ben öyle yüz gerdirme filan öyle şeylerle uğraşmam sürekli makyaj yaparım ama sade ve abartısı makyaj yapmadan önce nemlendirici sürerim gece yatarken temizlerim giyiminede dikkat ettiğin zaman yeterli bence daha fazlasına gerek yok
Botox yaptırdım
Karın yağlarımı aldırdım
Bacak yağlarımı aldırdım
Yüzümü gerdirdim
Ten rengimi açtırdım
Yaz kış solaryumdan çıkmam
Kaşlarımı kaldırttım
Göz altı torbalarımı aldırdım
Saçımdaki beyazlar için devamlı dip boya yaparım ayrıcanada bütün fücudumu gerdirip estetik yaptırdım bilimum heryerime
ayrıcanada bide epilasyon yaptırdım
bir kadının kendini güzel hissetmesi için en önemli koşulu normal bir kiloda olmasıdır. fazla kilolu bir kadın istediği kadar güzel yüzlü, güzel saçlı olsun, asla ve asla kendisini güzel hissedemez. hayır diyenler sadece kendilerini kandırıyorlar. ayrıca kişi kendini güzel hissederse otomatik olarak bir ortamdaki en güzel kadın olduğu, güzelleştiği kanıtlanmış. yani kendine güven önemli
şu sıralar tvde çıkan obeziteye ve fazla kilolara hayır reklamlarını çok beğeniyorum. kk kadınları ilk fazla kilolarımızdan kurtulalım, sonra da makyaj olsun saç baş olsun krem masaj parfüm olsun zaten kendiliğinden zevkle gelir gerisi
Güzel olan yönlerimi vurgularım. Ve var olanı muhafaza etmeye çalışıyorum.
Cildim ve saçım için haftada 1 maske yaparım.
Tüy sorunu için belirli bir periyot yok her daim gerekirse yaparım.
Canım sıkıldıkça saçlarımın rengiyle oynarım. Her daim sarının tonudur.
Gözlerimi ve dudaklarımı vurgulayacak şekilde makyaj yaparım.
Eyeliner, rimel, ruj vazgeçilmezim. Diğerlerini kullanım oranım değişiyor.
Dar vucut hatlarını belli eden kıyafetler giyerim. Özellikle beli ve kalçayı vurgulayan.
Saçlarımı ayrı bir severim. Benim imzam gibi bişey. Daha havalı olması için onla farklı ilgileniyorum.
Diye uzar gider.. :)