M
Miss
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Miss
Bir arkadaşım vardı mahallemizde yüzü güzel bi kız :CüvCüv: fiziksel özelliklerimizde başabaştı sürekli "o çocuk bana teklif etmişti bu çocuk benden hoşlanıyodu şu peşimden çok koştu" diye anlatan tip kızlardandır layhayhoy o lisede hep vardır ya popüler kız bense itiraf ediyorum lisede bakımsız bi kızdım çıktığım bile olmamıştı fakat bu kuralı üniversitede bozdum giyim tarzımı saç sitilimi yeniledim güzel makyaj yapmaya başladım alışveriş-parfüm-saçdüzleştiricisi vazgeçilmezim oldular:lepi: facebooktan beni bulan arkadaşlarımın ilk cümlesi çok değişmişsin oluyor resimlerime bakarken ben bile kendimi tanıyamıyorum a.s arkadaşım ise liseye oranla daha sade bi kız olmuş ama güzelliğinden bişiy kaybetmemiş neyse onun benim yanımda komplekse girdiğini hissetmeye başladım sengözlerimebaksanab.yolda yürürken bana laf attıkları için morali baya bozuldu:dilcikar: zira bu tür şelere pek bi önem veriyo artık benimle çıkarken acayip süsleniyo yine gördümki aslında yüz güzelliğide değil önemli olan:1no2: sokakta aslında dile getirilmeyen bi olay vardır buna "kısa, tanımadığınız ve bidaha görmeyeceğiniz erkeklerle kesişmelersositososito" diyebiliriz ben şahsen çok yaşıyorum bunu çok bakıldığı zaman galiba bugün çok güzelimsengözlerimebaksanab az bakıldığında noluyo ya:dilcikar: diyorum yine aynı sonuca varıyorum BEĞENİLMEK tabiri caizse talep görmek BAKIMLI olmakla çok orantılı oysaki aynı YÜZ , aynı BEDEN değişen sadece PAKETLEME.
Son düzenleyen: Moderatör: