Saç Rengi ve Saç Boyama Güzeller , siyah saça kumral boya | yaş 20 |

CicekPety

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2013
32
0
11
Ankara
merhaba aranıza yeni katıldım bu aralar sıkıntı içerisindeyim kendim beyaz tenli ve yeşil gözlüyüm ama saçlarım koyu siyah şu yaşıma kadar hiç boya vurmadım saçıma , sizlere sorum açıcı kullanmadan saçımı evde tek başıma kumral yapmak istiyorum ne yapmam lazım yardımlarınızı bekliyorum

açıcı olmadan açılmaz diye biliyorum. açık kahveye açabilirsin belki. mesela benim saçlarım sarı normalde siyah saçlıyım. bugün dip boyamı yaptırmaya gittim o 2 cm lik doğal saçı bile oriel le açacaktı kuaför boyayla yap dedim daha koyu olur dedi. daha koyu oldu ama memnunum iki kere orielle açıldı saçım artık elimde kalıcak diye açtırtmıyorumda

ama saçlarım doğal hiç boyatmadım saçı açmam şart mı açmadan boyasam ne tür sonuç alırım tatlım?

Evde yapabilirsin mesela ben kendim yaptım garnier ekstra açık elmas sarısı rengi gayet güzel açıyor hem çok bekletmezsen kuafördeki gibide yıpranmaz.

Evde yapabilirsin mesela ben kendim yaptım garnier ekstra açık elmas sarısı rengi gayet güzel açıyor hem çok bekletmezsen kuafördeki gibide yıpranmaz.

ben şuanda anlamadım kızlar yaa açıcıyı saçımın rengi olsun diyemi kullanacağım ben şimdi kumral istiyorum yoksa ilk önce saçı açıcı kullanarak açacağız ( ozaman sarı oluyor saç sanırsam ) sonrada kumral boya alıp onumu süreceğiz yani bu açıcı denilen şey boya tutsun diyemi yapılıyor ? biraz geniş bilgi verseniz inanın hiç bilgim yok

Evet ne yazık ki saçlar koyuysa açık renkteki boyalar kutu üzerinde durduğu gibi tutmuyor tutması için açıcıyla açmalısın bu dediğim boya işini görür üstünede istediğin rengi boyarsın bi kez bu işlemi uyguladıktan sonra bidaha yapmana gerek yok. Eğer sonradan koyu renge boyayıp tekrar açmak istemezsen tabii.

Doğal boyasız siyah saçın üzerine açıcı kullanmadan direkt kumral boyayı sürersem saçımın kızıl olacağını söylüyorlar bu doğrumu ?

canım benim saçlarımda siyah. koyu kahveye boyamıştım sonra açık bi sarıya boyadım akıllılık edip. dipleri gelmişti. dipleri tam kutunun üstündeki renk oldu sarı yani ama boyalı yerler olmadı tabiki. bence açmana gerek yok. hiç boyatmamışsın açtırıp yıpratma derim. istediğin renk boyayı alıp saçında bi tutama dene bişey kaybetmezsin derim

peki öyle deniyecem çok teşekkür ederim cnm bnm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…