- 20 Temmuz 2014
- 5.155
- 14.690
Hangisiydi o collagenle gelen mi? Bu arada ona da başladın miKızçeler merhaba
Uyandığımda yüzümü temizledim ve üstüne yeni gelen güneş koruyucusunu sürdüm çok güzelmiş güneş koruyucum bayıldım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hangisiydi o collagenle gelen mi? Bu arada ona da başladın miKızçeler merhaba
Uyandığımda yüzümü temizledim ve üstüne yeni gelen güneş koruyucusunu sürdüm çok güzelmiş güneş koruyucum bayıldım
Kolajenlerim birazdan elimde olucak canım..çok beğendimHangisiydi o collagenle gelen mi? Bu arada ona da başladın mi
Kolajenlerim de geldi akşam kullanıcamHangisiydi o collagenle gelen mi? Bu arada ona da başladın mi
Hiç duymadım âmâ beğenmeme cok sevindim malum güneş kremi cok mühim bizim için ve cildimize iyi gelmesi büyük şans güle güle kullanKolajenlerim birazdan elimde olucak canım..çok beğendim
Çok teşekkür ederim tüm yorumları okudum trendyolda yazılan antialerjikHiç duymadım âmâ beğenmeme cok sevindim malum güneş kremi cok mühim bizim için ve cildimize iyi gelmesi büyük şans güle güle kullan
Yüz için özel temizleyici kullanamıyorum canım nerdeyse tüm yüz temizleyicileri kullandım ama alerji yaptılar..sonra dermatoloğuma sordum johnsons baby ile yüzümü temizlesem bişey olur mu diye pH 5.5 olduğu için bişey olmaz dedi..her gece onunla ve ya asitli toz temizleyiciyle yüzümü yıkıyorum
doktor öyle dediyse doğrusu odurYüz için özel temizleyici kullanamıyorum canım nerdeyse tüm yüz temizleyicileri kullandım ama alerji yaptılar..sonra dermatoloğuma sordum johnsons baby ile yüzümü temizlesem bişey olur mu diye pH 5.5 olduğu için bişey olmaz dedi..her gece onunla ve ya asitli toz temizleyiciyle yüzümü yıkıyorum
Iyiymis sana göre o zamanÇok teşekkür ederim tüm yorumları okudum trendyolda yazılan antialerjik
İyi sevindimkurutmuyor geriyor toparlama maksatlı ...ihtiyaç dahilinde krem sürmen işini görür iyi yapmışsın
Aynen çok beğendimIyiymis sana göre o zaman
Baktım bayağı da ürünü varmış sac için falan daAynen çok beğendim
Evet ve herkes çok memnun..deli gibi çok para vermeye gerek yok uva uvb koruması olması ve antialerjik olması benim için yeterli..zaten bunlar en önemlileriBaktım bayağı da ürünü varmış sac için falan da
Tabi canım her pahalı ürün her cilde güzel etki edecek diye bir şey olamaz.sanslisin ki alerjik cildin sevmiş . Ben de soltis markasını merak ediyorum da daha açmadığım ve çocuklara gelen sebamed var o bikac ayi çıkarırEvet ve herkes çok memnun..deli gibi çok para vermeye gerek yok uva uvb koruması olması ve antialerjik olması benim için yeterli..zaten bunlar en önemlileri
Sebamed bazı insanlara çok dokunuyormuş neden bilmiyorum sadece duydum aynı şekilde mustelaTabi canım her pahalı ürün her cilde güzel etki edecek diye bir şey olamaz.sanslisin ki alerjik cildin sevmiş . Ben de soltis markasını merak ediyorum da daha açmadığım ve çocuklara gelen sebamed var o bikac ayi çıkarır
Sana iyi gelmişti diye hatırlıyorum su pompali olani ki bende yıne ondan aldım . Kızım da her ikisini de kullandık bizde bi sıkıntı yaratmadı hatta mustelayi ben bitirdim diyebilirim..Sebamed bazı insanlara çok dokunuyormuş neden bilmiyorum sadece duydum aynı şekilde mustela
bizde de sıkıntı olmadı ki ahsen alerjik ve hassasdır tenide kurudur.Sana iyi gelmişti diye hatırlıyorum su pompali olani ki bende yıne ondan aldım . Kızım da her ikisini de kullandık bizde bi sıkıntı yaratmadı hatta mustelayi ben bitirdim diyebilirim..
E vitamini yaramıyor bana ya yüzümde küçük beyaz yağ bezeleri yaptı o yüzden yeni aldım güneş koruyucu içinde komedonojik bişey yokSana iyi gelmişti diye hatırlıyorum su pompali olani ki bende yıne ondan aldım . Kızım da her ikisini de kullandık bizde bi sıkıntı yaratmadı hatta mustelayi ben bitirdim diyebilirim..
e vitamini aslında çoğu kişiye bu etkiyi yapıyor e vitaminli birşeyler kullanıp böyle şikayetleri olan o kadar çok kişi var ki ilginçtir... halbuki iyi içerik ama yaramadı mı yaramıyor maalesefE vitamini yaramıyor bana ya yüzümde küçük beyaz yağ bezeleri yaptı o yüzden yeni aldım güneş koruyucu içinde komedonojik bişey yok
Maalesef ki ben ara ara yüzüme e vitamini de sürerim C vitaminle karıştırıp ama nedense bana yaramıyor..çok üzülerek bıraktım o yüzden sebamedie vitamini aslında çoğu kişiye bu etkiyi yapıyor e vitaminli birşeyler kullanıp böyle şikayetleri olan o kadar çok kişi var ki ilginçtir... halbuki iyi içerik ama yaramadı mı yaramıyor maalesef