estağfurullah canım tabiikii ne isteniyorsa nereye isteniyorsa benim için hiç sıkıntı yokFiddy yöntemi güzel fikirdi, bunu not aldım. @nccckts müsade ederse , ilk sayfaya eklenebilir.
Tabiki inşallah kaçırdığım yanlış yazdığım bir şey yokturBu mesajını ilk sayfaya kopyalayabilir miyim?
Biz dost sohbeti kıvamında yapıyoruz. Tavsiye niteliğinde değilTabiki inşallah kaçırdığım yanlış yazdığım bir şey yoktur
hocammm hepimizi güzelleştirr.ben hala zayıflayamadım ama orası ayrı konu 64 de takıldım kaldımestağfurullah canım tabiikii ne isteniyorsa nereye isteniyorsa benim için hiç sıkıntı yok
başlık fikri güzel bu arada en azından herkes merak ettiği soruya direkt bakabilir
Aghhh bugün diyete başlamıştım. Veliler buluşmasında herkes yemek yerken ben soda içmiştim falan derrkeenn az önce eşim dondurma getirdi ve yedimhocammm hepimizi güzelleştirr.ben hala zayıflayamadım ama orası ayrı konu 64 de takıldım kaldım
oo ben neler yedim neler.hepsi de kilo yapacak şeyler.ama bu hafta bitsin spor salonuna başlayacağım.akşamları da 40 dakika yürüyeceğim.böyle olmayacak ye ye nereye kadar?Aghhh bugün diyete başlamıştım. Veliler buluşmasında herkes yemek yerken ben soda içmiştim falan derrkeenn az önce eşim dondurma getirdi ve yedimbütün gün boşuna tuttum kendimi üzgünüm. Üç dört kilo fazlam var, bir sebat edip veremiyorum
bunun bir de ürünlü açıklaması vardı. Onu da anasayfaya ekleyebilir miyiz? Yağ bazlı temizleyici markası vardıFiddy yöntemi güzel fikirdi, bunu not aldım. @nccckts müsade ederse , ilk sayfaya eklenebilir.
Ya ben de.. ama boğazım da durmuyor bo de benim handikap yumurta alerjim yok ama yıllardır kokusundan dolayı direk yiyemiyorum diyetlerde de yumurta çok tüketiliyor alternatif cok var evet de ben şimdi sağlıklı öğünler hazırlayacak zamanda değilim bebeklere ayrı oluyor bize ayrı çalışma hayatı vs derken günü kurtarma yapıyorum.. en basiti günde sitede 10000 adim atsam diyorum ama popom yer çekimine yenik düşüyor:)))hocammm hepimizi güzelleştirr.ben hala zayıflayamadım ama orası ayrı konu 64 de takıldım kaldım
Ben de guzel olcam ben deeetugcekb burada paylaşıyoruz bilgilerimizi
Valla boğazını tutmadıkça spor salonu hikayr. Yarın misafirliğe gideceğim ve şimdi kurabiye yapacağım. Karar vermeden önce takılıyprum burdaoo ben neler yedim neler.hepsi de kilo yapacak şeyler.ama bu hafta bitsin spor salonuna başlayacağım.akşamları da 40 dakika yürüyeceğim.böyle olmayacak ye ye nereye kadar?
hepimiz zaten güzeliz.amaç çok daha güzel olmak ve diri bir cilt ve bakımlı saçBen de guzel olcam ben deee
en üste etiketlediler konunun kullandığımız ürünleri.gözaltı morluğu bende de var hiç bir şey yapmadım şimdiye.sadece gözaltı kremi kullanırım sabah ve akşam.arada da göz maskesi yaparım gratisten alıpGozalti morluklari icin tavsiye edeceginiz bir urun var mi?
bende maybelline kapatici kullaniyorum ama gozume bir turlu yeterince kapanmis gorunmuyoren üste etiketlediler konunun kullandığımız ürünleri.gözaltı morluğu bende de var hiç bir şey yapmadım şimdiye.sadece gözaltı kremi kullanırım sabah ve akşam.arada da göz maskesi yaparım gratisten alıp
çok daha iyi ürünler tavsiye ettiler.bu ara yoğunum bakamadım ama alacağım.makyajı falan boşladık pandemi de.maske bıyıkları bile saklıyordu oysabende maybelline kapatici kullaniyorum ama gozume bir turlu yeterince kapanmis gorunmuyor
Bulamadım ben. Ama bulup ekleyelimbunun bir de ürünlü açıklaması vardı. Onu da anasayfaya ekleyebilir miyiz? Yağ bazlı temizleyici markası vardı
ben yürüyüş bandını önce nevresim kurutmak için kullandım sonra da katlayıp duvara dayadım.bir de eliptik bisikletim var onu da sadece 2 ay hevesle kullandım 3 yıldır öylee köşede bekliyor.spor benim neyimeeYa ben de.. ama boğazım da durmuyor bo de benim handikap yumurta alerjim yok ama yıllardır kokusundan dolayı direk yiyemiyorum diyetlerde de yumurta çok tüketiliyor alternatif cok var evet de ben şimdi sağlıklı öğünler hazırlayacak zamanda değilim bebeklere ayrı oluyor bize ayrı çalışma hayatı vs derken günü kurtarma yapıyorum.. en basiti günde sitede 10000 adim atsam diyorum ama popom yer çekimine yenik düşüyor:)))
Bisikleti çok istemiştim o zaman hiç o topa girmeyeyimben yürüyüş bandını önce nevresim kurutmak için kullandım sonra da katlayıp duvara dayadım.bir de eliptik bisikletim var onu da sadece 2 ay hevesle kullandım 3 yıldır öylee köşede bekliyor.spor benim neyimee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?