güzel sohbetler edip ;arkadaşlıklar kurmaya nedersiniz.......

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

canım ben bişey söyleyim bende büyüttüğüm için söylüyorum çocuklar iki yaşına bastığında alıştırmak gerekiyor kaslarına hakimiyetleri için en ideal yaşmış ben denedim iki çocukdada çok başarılı oldum bir ay içinde aliştılar hatta gece bile bağlamadık

herkese merhaba arkadaslar ben araniza yeni katildim burasi gercekten cok guzel bir sosyal paylasim yeriymis

evet ablacım bende ikizlere iki yaşında alıştırmıştım..ama bu ufaklık nasıl olur bilmem....:97:

ay hiç sorma canım görmeden duramıyorum nasıl çok seviliyormuş anlatamam çocukları büyütürken birşey anlamıyoruz ama torunda sindiriyoruz

hoşgeldin nasılsın evet çok güzeldir burası bir alışan pir alışıyor

tesekkür ederim gercekten hergece bakmadan gecemiyorum.öncelikle bebek istiyorum oyuzden sorular sorarkan hamilelikle ilgili sonradan da üye oldum cok begendim cok kaliteli insanlar var burda birde ben yurt disindan katiliyorum birde memleket özlemi cabasi

allah nasip edr inşaallah..gurbet zor allah yardımcın olsun.............

cok sagol canim inanin cok cok zor bir ekmegim olsun bir suyum ama memleketimde olsaydim ailemi her özledigimde görseydim

canım ben türkiyede ailemden 4-5 saatlik uzaktayım zorgeliyor..senin durumunu düşünemiyorum..allah yardımcın olsun...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…