- 2 Ocak 2017
- 3.082
- 17.633
- Konu Sahibi falwlessone1
Aman basbayağı çirkin işte yaYani onur kimse ona da cirkin diyemem illa ki hayatı da biri vardır da insan özgüvsen icin de daha havalı bi tip bekliyo ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aman basbayağı çirkin işte yaYani onur kimse ona da cirkin diyemem illa ki hayatı da biri vardır da insan özgüvsen icin de daha havalı bi tip bekliyo ya
Esinin terazi burcuyla bi alakası varmi ya, çünkü kendilerini çok beğenirler isgsjsh bazen kocamı aynanın karşısında kendine iltifat ederken yakalıyorum jsgsjsvOnu da inkar ederse çarpılır, mecbur kalıyor
Genelde babaya benziyorlar sanırım aşkım, tüm çabalar boş ikisini de kendine benzeten bi Jane Doe u biliyorumPeki benim oğlumun babasına benzeyip, tek sevmediğim özelliğim olan düz saçlarını benden alması
Tepterazi burcuEsinin terazi burcuyla bi alakası varmi ya, çünkü kendilerini çok beğenirler isgsjsh bazen kocamı aynanın karşısında kendine iltifat ederken yakalıyorum jsgsjsv
Sus kız günahAman basbayağı çirkin işte ya
Hiç sasmiyor ya ahahahsfTepterazi burcu
Ay evet. Benim terazi henüz 6 yaşında ama aynanın karşısına geçip vay be çok yakışıklıyım falan diyorEsinin terazi burcuyla bi alakası varmi ya, çünkü kendilerini çok beğenirler isgsjsh bazen kocamı aynanın karşısında kendine iltifat ederken yakalıyorum jsgsjsv
Ajsfsjshdj ağaç yaşken eğiliyor işte bakınız hsgsjsh. İleride daha beter olacak Allah alacak kıza yardım etsinAy evet. Benim terazi henüz 6 yaşında ama aynanın karşısına geçip vay be çok yakışıklıyım falan diyor
Ay evet. Zayıf erkek ben de sevmem.Ay bu arada araba kullanamayan ve ciroz gibi zayıf erkolar bana assirii çirkin geliyor
Ben bekar olduğum için sesli ya da yazılı bir yorum yapamayacağım sen ez geçBiraz gömücem müsadenizle.
Özgüvenini düşüreyim de biraz ileride gelinim dua etsin bana ahbsbdbdAjsfsjshdj ağaç yaşken eğiliyor işte bakınız hsgsjsh. İleride daha beter olacak Allah alacak kıza yardım etsin
Düşmez askom boşuna yorma kendini benimkini anası hep çirkin oğlum diye severmiş, iddiasına göre o yüzden ozguveni düşükmus, Yersen tabi jsgsjshsÖzgüvenini düşüreyim de biraz ileride gelinim dua etsin bana ahbsbdbd
Bir de özgüveni yüksek olsa aynaların önünden alamayacaksın demek kiDüşmez askom boşuna yorma kendini benimkini anası hep çirkin oğlum diye severmiş, iddiasına göre o yüzden ozguveni düşükmus, Yersen tabi jsgsjshs
Cahil zamanlarımda Kıvanç'a o kadar şey dedim ki korkuyorum kocam sarışın mavi gözlü olacak diye. Yani tek kıvanc da değil sarışın ve mavi gözlü erkek sevmiyom anam ben.Adamlardan devam edeyim ben. Mesela kocam. Herkesin ölüp bittiği kıvançla hiç alakası yok. Hatta ben begenmiyorum bile sarışın sevmem adamda. Ama herrrrrkes deli oluyo. Ben çirkin bile buluyorum. Yani aşşşırı göreceli bi kavram.
Öz güvene bak hele sjksjksjkUlan ne kocalar var be benimki de şey diyor: çocuk düşünürsek burnu ve saçları sana benzesin geri kalan yerleri bana benzesin dkdjjdj manyak adam
Bezdum ya anlayamazsinizBir de özgüveni yüksek olsa aynaların önünden alamayacaksın demek ki
Burcu terazi, yükseleni aslan abla. İkisi birleşip combo olunca ortaya çıkan bu oluyorÖz güvene bak hele sjksjksjk