Güzellik mi ? Yoksaa bakimlilik mi ?

M

Miss

Ziyaretçi

Bir arkadaşım vardı mahallemizde yüzü güzel bi kız :CüvCüv: fiziksel özelliklerimizde başabaştı sürekli "o çocuk bana teklif etmişti bu çocuk benden hoşlanıyodu şu peşimden çok koştu" diye anlatan tip kızlardandır layhayhoy o lisede hep vardır ya popüler kız bense itiraf ediyorum lisede bakımsız bi kızdım çıktığım bile olmamıştı fakat bu kuralı üniversitede bozdum giyim tarzımı saç sitilimi yeniledim güzel makyaj yapmaya başladım alışveriş-parfüm-saçdüzleştiricisi vazgeçilmezim oldular:lepi: facebooktan beni bulan arkadaşlarımın ilk cümlesi çok değişmişsin oluyor resimlerime bakarken ben bile kendimi tanıyamıyorum a.s arkadaşım ise liseye oranla daha sade bi kız olmuş ama güzelliğinden bişiy kaybetmemiş neyse onun benim yanımda komplekse girdiğini hissetmeye başladım sengözlerimebaksanab.yolda yürürken bana laf attıkları için morali baya bozuldu:dilcikar: zira bu tür şelere pek bi önem veriyo artık benimle çıkarken acayip süsleniyo yine gördümki aslında yüz güzelliğide değil önemli olan:1no2: sokakta aslında dile getirilmeyen bi olay vardır buna "kısa, tanımadığınız ve bidaha görmeyeceğiniz erkeklerle kesişmelersositososito" diyebiliriz ben şahsen çok yaşıyorum bunu çok bakıldığı zaman galiba bugün çok güzelimsengözlerimebaksanab az bakıldığında noluyo ya:dilcikar: diyorum yine aynı sonuca varıyorum BEĞENİLMEK tabiri caizse talep görmek BAKIMLI olmakla çok orantılı oysaki aynı YÜZ , aynı BEDEN değişen sadece PAKETLEME.

Son düzenleyen: Moderatör:
Haklısın canım bende çalışan biri olarak söyliim işyerinde de bakımlı isen daha bi hürmet görürsün......

Kesinlikle haklısın ve şunu diyorum:
Bakımlı değilsen en çirkin kızların bile tafrasını çekersin, çok bakımlıysan da kendini güzel sanan kızların hepsi sana dudaklarını ısırarak bakarlar.. Tecrübeyle sabittir.

canım erkeklerde bır psikoljı vardır bı kız ne kadar suslu görunurse ne kadar bakımlı görunurse kendi sansını o kadar yuksek hisseder. o yuzden de eğer arkadaşın senden daha guzel ama bakımsız dıyorsan erkeklerin sana daha fazla bakma sebebi budur. erkekler göruntuden çok yaygdıgı sınyallere önem verır canım.kaç erkek tanıyoruz saçının dıbı gelmiş diye sevgılısıne kızan yada kaç erkek tanıyoruz bugun rukuş giyinmişşin rujunun rengi guzel değil dıyen. erkekler guzelliğe gerçeknte bu kadar önem verseydı çok yakışıklı erkeklerin yanlarındakı çirkin kızlara bı açıklama yapmak çok zor olurdu. erkek guzel peşinde değil işveli peşindedir.

şimdi güzel çirkin yoktur muhabbetine girmicem cünkü bu bilinen bi gercek bakımlı olunca özenip bözenince giydigine sacına makyajına gayet hoş olunabiliyo.. erkeklerde bakımlı kızlarla birlikte olmak istiyor güzellik zaten göreceli birinin begendigini biri begenmez hesabı.. ama bakımlı olunca en azından her erkekten hoş kız sözünü duymak muhtemeldir.. bakımlı olmak boya küpüne dönmek en pahalısını giymek etmek de degil.. temiz olmak yakısanı giymek sacını güzel taramak toparlamak güzel kokmak vs... =)

bizimde lisede bi kız vardı çok güzel ve doğal bi güzelliği vardı film artistleri gibiydi yüzü hala daha öyle benneyaptımki
ama bende o zaman ona baktıkça kendimi çok küçük görüodum bakımsızdım
şimdi bakımlı oldukça kilonun boyun posun hiçbir önemi olmadığı anladım
önemli olan giydiğini yakıştırmakla abartmadan biraz makyajla herkes güzel olabiliomuş :CüvCüv: :CüvCüv:

bende bi örnek vermek istiyorum anlatmazsam olmazşakkıdı.. lisedeyken bi kız vardı boyu kısacık hemde baya kısa. sacları cok cılız sesi cok tiz.. yüzü hos ama bi dünya erkek kosardı kızın peşinden:dilcikar: severdimde kızı:roflol:.. saclarını havalı toplardı.. kıyafetine özen gösterirdi.. parfümü tüm koridora yayılır artı hafif alıgını ve rimelini sürmedende gelmezdi.. ama bi arkadasımız vardı.. kızda boy pos masallah.. manken gibi yüzü mükemmel kusursuz.. özellikle dişleri.. ama peşinden kimse kosmazdı:1closedeyes: nedense.. saclarını özensiz toplar gömlegi ütüsüz falan.. bide kaba saba tavırlar olunca

