- 1 Kasım 2019
- 2.692
- 5.018
-
- Konu Sahibi Bortecineee
Sözleşme dosyası vermediler benim elime orda imzaladım onlarda kaldı.Size bir sözleşme vermişlerdir onda 7 gün içerisinde iptal edilebilir yazıyordur. Hakkımı kullanarak iptal etmek istiyorum diyin.
Sözleşmeyi bana vermediler onlarda kaldı yine de cayabilir miyim?Sebepsiz cayma hakkına sahipsin.
Aylık 150 tl verecektim, 1500 tl toplamda yüz bölgesi için. 100 tl kapora verdim.Yüksek meblağlı bir sözleşme ise noterden cayma bildirimi göndermen daha makul olur
Eğer karşılıklı bir sözleşme metni var ise ve bunu karşıklı imzalanmışsa bunun bir nüshası sizde diğer nüshası şirkette kalır.Sözleşme dosyası vermediler benim elime orda imzaladım onlarda kaldı.
Dediğim gibi imzaladığınız sözleşmenin bir suretini istediniz mi ?Dedim ama indirimli olanda yapılmıyor vs dedi yapmadılar ben de mecburi olarak gidiyorum
Dediğim gibi imzaladığınız sözleşmenin bir suretini istediniz mi ?
Ayy iptal etmeye gittiğim gün vakmak için istedim ama heyecandan sizin dediğinizi yapmayı unuttum.Dediğim gibi imzaladığınız sözleşmenin bir suretini istediniz mi ?
Aklıma geldi imha etmek ama bilgisayara kayıtlı sonuçta diye imha etsem de oradan da silmeleri ggerek vs diye düşündüm yapamadım.Eğer karşılıklı bir sözleşme metni var ise ve bunu karşıklı imzalanmışsa bunun bir nüshası sizde diğer nüshası şirkette kalır.
Almamakla veya istememekle hata etmişsiniz.
Gerçi karşı tarafında zaten siz istemeden bunu size vermesi gerekmekte.
7 gün içerisinde yapılan anlaşmayı fesh etme / cayma hakkınız var.
Bu süreyi geçirmeyin.
Gittiğiniz de imzaladığınız sözleşmeyi geri isteyin ve siz imha edin. Bu aşamadan sonra Kaporanızı zaten vermek zorunda
Kolay gelsin.
Keşke bunu oraya gittiğim günden önce yazsaydınız. Siz bu mesajı yazdığınızda ben orada epilasyondaydım.Eğer karşılıklı bir sözleşme metni var ise ve bunu karşıklı imzalanmışsa bunun bir nüshası sizde diğer nüshası şirkette kalır.
Almamakla veya istememekle hata etmişsiniz.
Gerçi karşı tarafında zaten siz istemeden bunu size vermesi gerekmekte.
7 gün içerisinde yapılan anlaşmayı fesh etme / cayma hakkınız var.
Bu süreyi geçirmeyin.
Gittiğiniz de imzaladığınız sözleşmeyi geri isteyin ve siz imha edin. Bu aşamadan sonra Kaporanızı zaten vermek zorunda
Kolay gelsin.