Anket Güzelleşmek İçin Ne Yaptınız?

Güzelleşmek İçin Ne Yaptınız?

• Karın yağlarımı aldırdım

OY: 0 0,0%
  • Bacak yağlarımı aldırdım

• Yüzümü gerdirdim

• Yaz kış solaryumdan çıkmam

• Göz altı torbalarımı aldırdım

• Ankete Katılan
    120

sonunda özüne döndün desene :roflol:

saçlarımı boyatmak dışında pek bişey yapmam...sadece doğal renk bir ruj yeterli

Şimdi buna uygun bir fıkra var anlatmazsam çatlarım:roflol::roflol::roflol:
Temel ile Fadime evlenmiş. Gerdek gecesi başbaşa kalınca Temel soyunup yatağa geçmiş,Fadime'nin soyunmasını bekliyor. Fadime başlıyor soyunmaya: Önce gelinliğini çıkarıyor,sonra duvağını,derken peruğunu...Temelin gözleri faltaşı gibi:1shok: Sonra makyajı silmeye başlamış gözlerini silerken kirpiklerinide çıkarıp atmışsırnaşık şey Takma dişler çıkmış,lensler çıkmış... Sonra Fadime elini göğüslerine götürüp iki küçük topu çıkarınca Temel koşarak bahçeye inmiş... Fadime şaşkın şaşkın pencereden kocasına seslenmiş:
-Uy Temel nereye cideysin uşağum?
Temel cevap vermiş:
-At oni aşaği burada yapacağım o işi:roflol::roflol::roflol:

Ayda bir saçımı boyatırım.
Saç bakımını da ayda bir kuaförde,haftadabir evimde olur.
15 günde bir kaş,bıyık, tüy,kıl işlemlerini güzellik salonunda aldırırım.
Gerçekten çok güzel tırnaklarım vardır. Manikür, pedikür yapmam,yaptırmam
Makyaj çok nadiren yaparım.
Hergün 45 dakika yürürüm,mutlaka banyomu yaparım.
Haftada 2 defa peeling yaparım.
Sadece nemlendirici krem kullanıyorum.

Maskara sürmekten başka bişey yapmam. Zaten gerek yok. Ben dünyanın en güzel ikinci lazıyım kocam öyle diyor :)))

Hamile olduğumu öğrenmeden önce günlük yürüyüşüm vardı ama şimdi yok..Banyoma ve vücut temizliğime çok dikkat ederim..
Saçımın boyası,ellerimin ve tırnaklarımın bakımlı olması en çok dikkat ettiğim şeydir..Benim için önemli olan el ve vücüt bakımıdır..Onu da yapıyorum zaten..Dışarı çıkacağımda hafif bir makyaj ile kendimi gayet bakımlı ve güzel hissederim:)
Dişlerimi fırçalamak ise kaçınılmaz bir görev..
Temiz kadın bakımlı kadındır..Bakımlı kadın güzellik solonlarından çıkmayan,spa masajları ve süt banyoları yapan,yüzlerce kremi yüzüne boca eden,bununla hava atan değildir bence..

güzelleşmekten ziyade çirkinleşmemek için yapılacakları yapmadım.

1-hamileleliğimi çatlaksız geçirdim ve maksimum önerilen 12 kiloyu aşmadım
2-çocuk doğduktan sonra vücuduma ceza verip onu saldım çayıra mevlam kayıra yapmadım
3-neşemi kaybetmedim
4-mutsuz insanları hayatımdan çıkardım
5-sadece sevdiğim şeylere odaklandım

içinizdeki güzelliği kaybetmeyin:) dışınıza yansır zira....

Zaten güzeldim ne yapacağım.Ama son günlerde çirkinleşmek için herşeyi yapıyorum:)kilo alıyorum,şuan saçlarım permadan dolayı diken sertliğinde, bebek yapacağım diye saçlarımı boyamadım kaç aydır.üstelik içimden kot ve kazağımdan başka daha şık bir şey giymek gelmiyor.amma velakin yine de güzelim:))))))içimi duygularımı güzel tutmaya çalışırım:))

:roflol::roflol:ayy salma kendini öyle ayol
bebek dogurcam diye icinden gelmiyoo dimii
kiloda aliyorsun valla sonradan aglarsin yaa kendine gel kendieneee:icecream::icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…