selam şekerler nasılsınız keremce gelmiş nerelerdesin canım hiç karşılaşamadık
kelin merhemi olsa sürer kendi başına :)))
bende aynı dertteyim şuanda.hala bezli biizmki de...kakasını söylüyo ama çişini söylemiyo...altına yapınca bana anne bak diyo(çiş kilodu alıcam .mutlaka alıştırmam lazım.kreşe vericem çünkü.devlet kreşi bezli kabul etmiyo
ikizim bende iyiyim dolanıyorum işte senin bebişler nasıl
canım ben bişey söyleyim bende büyüttüğüm için söylüyorum çocuklar iki yaşına bastığında alıştırmak gerekiyor kaslarına hakimiyetleri için en ideal yaşmış ben denedim iki çocukdada çok başarılı oldum bir ay içinde aliştılar hatta gece bile bağlamadık
herkese merhaba arkadaslar ben araniza yeni katildim burasi gercekten cok guzel bir sosyal paylasim yeriymis
evet ablacım bende ikizlere iki yaşında alıştırmıştım..ama bu ufaklık nasıl olur bilmem....:97:
herkese merhaba arkadaslar ben araniza yeni katildim burasi gercekten cok guzel bir sosyal paylasim yeriymis
ay hiç sorma canım görmeden duramıyorum nasıl çok seviliyormuş anlatamam çocukları büyütürken birşey anlamıyoruz ama torunda sindiriyoruz
iki yaşını geçirilirse daha zor oluyormuş çünkü işin farkına varıp rahatlığını keşfediyorlarmış
hoşgeldin nasılsın evet çok güzeldir burası bir alışan pir alışıyor
tesekkür ederim .........
tesekkür ederim gercekten hergece bakmadan gecemiyorum.öncelikle bebek istiyorum oyuzden sorular sorarkan hamilelikle ilgili sonradan da üye oldum cok begendim cok kaliteli insanlar var burda birde ben yurt disindan katiliyorum birde memleket özlemi cabasi
cok sagol canim inanin cok cok zor bir ekmegim olsun bir suyum ama memleketimde olsaydim ailemi her özledigimde görseydimallah nasip edr inşaallah..gurbet zor allah yardımcın olsun.............
cok sagol canim inanin cok cok zor bir ekmegim olsun bir suyum ama memleketimde olsaydim ailemi her özledigimde görseydim
cok sagol canim inanin cok cok zor bir ekmegim olsun bir suyum ama memleketimde olsaydim ailemi her özledigimde görseydim