Ben de hem bdv dolanıp hem de işini yetiştirenlere hayretler içerisinde kalıyorum ve hayranlıkla bakıyorum. Ben bir konuyu okuyunca onda takılıp kalıyorum. Bir çok kişi konuları okuyup, yorumlar yapıp, ayrıca yorumları tek tek okuyup kendi işlerini nasıl yetiştiriyor, zaman planlamasını nasıl yapıyor acaba?
Bende bdv nin hastasıyım
ben emla alıyorum tatile giderken ağda için.onun dışında asla ağda yaptırmam.lazere benim de gitmem lazım.ne zor bu kadınların işiBenim bu akşam iki sorum var.
Ben soprano buz lazere başladım.
Uyuşturucu krem sürdüm ve canım yanmadı.
Şimdi uyuşturucu krem sürmemek mi gerekiyordu?
Birde uygun fiyatlı bir uyuşturucu krem var mı?
ben telefondan girmem pc yi açıyorum.o ara hem işlerimi yapıp hem de gidip gelip yazıyorum.burayla birlikte ne işler yaptığıma şaşarsınızBen de hem bdv dolanıp hem de işini yetiştirenlere hayretler içerisinde kalıyorum ve hayranlıkla bakıyorum. Ben bir konuyu okuyunca onda takılıp kalıyorum. Bir çok kişi konuları okuyup, yorumlar yapıp, ayrıca yorumları tek tek okuyup kendi işlerini nasıl yetiştiriyor, zaman planlamasını nasıl yapıyor acaba?
Teşekkürler.ben iş cep kullanıyorum.ordan alıp satıyorum.tacirler vs yüksek parası olanlar için.var o da biz de .limit 500 tl yeter öğrenmek için.investing var nette ordan da hisseleri konuşurlar öğrenirsiniz basitçe.mesela google a şişecam hisse yorum yazın çıkar
Yok yok ben yorum okuyamıyorum.Ben de hem bdv dolanıp hem de işini yetiştirenlere hayretler içerisinde kalıyorum ve hayranlıkla bakıyorum. Ben bir konuyu okuyunca onda takılıp kalıyorum. Bir çok kişi konuları okuyup, yorumlar yapıp, ayrıca yorumları tek tek okuyup kendi işlerini nasıl yetiştiriyor, zaman planlamasını nasıl yapıyor acaba?
siz hele bir başlayın yatırım hesabı açın ben de yardım ederim.açık açık hisse adı söylemek suçtur .özelden ne aldığımı yazarım sadece o gün.Teşekkürler.
Buz lazeri kesinlikle tavsiye ediyorum.ben emla alıyorum tatile giderken ağda için.onun dışında asla ağda yaptırmam.lazere benim de gitmem lazım.ne zor bu kadınların işi
Bazı önemli bilgiler, ilk konu sayfasında düzenlense aslında, kayıtlı kalırdı.3 sayfa ekran görüntüsü aldım. Harikasın.
Cidden ince ince bakacağım
Ben daha başlangıç seviyesindeyim.ama bu dediklerine mutlaka bakacagiimHaaa bir de uygulamada su bazlı formlu ürünler önce yaglı yani daha kıvamlı daha yogun ürünleri sonra uyguluyoruz. önce kıvamlıları sonra daha su gibi olanları toner/essence uygularsak sonra gelen su yagı çözer işe yaramaz :) önce su gelsin nem versin geleni de tutsun içinde..
bir sürü marka var kore ürünlerine cep yetmez ama muadil cosmed,the purest solutions, misecea,miaklinika ,maruderm,she vec markalarına göz atılabilir, snp prp mesela ,, ben insta sayfalarından cok yararlanıyorum takip ettiğim kaç hesap var
Nasıl yapmam lazımBazı önemli bilgiler, ilk konu sayfasında düzenlense aslında, kayıtlı kalırdı.
İki hafta sonra müsait olurum sanırım. O zamana kadar ben de araştırayım.siz hele bir başlayın yatırım hesabı açın ben de yardım ederim.açık açık hisse adı söylemek suçtur .özelden ne aldığımı yazarım sadece o gün.
İlk konu açtığınız sayfa, yani ilk yazdığınız kısmının düzenleme kısmının olması lazım. Hani mesajlarda düzenleme 10dk felan içinde bitiyor ama ilk konu açılışındaki kısmı sürekli düzenleyebiliyorsun güncelleyebiliyorsun.Nasıl yapmam lazım
Evet hala o şekilde denedim simdi.İlk konu açtığınız sayfa, yani ilk yazdığınız kısmının düzenleme kısmının olması lazım. Hani mesajlarda düzenleme 10dk felan içinde bitiyor ama ilk konu açılışındaki kısmı sürekli düzenleyebiliyorsun güncelleyebiliyorsun.
Eskiden o şekildeydi.
