Çok güzel bir kulüp açmışsınız.Bende elimden geldiği kadar dikkat ediyorum.Özellikle gençler bu konuda felaket.Oğlumun yazışmalarına baktığımda inanın hiç bir şey anlamıyorum.
sevgili anuşka;dilimize gösterdiğin hassasiyet için seni tebrik ederim. fakat sanal ortamda bu kadarda kasmamak gerektiği inancındayım.ben mesela günlük hayatta çok düzgün bir türkçe ile konuşmama rağmen ne yalan söyleyeyim burada biraz dağıtma isteği duduyorum.elbette ciddi konularda yine duruma göre yazılmasından yanayım.ama günümüz tabiriyle geyik yaptığımız zamanlarda kullandığımız dile bakılarak türkçe bilgimize veya sevgimize not verilmemesi gerektiğini düşünüyorum:)
yani aslında dediklerine katılıyor, ama biraz daha esneklik rica ediyorum.:)
bu arada lütfen ukalalık algılamayın ama bu başlıkta sanırım balık biraz baştan kokmuş.türkçede "fun club" gibi bir terimin olmadığını zannediyorum:)
sevgili anuşka;dilimize gösterdiğin hassasiyet için seni tebrik ederim. fakat sanal ortamda bu kadarda kasmamak gerektiği inancındayım.ben mesela günlük hayatta çok düzgün bir türkçe ile konuşmama rağmen ne yalan söyleyeyim burada biraz dağıtma isteği duduyorum.elbette ciddi konularda yine duruma göre yazılmasından yanayım.ama günümüz tabiriyle geyik yaptığımız zamanlarda kullandığımız dile bakılarak türkçe bilgimize veya sevgimize not verilmemesi gerektiğini düşünüyorum:)
yani aslında dediklerine katılıyor, ama biraz daha esneklik rica ediyorum.:)
bu arada lütfen ukalalık algılamayın ama bu başlıkta sanırım balık biraz baştan kokmuş.türkçede "fun club" gibi bir terimin olmadığını zannediyorum:)
Bence bu bölümde yakaladık mı vurun abalıya yapalım. Öncelikle şu açıklamayı yapayım, Fun Club kelimesini diğer başlıklarda değiştirdim aynı içeriğe sahip konuları birleştirirken rahatsızlık duyanlar oldu o yüzden bıraktım. Farkındaysanız bir çoğu Fan Kulübü şeklindedir. Onları da ben düzelttim hep Fun Clup diye açmıştı.
Dönelim esas konuya
- ama ile cümle başlamaz,
- noktadan sonra bir boşluk atılır ve yeni başlayan cümle büyük harf ile başlar,
- özel isimlerin ilk harfi büyük olur ve ek üsten kesme ile ayrılır.
Bu bölümde bari kırılmayın kızmayın da gönlümüze göre yazalım ben dahi korkar oldum eleştiri yazmaya. Baktınız bu bölümde hatasız yazılım var + rep verin aksi ise basın eksiyi.
Sıfır Hata Kazen was here !
Herkesi tebrık edıyorum;
Böyle bir konuyu bıle dallandırıp budakladırmışsız hoş geldin beş gıttnı sen bunu yazdın ben bu dedim yerıne icrata gecelım arkadaşlar ben bu bolume gırdıgımde türkçe konuşma,doğru yazılım la ılgılı bışey goremedım tatlı atışmalar, nasılsı mısırsı buru kapıya kısılsın (elıfımın lafı:Roflol:) yanı dıyceksınızkı sen çokmu duzgun yazıyosunda eleştirmişsin hayır bede bılmıyorum sız öğretın bende öğreneyım.
sevgiler;
afedersiniz ama "DTNTH " nin açılımı nedir tam olarak:uhm:
ilk mesajdaki cümleyle uyuşmuyor sanki:1ninca:
Minerwa noktasına virgülüne dikkat eden bir arkadaşımız tebrik ediyorum.Mutlaka başkalarıda vardır ama minerwa' yı takip ettiğim için biliyorum.
Genelde noktalama işaretlerine dikkat etmeye çalışırım. Hepimizin gözden kaçırdıkları oluyor ama... Belki de burada düzeltme şansını yakalayabiliriz. Ama itiraf etmeliyim ki ; bu cümleye büyük harfle başlama olayı beni kasıyor. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?