..: Güzel prensesim DEFNE'm 28 Nisan'da Geldi, Hoşgeldi :..

güzel defnenin güzel annesi,
doğumuma çok az kaldı diye panikliyordum
yazını okuyunca ılık bi akım geçti içimden ve öyle rahatladım ki..
çok sıcak içten ve samimi bi yazı ordaymışçasına yaşadım her anı..
maşallah defnenize ve size rabbim sonsuz aşkı hiç ayırmasın kalbinizden..
sağlıkla huzurla güzelliklerle geçirin ömürlerinizi inşallah..

Canım benim öncelikle Allah kuzunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah a.s. Eğer doğum hikayemle sana birazcık moral olduysam ne mutlu zemuszemus HEr zaman söylüyorum. Doğuma nasıl girersen öyle çıkıyorsun. Hiç korkma ve keyifli gir doğuma. Bak görürsün çok kolay geçicek a.s.

allah analı babalı büyütsün..
mutlu güzel bir ömür versin..
annesi gibi güzel kuzucuk:))

o kadar güzel anlatmışsın ki. düğünüme tam 1 yıl var ve 4-5 sene çocuk yapmayı düşünmüyoruz.ama herkes senin gibi anlatsa emin ol fikrim değişebilir. minik bebük de çok güzelmiş. allahım nazarlardan saklasın, annesiyle babasına bağışlasın.

ck gzl yazmıısn ınan gzolrım dolarak okudum belkı anne degılım ama ınan ck duygulandım..bırsey sormak ıstıyorum bu kadar rahat bır sezeryan gercırmendekı etkı epudural ansatezı yaptırdınmı sezeryandan once umarım omrunuzun sonuna kadar hep bırlıkte mutlu yasarsınız:Saruboceq:

Aglamamak icin zor tuttum kendimi
Allah herkese böyle güzel bir duyguyu yasamayi nasip etsin.
Seni ve esini bebegin Defne'ye bagislasin Rabbim

allah analı babalı büyütsün..
mutlu güzel bir ömür versin..
annesi gibi güzel kuzucuk:))

cok seker yaaa cok duygulanim okuyunca.Darisi basima insallah.:)

Aglamamak icin zor tuttum kendimi
Allah herkese böyle güzel bir duyguyu yasamayi nasip etsin.
Seni ve esini bebegin Defne'ye bagislasin Rabbim

Çok tşk ederim kızlar Allah isteyen herkese bu eşsiz duyguyu yaşamayı nasip etsin inşallah a.s.

Bahar'cım ben genel anestezi oldum tatlım. Ve inan ilk ayağa kalkış sırasında 1-2 dk yaşadığım ağrının dışında hiçbir ağrı çekmedim. Hemşirelerden ağrı kesici bile istemedim. Teyzemde 2 doğumunu aynı doktorla yaptı ve oda çok rahat geçirdi. Doktorumuzun da çok katkısı var sanırım a.s.

Allahım esirgesin çok tatlı kızınız 41 kere maşalah :) Allah analı babalı büyütsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…