evet yazıyı ben yazdım.alıntı falan değil.aslında bu fikir bende yeni oluştu.önceden güzelliğin çok avantajlı olduğunu düşünürdüm.ama bunun üzerine hiç etraflıca düşünmemiştim.yalnız daha sonra güzelliğin böyle olumsuz sonuçlar getirdiğini farkettim.tabiki avantajları da var yalnız ben özellikle dezavantajlarından bahsetmek istedim.çünkü bunlar gözardı ediliyor,ama sürekli yaşanıyor.[/QUO
yazdıklarının kimisine katılıyorum kimisine de katılmıyorum. taciz konusuna katılmıorum. ama güzel olunca kız arkadaşlarınız tarafından kıskanılıosunuz ve kötülük görebilirsiniz. bizzat yaşadım. kimseye güvenemiosunuz. şeyde doğru biraz erkekler güzelliğimiz için yaklaşıo ilk etapta.
ama tüm dezavantajlarına rağmen bn memnunum valla. avantajları da çok çünkü
açıkçası ben bunların hepsini yaşadım hem de defalarca...
Güzelliğin avantaj ya da dezavantaj olduğunu düşünmüyorum, çirkin olmanında aynı şekilde hem güzel ya da çirkin arasındaki fark nedir? kime göre çirkindir? güzelliğin bir kriteri mi vardır? , güzeli güzel gören gözdür.. Bana dünya güzeli görünen, sana göre belki de dünya çirkinidir. Herkesin farklı bir güzellik anlayışı vardır. Eğer kendini seviyorsan, hayattın güzel taraflarını görüyorsan, elinde olanla mutluysan, allahın sana bahşettikleriyle mutluysan senden daha güzeli yok.. Nice güzeller okuduk gazetelerde, milyonlarca insanın taçlandırıp kraliçe seçtiği, intihar edenler, hayatları sönüp gidenler, daha neler neler, sırf hayata, herşeyin doruğunda olmaya doydukları için... Umarım hiç birimiz hayata, yaşamaya, sevmeye, sevilmeye doymayız, güzellik budur..
Ne güzellik nede cirkinlik önemli, sadece ve sadece zekilik ise yariyor bu hayatta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?