güzel sohbetler edip ;arkadaşlıklar kurmaya nedersiniz.......

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
$image06.jpg hayırlı kandiller arkadaşlarımm rabbim hayırlı tüm dualarımızı kabul etsin. tüm ibadetlerimiz makbul ve kabul edilen ibadetlerden olsunn..

Eki Görüntüle 203439 hayırlı kandiller arkadaşlarımm rabbim hayırlı tüm dualarımızı kabul etsin. tüm ibadetlerimiz makbul ve kabul edilen ibadetlerden olsunn..

çok sağol canım.......:KK19:
allah seninde tüm dualarını kabul etsin inşaallah.........:KK70:

selam kıslar ikizim nasılsın kandiliniz kutlu olsun

hepinizin mübarek kandili kutlu olsun allah dualarınızı boş çevirmesin allaha emanet olun rabbim bizi sevdiği kullarının arasında tutsun

bayanlar neler yapıyosunuz of bugün canım çok sıkılıyo akşam olmaz şimdi benim kocacık uykusu kaçmış 5 dekalkmış tabi benide kaldırdı ya bırak uyuyayım olmaz kalk diyo ay kafam bile kazan gibibakalım akşamı nasıl yapcaz

kaç gündür kimse uğramamış bi yoklama al ikiz burayıda boşlamayalım valla dönüp dönüp sen ben lady abla yazıyo

bu sabah açılışı ben yapayım dedim nasılsın ikizcim lady abla sen nasılsın akşam çıkmak zorunda kaldım bizim evin erkeklerini babacık oğulcuk düğüne göndermiştim hemen geldiler oğlanın uykusu gelmiş onlarla uğraşırken kapattım neti bi dahada girmedim

bu sabah açılışı ben yapayım dedim nasılsın ikizcim lady abla sen nasılsın akşam çıkmak zorunda kaldım bizim evin erkeklerini babacık oğulcuk düğüne göndermiştim hemen geldiler oğlanın uykusu gelmiş onlarla uğraşırken kapattım neti bi dahada girmedim

selam canım nasılsınolsun sen bebişle ilgilen bende iyiyim canım

selam kızlar ben biraz geç kaldım..kociş pc nin başından kalkmadı bir türlü.....:97:......nasılsınız?:26::KK9:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X