Güzellik merkezi

kardelen3176

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2021
103
128
53
31
Kızlar merhaba benim canımı sıkan bir durum oldu ben düznli olarak cilt bakımına gittiğim yer var orada saçımın döküldüğünü söyledim kadın bana şampuan verdi ve içine yağlar koydu 500 ml şampuandı her neyse eve geldim fiyatına baktım 1 kg 21 lira kadın bana 500 ml 80 liraya verdi daha parasını vermedim ama enayi gibi hissettim kendimi ne yapabilirim sizce

Simdi soyleseniz icine yaglar koydum ozellestirdim vs diyecek. Almissiniz artik itiraz ederseniz zaten sorun olacaktir. Ben vermem bu parayi diyorsaniz dogruca soyleyeceksiniz.Kuafor, guzellik salonu gibi yerlerde onerilen seylerden almam. Bence siz de almayin. Ayni urunler internette cok daha ucuza oluyor cunku.
Ayrica saciniz dokuluyorsa dermatologa gidin veya onun yonlendirecegi baska bir hekime.

İade edin.dışarda satılan bir ürün mü fiyatını nasıl kıyasladınız.ürünü merak ettim saç dökülmesi yaşayan biri olarak

İade edin. Dermatoloğa gidecem onun tavsiyesinden sonra eğer gerek görürsem gelip tekrardan alırım diyin. Sürekli gittiğiniz bir yerse zaten müşteri kaybetmemek için kabul eder. Ve kendinize dürüst, müşteriyi yolunacak kaz gibi görmeyen güzellik merkezi bulun.

Kullanmadiysaniz iade edin ve sonra doktora gidin aile hekimi yada dahiliye kan tahlili yaptırın.

Tiroid,kansızlık,B12 bunlar ciddi anlamda saç dökülmesi yapıyor.

Geri almayacaklar benden söylemesi. Tecrübe en pahalı edinilen şeydir . Hiç bir zaman kolay yoldan olmaz bu . Kendini üzdüğüne değmez . Dersimi aldım ben deyip yoluna devam et .
Ben bir dükkandan başörtüsü aldım , etiketi vs üstünde fişi de var , hiç iğne takmadım ama ütülemiştim, ütülerken de yakmadım yırtmadım yani , renklerin beni açmayacağını düşündüm sonra değişim yapmak istedim kadın kullanılmış bu dedi ve kabul etmedi . Sonrasında ne oldu ben bu olayı her yerde anlattım , bir sürü yere şikayet ettim . Yorulduğum yanıma kar kaldı .

İçine nasıl yağlardan, kaç tane ve ne kadar koydu asıl soru bu. Gerçekten kaliteli, soğuk sıkım bir bitkisel yağın 10ml’lik şişesi 50-75 lira aralığında. 3 yağdan 5’er ml koysa zaten minimum 75 lira yağ parası çıkar.

Urunu gerı goturun

Ürünü kullandım bir kere ama fiyatınızı düşüreyim enayi gibi kazıklandım resmen

Geri alacaklarını sanmam. Dışarıya fiyat farkı olması normal baya bir kâr koyuyorlar Bir daha birsey almadan önce internetten fiyatına bakın.
Bende bir güzellik merkezinden olağanüstü (!) Krem almıştım. Küçücük kreme dünyanın parasını vermiştim. Öve öve bitiremediği kremin markasını bile ilk defa duymuştum . Ama ordan çıkınca aklım başıma geldi. Artık her satıcıya temkinli yaklaşıyorum..

İade edin.
Kan tahlili yaptırın, birşey çıkmazsa da ay takvimini tavsiye ederim. O takvime göre saç kesimi yaptırdığınızda dökülmeler azalıyor. (ben ayın insanlar, canlılar, doğa üzerindeki etkisine inananlardanım) Bir erkek arkadaşa önermiştim, uzun bir süre sonunda saç ektirdimi diye soruyordu çevresindekiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…