güzel sohbetler edip ;arkadaşlıklar kurmaya nedersiniz.......

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
inşallah ama evlenen bir çok arkadasım var bunları gorunce ozenıyorum ıste napayım

canım bunlar çok normal aslında allah insanı birine ihtiyaç duyacak şekilde yaratmış belli bi yaşa gelince insan karşı cinsten birinin sevgisine ihtiyaç duyuyor galiba. anne baba kardeş vs vs.. sevgisi o boşluğu dolduramıyor ve sanırım kadınlarda bu hiç daha kuvvetli evlenmek anne olmak istiyor

daha çok gençsin.....acele etme....boşver tadını çıkar...

evet annemde oyle dıyor ama cevremdekı herkes ya nısanlı ya evlı bende duzgun bırını bulmak ıstıyorum artık gel hayatımın prensı gel artık geeell geelll erkeklerden yana hıc yuzum gulmedı maalesef bır cok kotu anı yasadım ama artık guzel seyler ıstıyorum dogrusu sadece huzur ıstıyorum huzuuuurrr

arkadaşların yorumları harika hepsi kafanı karoştırmaktan başka birşey yapmıyor, inşallah ve maşallahtan başka bir yorumları yok..canım sen beni dinle evlenme bak sor onlara bakalım mutlular mı

canım hayırlısı mutlu olursun inşaallah...........

arkadaşların yorumları harika hepsi kafanı karoştırmaktan başka birşey yapmıyor, inşallah ve maşallahtan başka bir yorumları yok..canım sen beni dinle evlenme bak sor onlara bakalım mutlular mı bu saatte neden eşlerinin yanında değil de bilgisayar başındalarmış

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…