etkilisi toz şeklinde olanlarmış daha sonrasında voonka kullandım ama hiç pozitif etki almadım voonkadan şuan day 2 day kullanmayı düşünüyorum siz kaç ay kullandınız ?

Bazı yerlerde niacinamide'i retinolden önce sürün diyor, bazı yerlerde tam tersi, karar veremedim.
cillt yapınız nedir kuru mu?

sabah niacinimade sürün güneş kremi altına
hyaluronikde kullanabilirsiniz nem ihtiyacınıza göre...

akşam retinol kullanın biraz emilsin bekleyin sonra nemlendirici sürersiniz yani sabah ayrı akşam ayrı kullanın hepsini tek seferde üst üste uygulamayın

Bu marka nasıl sizce arkadaşlar

Güzel ürünleri de var ama temizleyşcileri no mesela phleri yüksek. Ben bu ürünü kullanmadım ama bu serinin diğer ürünlerini kullandım. Güzel bir seri narlı serisi.Serumundan 1 tane bitirdim diğeri de bitmek üzere yapısı çok güzel losyon gibi hatta yağlı ciltliler nemlendirici niyetine dahi kullanabilirler. Antioksidan içerikli. Kremi de jel krem ne jel ne yoğun krem o da antioksidan içerikli. Toniği de iyi. Bir de mor toniği ve sarı toniği de seviliyor. Lip balmı iyi nem veriyor.
katılıyorum dudak için balmı kesinlikle çok iyi bu markada da narlı seri en iyi onunda tonik ve serumu nu tavsiye ederim

Merhaba sizde kollajen i 3 aylık kür şeklinde mi kullandınız ben ilk suda ile başladım araştırınca en etkilisi toz şeklinde olanlarmış daha sonrasında voonka kullandım ama hiç pozitif etki almadım voonkadan şuan day 2 day kullanmayı düşünüyorum siz kaç ay kullandınız ?
Merhaba evet hepsini de 3 er ay kullandım. barbaris ten sonra 1.5 ay belki biraz fazla olmuştur ara verdim.

cillt yapınız nedir kuru mu?

sabah niacinimade sürün güneş kremi altına
hyaluronikde kullanabilirsiniz nem ihtiyacınıza göre...

akşam retinol kullanın biraz emilsin bekleyin sonra nemlendirici sürersiniz yani sabah ayrı akşam ayrı kullanın hepsini tek seferde üst üste uygulamayın
Cildim yağlı ve akneye eğilimli. Yine de öyle mi yapayım? Çok teşekkürler.

Merhaba evet hepsini de 3 er ay kullandım. barbaris ten sonra 1.5 ay belki biraz fazla olmuştur ara verdim.
Barbaris bayağı bir süredir benim de aklımda çok iyi duruyor. Serumları da var markanın onlar nasıl acaba merakşov.😂Bitmeyen meraklar 😂

Boyfrendin Amerika'ya gitti mi beybi? Ordinary'den vazgeçmemişsin :KK66::KK71:

Buna sevindim🥳 nisanın meşhur dermoskin kreminden alacaktım ama bunun narlı olması beni cezbetti😂 senden de güzel şeyler duydum bunu alıcam sanırım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X