Anket Güzelleşmek İçin Ne Yaptınız?

Güzelleşmek İçin Ne Yaptınız?

• Karın yağlarımı aldırdım

OY: 0 0,0%
  • Bacak yağlarımı aldırdım

• Yüzümü gerdirdim

• Yaz kış solaryumdan çıkmam

• Göz altı torbalarımı aldırdım

• Ankete Katılan
    120
öyle deme:mymeka:
ondan sonra seni diyette görürsem külahlari degisisirk bakk:icecream::icecream:​

Aslına bakarsan kilonun çirkinlik olduğunu düşünmüyorum.sadece sağlık sorunlarına yol açtığı için kilo almamaya dikkat ediyorum.Baharda başlayıp 7 kg. vermeyi düşünüyorum.yani umuyorum:))

Aslına bakarsan kilonun çirkinlik olduğunu düşünmüyorum.sadece sağlık sorunlarına yol açtığı için kilo almamaya dikkat ediyorum.Baharda başlayıp 7 kg. vermeyi düşünüyorum.yani umuyorum:))

masallah masallah programlar hazir
hakkinda hayirlisi canimmŞenizŞeniz​

bu listedekilerin hiçbirini
3 hafta önce saçlarımı boyattım
hergün cilt temizliğimi yaparım
bir yere giderken hafif makyaj yaparım
fazla kilom yok hatta belki eksiğim var
kıllarımdan kurtulurum (kol altıma lazer epilasyon yaptırdım)
işte böyle :1rolleyes::kahve:

Mareşal Canavar,
ben doğal bir güzelliğim:1closedeyes:
kaş-bıyık aldırmanın haricinde hiçbirşey yaptırmadımşakkıdı
Dünya'nın en güzel hatunlarını gölgede bırakan doğal bir güzelliğim varken ne uğraşayım gerdirmeyle,çektirmeyle:roflol:
Bende star ışığı var,sokağa çıktığımda herkes gözlük takıyor,gözleri kamaşmasın diye:roflol::roflol::roflol::roflol:

röflesiz gezmem birde doğal güzelllikten yanayım dışarı çıkınca makyaj bire kıyafetlerime özen gösteririm çok değiştiriyor kıyafetler insanı

bunlara ne gerek var ben zaten güzelimzemuszemuszemuszemus
ayanaya bakmaya korkuyorum güzelliğimden çatlar diye
sositosositosositosositosositososito

:D ben yeni gördüm anketi zemuszemus hergün makyaj yapmak zorundayım ben aaaa ama çirkin olduğum için değil güzelliğime güzellik katmak için kaydirigubbakcemile3

ben hiç bişey yapmıyorum.afet olduğum için değil üşendiğimden.hem kendimi çok severim ben.makyaj da severim ama uğraşmam en fazla bi göz kalemi.cildimi bozamam.çok makyaj yapan kimse yaşlanmaya başladığında güzel olmuyor

ben hiç bişey yapmıyorum.afet olduğum için değil üşendiğimden.hem kendimi çok severim ben.makyaj da severim ama uğraşmam en fazla bi göz kalemi.cildimi bozamam.çok makyaj yapan kimse yaşlanmaya başladığında güzel olmuyor

haklısın,özlellikle födeten cildimi çok bozuyor diyebilirim daha şimdiden.

haftada bir kaş , bıyık. ayda bir dip boya, iki ayda bir dip röfle-tatlicadiarzu-15 günde bir sauna,buhar banyosu,masaj ve gün içindeki duruma göre makyaj yaparımzemuszemus

gencim güzelim seni üzerimm :dance:
bni beğenen böle beğensn

Back