Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhabalr cildim çok hassas biraz günşte durayım kızamık geçirmiş gibi halkahalka suratım kızarıyor,ve sivilce çıkıyor surtaımda ama iltihap gibi değil kırmızı şişkinlik gibi ucu pek olmuyor sonra kendiliğinden geçiyor ve iz kalıyor,cilt dr.gittim.benzamycn birse ısotrexın verdi,ama ısotrexın işe yaramadı benzamycınde bütün sivilce çıkacak yerleri topluyor büyük çıkartıyor..off ne denediysem olmadı ne yapmamlazım biraz uzun oldu ama yardım edin lekeler için şimdi yoğur+limon maskesi yaptım işe yararmı bilmiyorum
merhabalar benim sorunum, dudak kenarlarım yani üst dudağımla alt dudağımın birleştiği kısımlar leke gibi siyah, halbuki herzaman yemeklerden sonra muhakkak ağzımı yıkarım hani bu sebep olabilir diyenler oldu çünki. birde bu kısımdan alta kaln kısım yani çene kısmım tenimden daha koyu bunun için ne yapılabilir. teşekkürler
cilt yüzeyindeki çukurlar için soyucu özelikte cilt kremleri kullanmak işe yarayabilir fakat kesin çözüm lazer ,kimyasal peeling gibi dermatloglar tarafından uygulanacak işlemlerdir ki bu da yüzde yüz geçirmez ama güzel sonuşlar verira.s.
kocaman gözenekler için hangi kremi önerirsin??
teşekkürler canım.kimyasal peeling'i doktor pek tavsiye etmedi.bitkisel peeling i önerdi,o da çok daha pahalı.
merhabalar benimde cildim çok solgun ayrıca yüzüm kilo kaybettiğimde ilk zayıflayan yerim cildimi daha sağlıklı yüzümü daha dolgun göstrebilecek bi yöntem varmı
cnm jinekolog hormon testi fln yapmadı mı?eger guatrdan şüphelendiyse bir dahiliyeciye görünsen iyi olur cnm bu tarz problemler kozmetikle çözülmez mutlaka doktora gitmelisinyerimsenibengizemcim benimde bir sorum olacak özellikle cene ve kulak hizasina uzanan yerlerde iki sensdir sivilce sorunum var.gitmedigim dr kalmadi vehormonal olabilir diye jinekologla görüstüm ve bana valette isimli d.k.hapi yazdi ve guatr problemim olabilecegini söyledi su an ne yapacagimi bilmiyorum.yasim 31.ergenlik dönemimide bile böyle birsey görmedim ben.