Benim bir arkadaşım var kendisi hi beğenmezdim, zamanla samimi olduk. Ay çok güzelim dimi ay gülüşüm güzel dimi diye diye bunu bana empoze etti.Baktım zamanla bende güzel buluyorum onuSen kendi nasıl görürsen karşı tarafta öyle görür....Bu taktiğimi bende nişanlıma uyguluyorum..Psikolojik savaş
Benim bir arkadaşım var kendisi hi beğenmezdim, zamanla samimi olduk. Ay çok güzelim dimi ay gülüşüm güzel dimi diye diye bunu bana empoze etti.Baktım zamanla bende güzel buluyorum onuSen kendi nasıl görürsen karşı tarafta öyle görür....Bu taktiğimi bende nişanlıma uyguluyorum..Psikolojik savaş
ama güzelin yüreğini kimse düşünmez.o sadece bedendir.
Ne kadar saçmaaaa bi konu yaa..Güzelseniz erkekler sadece cinsellikmi düşünüyomuş..muşş bak bak..Bence tam tersi güzel hanım el üstünde tutulur,ayrıca dostda olur,ayrıca arkadaşda..Bende güzelim çok şükür boy pos saç yüz herşey var ama bütün ilişkilerim uzun sürdü ve kimse taciz etmedi..!Taciz olayına hiç mi hiç girmiyorum..siz bayan olarak böyle düşünüyosanızz ohooo erkekler ne düşünüyo kimblilir..Bu arada bişey sorucam ya çok çirkinsiniz yada güzel bayanları çekemiyosunuz..! hangisi..?
Yok artık! Bu ne biçim bir saldırıdır. Konu sahibine nasıl çirkin diyebilirsiniz, nasıl güzel bayanları çekemiyosunuz dersiniz? Benim de boyum uzun, fiziğim süper, yüzümde şirin her gören manken gibi olduğumu söyler ama ben konu sahibine katılıp katılmadığımı söylerim, saldırmam. Biraz ılımlı olalım lütfen. Biz bayanlar birbirimize desteğiz burada. Hayır sana katılmıyorum arkadaşım ben güzelim ilişkilerim uzun. Dediğin olayla karşılaşmadım. Yanlış düşünceler bunlar. deseniz daha hoş olmaz mıydı. Sağlıcakla kalın.
Herkes kendi düşüncelerini yazmakta özgür ister bu şekilde yazarım ister başka şekilde..bana ters geldi yok taciz ederler yok sadece cinsellik düşünürler.. ben saldırgan konuştuğumu düşünmüyorum..!
Herkes düşüncelerini yazmakta özgür, ona lafımız yok zaten. Ama hiç görmediğiniz birine hakaret sanalda da olsak edemezsiniz! Çirkinsiniz ya da güzel bayanları çekemiyorsunuz demişsiniz. Sizin tepki gösterdiğiniz şeylerden çok daha büyük bir laf. Saldırgan olmadığını düşünüyorsanız bile, kaba bir konuşma ki benim de söylemek istediğim burada birbirimize destek olacakken köstek oluyoruz. Desteklemiyorsanız yazılanları kalbini kırmadan yapsanız bunu hepimiz yorumunuza saygı gösteririz. Sağlıcakla kalın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?