Güzel olduğu icin baska bir kadın tarafından öldürülen Bigem

minik-patiler

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2013
1.111
576
BİGEM GÜZEL OLDUĞU İÇİN ÖLDÜRÜLDÜ

Bigem'i sokak ortasında öldüren kadın konuştu: Güzel kızlardan nefret ediyorum

Bolu'da, 21 yaşındaki Bigem Çubukçuoğlu’nu öldüren 36 yaşındaki Ayşe K. mahkemede verdiği ifadesinde erkek arkadaşından ayrıldıktan sonra kendisini öldüreceğini düşünerek paranoya kapıldığını belirterek "Erkek arkadaşımın tüm güzel üniversiteli kızlarla birlikte olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden güzel kızlardan nefret ediyorum" dedi.

Olay önceki akşam Borazanlar Mahallesi Hürriyet Caddesi’nde meydana geldi. Memur olan Ayşe K., Bigem Çubukçuoğlu’nu boğazına bıçağı saplayarak öldürdü. Adliyeye sevk edilen Ayşe K. cinayeti itiraf ederken, 8 ay önce İstanbul’dan Bolu’ya atandığını anlatırken şöyle dedi:

"4 yıldır eşimden ayrı yaşıyorum. Bana çocuğumu göstermiyorlar. Bolu’ya geldiğimden bu yana da tek başıma yaşıyorum. Van’da bulunduğum 2005 yılında bir erkekle ilişkim vardı. Uzun süren ilişki sonunda ayrıldıktan sonra bana zarar vereceğini düşünerek paranoya kapıldım. Herkesten nefret etmeye başladım. O adamın bana zarar vermesinden korkuyordum. Bu yüzden çantamda sürekli bıçak taşımaya başladım. Cadde de yürürken tüm insanlar üzerime gelip bana zarar verecekmiş gibi geliyor."

"KIZI ÖNCEDEN TANIMIYORDUM"

Ayşe K., öldürdüğü Bigem Çubukçuoğlu ile yanındaki kız arkadaşlarını Van’daki erkek arkadaşının sevgilileri olduğunu zannettiğini söyledi. Kalkan, ifadesinde şöyle devam etti:

"Üzerime doğru gelip bana zarar verecekler zannettim. 3 kızı erkek arkadaşımın bana zarar vermek için gönderdiğini düşündüm. Erkek arkadaşımın Bolu’ya gelerek tüm güzel üniversiteli kızlarla birlikte olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden güzel kızlardan da nefret ediyorum. Yoluma devam ederken karşılarıma çıkınca bana saldıracaklarını düşünerek onlara saldırdım. Çantamdan çıkardığım bıçağı genç kıza sapladım ama nerelerine sapladığımı hatırlamıyorum. Olaydan sonra çantamı alarak kaçarken telefonumu düşürdüm. Olaydaki kızı önceden tanımıyorum."

TEDAVİ OLMAK İSTİYORUM

Hakim karşısında sürekli ağlayarak tedavi olmak istediğini söyleyen Ayşe K., "Memuriyet hayatıma devam etmek istiyorum. Beni topluma kazandırın. Benim tedavi olmamı sağlayın. Hastaneye yatıp tedavi olmak istiyorum" dedi. Ayşe K. tutuklanarak Bolu T Tipi Cezaevi’ne gönderildi.
Bigem Çubukçuoğlu'nun katiline müebbet hapis cezası verildi
Bolu’da kız arkadaşıyla yolda yürürken bıçaklanarak öldürülen Abant İzzet Baysal Üniversite (AİBÜ) öğrencisi 21 yaşındaki Bigem Çubukçuoğlu’nun katil zanlısı Ayşe Kalkan, müebbet hapis cezasına çarptırıldı.
http://m.haberturk.com/gundem/haber/955350-bigem-guzel-oldugu-icin-olduruldu

Son düzenleme:
Tedavi olsa dahi memuriyet hayatına devam edebileceğini pek sanmıyorum.. İstem dışı bi hareketle bilinçsiz bir şekilde bir insanı öldürdü.. Kendi sağlığından ziyade ben ne yaptım ben bi hata yaptım diyerek pişmanlık duyacağı yere kalkmış yaşadıklarının arkasına sığınmaya çalışmış.. Bukadarını düşünebilmiş hayret..!! Demekki çalışıyor olmayan beyni..!! Bu kişi topluma kazandırılır mı bilmem de kendisinin bir daha bu toplumu kazanamayacağı kesin..

Ölen kızın annesini düşünün. Manyağın biri gelip yolda bıçaklayacak ve öldürecek kızını. Allahım sen yaşatma yarabbim

Güzellik düşmanı olanları hiç anlamadım ama bu kadını hiç mi hiç anlamadım, nasıl bir akıl sendeki
Gencecik kıza nasıl kıydın
Allah ailesine sabır versin

bu ollyı geçen sene okumuştum.
hatta kkda paylaşılmıştı. eski bir haber.
çok üzülmüştüm o kıza. Allah rahmet eylesin

nasıl manyaklar var bu ülkede ya ..allah seni kandil mübarek kahretsin inşallah...hergünün ızdırapla geçsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…