bazen sokakta ya da alışveriş merkezlerinde kızlar görüyorum,solaryumla cildi turuncuya dönmüş,o kapkara cildine bir de açık pembe ruj sürmüş,ya da baaak ben bronzlaştım dercesine dekolte giyinmiş ama cildi yer yer soyulmuş,üstelik çirkin kızlar da yani,saçları düzleştiriciden yanıp pörsümüş.amaaaa...erkekler bu kızlardan gözünü alamıyor kardeşim.yani bunun adı bakımsa..yakıştırmak lazım her ne yapıyorsak.bence erkeklerin güzellikten falan anladıkları yok,o yüzden ben zarif ve sade stilimden vazgeçmiyorum.bakımlıyız diye hemen çöp gibi göze batmamak lazım,abartılı ojeler,takılar,yağlı yağlı duran dudaklar.ıyyy.. yani pelin batu'da bakımlı bir kadın ama süreyya yalçın gibi maskaraya çevirmiyor kendini.

kesinlikle haklısın en önemlisi elindeki malzemeyi iyi kullanabilmek:)
şimdi bakım çok önemli olanakları olanlar yatıyo bim ameliyatla çirkin yerlerini duzeltebiliyo onemli olan imaj ve albeni:)

bazen sokakta ya da alışveriş merkezlerinde kızlar görüyorum,solaryumla cildi turuncuya dönmüş,o kapkara cildine bir de açık pembe ruj sürmüş,ya da baaak ben bronzlaştım dercesine dekolte giyinmiş ama cildi yer yer soyulmuş,üstelik çirkin kızlar da yani,saçları düzleştiriciden yanıp pörsümüş.amaaaa...erkekler bu kızlardan gözünü alamıyor kardeşim.yani bunun adı bakımsa..yakıştırmak lazım her ne yapıyorsak.bence erkeklerin güzellikten falan anladıkları yok,o yüzden ben zarif ve sade stilimden vazgeçmiyorum.bakımlıyız diye hemen çöp gibi göze batmamak lazım,abartılı ojeler,takılar,yağlı yağlı duran dudaklar.ıyyy.. yani pelin batu'da bakımlı bir kadın ama süreyya yalçın gibi maskaraya çevirmiyor kendini.

ben sana katılmıyorum pelin batu ezik gorunuyo sureyya nın bi havası var guzel olmayabilir ama bu olaya bide bu cerceveden bak bence

kesınlıkle cok dogru benım mıdem bulamıyo bu ınsanları gorunce
bakım buysa kımse bakım yapmasın mumkunse cok itici oluyorlar cunku
:nazar:

mesele pelin batu,süreyya yalçın v.s değil,onlar sadece aklıma gelen örneklerdi.ben erkeklerin bakış açısına gülüyorum.bu kız tam iş diyorlar ya ondan bakıyorlar bu tiplere..

popüler insanlara bi bakmak lazım makyajsızpaspal halleriyle hiçte dikkat cekici sık karizmatik albenili vs degiller. ama bi giyiniyolar bi sac bas makyaj.. o zaman herkezin agzı acık kalıyo.. gazetelerin fotogalerinde bi dünya resimler var siteyede konulmustu o fotolara tekrar tekrar bakmak gerek.. bizde öyle.. sabah kalkınca yumuk yumuk gözlerle tepeden tutturulmus saclarla ayagımızdaki pijamayla nasılız.. dısarı cıkarken süsülenip püslenince sacımızı basımızı yapınca bide giyindikmi nasılız..

Arkadaşım anlatmıştı patronu iş görüşmesine gelen muhasebeci kızı onun boyu çok kısa diyerek işe almamış (sanki best model seçiyo adama bak yakötükedihüso bide kendinin tipini görseniz tam kıro).Herşey tamamen dış görünüşe bağlanmış durumda (bu yüzden bazı erkeklerden nefret ediyorum:eek:klava:).Bakımlıysan her ortamda farklı muamele görüyosun.Hani kadınlar kadınlar için süslenir diyoruz yaa evet bu doğru çünküCADIARZU heran senden daha alımlı (yani daha bakımlı) biri çıkabilir sen onun üstünde olmalısın ki erkeğinin aklı ona kaymasın bu bir yarış aslında tıpkı vahşi doğadaki gibi çünkü ne yazıkki piyasada içimizide görebilen adam gibi adam kalmadı:1no2: bir erkeğin bakımlı bir kızla çıkmasının başlıca sebeplerinden biride arkadaşlarının yanında hindi gibi kabarmak isteyişidirsengözlerimebaksanab bu kız beni seçtiğine göre ben sizden daha iyiyim:jeyyar: diyebilmek için.Yani KADINLAR arasında ayrı ERKEKLER arasında ayrı bir yarış söz konusu.

AAnCuM900853-02.jpg

guzel-kiz-resimleridogal-guzellikler-120973193050-buyuk.jpg

zevk meselesi

bu resimler sana mı ait. 2si farklı kişiler olsa gerek ama.. kişiler kimse bence cok güzeller..

en çirkin biri bile bakımla gittikce güzelleşebiliyor yargısına vardım ben..

X