Bu mesajını ilk sayfaya kopyalayabilir miyim?Haaa bir de uygulamada su bazlı formlu ürünler önce yaglı yani daha kıvamlı daha yogun ürünleri sonra uyguluyoruz. önce kıvamlıları sonra daha su gibi olanları toner/essence uygularsak sonra gelen su yagı çözer işe yaramaz :) önce su gelsin nem versin geleni de tutsun içinde..
bir sürü marka var kore ürünlerine cep yetmez ama muadil cosmed,the purest solutions, misecea,miaklinika ,maruderm,she vec markalarına göz atılabilir, snp prp mesela ,, ben insta sayfalarından cok yararlanıyorum takip ettiğim kaç hesap var
Ve bu mesajınıönce gerçekten cok yabancı geliyor soguk suya girmek gibi ama sonra su cok güzel gelince cıkmak istemiyorsun :)
ya ben 3 yıllık karınca kararınca edindiğim bilgilerden şunları anladım @nscckts ekleme/düzeltme yapar.
*günes kremi ; söylememe gerek yok en güzel en etkili antioksidan antiaging olmazsa olmaz yaz kış
* cvit ; cildi yenileyen,parlatan düşük ölçülerde baslanıp kademe kademe artrtılıp öxelşikle kışın sürekli kullanıma uygun bi asit. türev ve saf olanı var. türevler kremlerde de oluyor tonerlerde de ya da cvitli baska içeriklerde de..
* aha/pha/ bha ; cildi nazikçe soyup 23 günde bir olan yenilenme döngüsüne yardımci olan asitler. gözenek cogunluğu yaglı c,tleri olanlar bha kullansa iyi olur ama bunlar da haftada 2 düşük yüzdeden baslanarak kullanılmalı, gece mutlaka ve ertesi gün kesinlikle güneş kremi..
* b3 yani niasinamide; benim en sevdiğim asit cildi canlandıyor dolgunlastırıyor lekleri acmaya yardımcı
* hyalarunik asit : nem hapsedici asit olduguna bakmayın cok masum yüzümüze ıslakken sürmemiz lazım ki var olan nemi hapsedip korusun
* peptit ; antiaging de etkili olan anladıgım kadarıyla kopan kolajen baglarını içeriden birleştirmeye ,olanı güçlendirmeye calısan bi içerik olmazsa olmazım..
* nemlendirici ; sabah aksam zaten ihmal etmiyoruz..
* arbutin,toner,azeleik asit de masum her içerikle anlasan lekeler üzerinde onları baskılamada yardımcı yan ürünler..
* retinol yani a vitamini ; en güçlü asit ama enn etkilisi mümkünse sadece kışın haftada 1 /2 den küçük küçük baslamalı ( retinol kulanıp daha mutsuz olan birini duymadım )
Şimdi önemli olan diğer husus hangi içerik neyle kullanılır/üst üste aynı rutinde kullanılmaz :
1. cvit =e vitamini ile olur , asidik olmayan tonerle olur,azeleik asit arbutin,hyalarunik asit ve en güzeli günes kremi ile olur. niasinamide sürmeyelim o rutinde ama.
2. aha/pha/bha : sadece hyalarunik asit ve yatıstırıcı bi serum ve nemlendirici ya da daha güçlü bi cicaplast dediğimiz yogun krem ( hasssasiyet olusturabilir.) sadece aksamları haftada 1/2.
3. retinol : asla cvitamini ,AHA/BHA gibi diğer asitler olmaz asla. niasinamid,arbutin,azeşeik asit ve peptitlrle cok güzel anlasır. retinol gecelerinde cildi, cok iyi nemlendirmeliyiz uggulama öncesi ya da sonrası..
4.peptitler : aha/bha asitler,cvitamini asla yok. aksamları ya da sabahları yüzü temizledikten sonra hyalaunik asitten tonerden sonrada uygulanır,ginseng içeriği ile cookk güzel anlasır. nemlendirici ve günes kremi tabi en son..
Benim şimdilik aklıma gelenler bunlar amme hizmeti olarak
Fiddy yöntemi güzel fikirdi, bunu not aldım. @nccckts müsade ederse , ilk sayfaya eklenebilir.yazın asla kullanılmaz yaz bitimi şu şekilde kullanacaksın ekran görüntüsünü al istersen
yıkanmış temizlenmiş kuru cilde sürüp 10 dk bekleyip üstüne kil maskesi sürüp kuruduğunda yıkayıp kurutup yağ bazlı temizleyici sürüp masaj yapıp 10 dk bekletip sonra yıkama jeli ile yıkayıp ardından niacinamide süreceksin bunları gece uyumadan önce yapacaksın bu fiddy yöntemi merkezlerde yüz temizleme işlemi olarak yapılır glikolik asit yenileme ve soyucu özelliği olan güçlü bir asittir o yüzden kışın kullanılır...
Sıralaması da güzel bilgi, ne zaman yapılacağıaslında ben bu yöntemi yazmıştım burada fiddy yöntemi diye iki kere merkezlerde yapılan temizleme şekli budur
siyah nokta tıkalı gözenekler bu şekilde arınır asit ile yağ parçalanır kil maskesi ile yüzeye çekilir yağ bazlı temizleyici derinlemesine işler (yağ yağı söker mantığı) yıkama jeli ve serumla da cilalama olur
kil maskesi böyle yapılırsa ancak etkili olur yazın bu asitler çok etkili olduğundan yapılmaz o yüzden yazın mandelic asit gibi çok naif minnoş asitler kullanılır yine akşam yapılır ve güneş kremi asla ihmal edilmez
merkezler bu bilgiyi vermez çünkü bunu bilirseniz müşteri kaybederler onlara cildinden rahatsız olan sık sık gözenekleri dolan müşteri lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?